Buna tuturor…
De cand cu vremea asta schimbatoare...dimineata rece, la pranz cald...si tot asa, m-am ales cu o raceala in toata regula si cu o tuse si mai "simpatica"...
De cateva nopti nu mai reusesc sa dorm din cauza tusei. Simt o presiune in piept...am nasul infundat, ma doare si capul...nu ma simt deloc bine. Singura parte buna e ca am observat ca febra totusi nu am...deci nu ar fi o infectie (sau cel putin asa cred).
Pana reusesc sa ajung la medic (am programare abia saptamana viitoare, ca nu avea liber mai devreme ), ce ma sfatuiti sa fac? Stiti vreun tratament / medicament care sa trateze aceste simptome, fara a fi prea agresiv cu organismul?
Pagina 1 din 1
Tuse "de sezon"
Scris 09 December 2011 - 02:24 PM
Incearca ceva naturist. Exact problema asta o are prietenul meu acum si nu ii trece cu nimic. Ieri i-am luat calmotusin sirop si imunorezistan si azi e mult mai bine. De asemenea, evita produsele dulci, foarte reci sau foarte calde si bea multe lichide. Sanatate! Spune-ne si noua ce ti-a zis medicul.
Scris 09 December 2011 - 02:31 PM
Strict pentru tuse si pentru caile respiratorii, eu recomand ceaiul de la plafar, Pectoral si/sau Antibronsitic sau aerosolii. Au o actiune foarte rapida.
Scris 13 December 2011 - 11:35 AM
Multumesc mult pentru sfaturi!
Am fost pana la urma ieri la doctor si mi-a recomandat cateva ceaiuri de plante si infuzii. Iar pentru tuse mi-a zis sa iau Fluimucil 600 – e o pastila efervescenta care se dilueaza in putina apa si se bea dupa aceea. Pana acum am luat deja de 2 ori (se ia o data pe zi), am baut si ceaiurile recomandate...si pot zice ca e mult mai bine.
Sanatate multa si voua si...Sarbatori fericite!
Am fost pana la urma ieri la doctor si mi-a recomandat cateva ceaiuri de plante si infuzii. Iar pentru tuse mi-a zis sa iau Fluimucil 600 – e o pastila efervescenta care se dilueaza in putina apa si se bea dupa aceea. Pana acum am luat deja de 2 ori (se ia o data pe zi), am baut si ceaiurile recomandate...si pot zice ca e mult mai bine.
Sanatate multa si voua si...Sarbatori fericite!
Scris 13 December 2011 - 11:39 AM
Ceaiurile si infuziile pe baza de ce plante sunt?
Ma bucur ca esti mai bine si iti multumesc pentru update.
Multa sanatate si tie si te mai asteptam in imprejurari mai fericite.
Ma bucur ca esti mai bine si iti multumesc pentru update.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Simt o presiune pe nas | FallingAngel | 2 | 4.727 |
|
Timpanoplastie | mariuca32 | 5 | 7.669 |
|
Cred ca am facut un dop de ceara
..... |