sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Buletin de identitate expirat Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Croco 2011 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-December 11

Scris 08 December 2011 - 11:27 PM

Ma aflu intr-o mare incurcatura.Am pasaportul expirat si de asemenea si buletinul. Locuiesc in Florida, USA. Poate cineva sa imi spuna daca trimit in tara o imputernicire cu apostila eliberata de un avocat, este aceasta valabila si acceptata de politia romana pentru eliberarea unui nou buletin? Multumesc !
0

#2 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 09 December 2011 - 12:12 AM

Depinde. Daca ai domiciliul stabilit definitiv in USA,nu mai poti beneficia de buletin romanesc.Acesta pe langa identitate ,stabileste si domiciliul stabil.De fapt a devenit nul si trebuia predat consulatului de mult.
Daca insa domiciliul din USA este doar de resedinta,atunci prin procura este posibil sa-ti solicite si ridice actul de identitate,imputernicitul.Are insa nevoie de o copie legalizata a unui act de identitate valabil,ceea ce tu nu mai ai, deoarece ti-a expirat si pasaportul.Trebuie sa mergi la Consulatul Roman sa te descurce ei.Posibil sa primesti un act de identitate provizoriu,oricum tot Consulatul o rezolva cel mai bine,esti cetatean roman,ai dreptul sa le ceri asistenta si sa fi ajutat.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi "Sardelele" lui Mazare cristian3113  0 1.124
Hot Topic (New) suveranitate personala GagaMania  37 6.652
Replici noi Un notar ieftin in Bucuresti marinaru  6 9.535
Replici noi Erori FlorinAndrei06  5 2.641