sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

"Visul american" criogenizat şi abandonat. China şi America Latină magnet de imigranţi Evaluare topic: * * * * *

#11 Utilizator offline   AndreiRN 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-November 11

Scris 22 December 2011 - 12:31 AM

Vezi postareaThe Unknown, la 08 December 2011 - 09:49 AM, a spus:

1. SUA se luptă cu o rată a şomajului de aproximativ 9 procente.
2. mulţi americani au īnceput să ia īn serios perspectiva de a găsi altă ţară, mult mai promiţătoare.
3. Unul dintre aceştia este Derek Capo, fost analist la fondul de investiţii Everesc Capital.
4. tot mai mulţi americanii privesc cu speranţă īn America Latină şi peste Ocean, īn China sau chiar īn Rusia.
5. aproximativ 6,3 milioane de americani muncesc sau studiază peste hotare. Este cea mai mare valoare īnregistrată pānă acum.
6. numărul americanilor, cu vārsta īntre 25 şi 34 de ani, care au planuri concrete de a pleca din ţară a crescut de patru ori, īn ultimii doi ani.
7. Īn rāndul tinerilor, cu vārsta īntre 18 şi 24 de ani ......................
8. "antreprenorii se gāndesc că, dacă vor să mai reuşească ceva, trebuie să plece din ţară, departe de atmosfera depresivă.
9. Un alt tānăr american emigrat este Matt Landau (29 de ani). Landau şi-a lansat un blog de călătorii şi are un butic chiar īn centrul istoric din capitala Panama.

1. Cand rata de somaj normala este de 6/7% inseamna ca la 9% este o diferenta de doar 2/3%.
2. Pai US este statul cu cei mai multi cetateni in afara granitelor dupacat am inteles eu. Nu sunt nationalisti si patrioti ci merg acolo unde le place lor sa fie. Este chiar un avantaj sa lucrezi in afara granitelor deoarece nu platesti taxe sub $60k pe an. Ma amuza faptul ca un numar mare de medici isi deschid cabinete in Mexic chiar pe granita pt a servi pacienti americani mult mai profitabil si fara batai de cap.
3. Astfel de oameni au creat criza economica si ar trebui persecutati individual fiecare. Ei sunt noua generatie de hoti la costum si cravata.
4. Speculanti care vad victime mai naive pe alte meleaguri.
5. Si care este % din populatie? Se chiama economie globala si libertatea de a lucra unde si ce doresti.
6. Pt ca skillurile lor sunt cautate pe piata internationala.
7. Pai pt aia ......... o femeie in America Centrala e ...... gratis si in Romania un BJ e $5.
8. Speculantii s-au inmultit asa de rau ca mai si exportam.
9. Pai ca maine auzi ca din acel butic se trimet papusi oriunde in lume umplute cu cocaina. Foarte profitabil.

Vezi postareaBlack Elk, la 08 December 2011 - 04:53 PM, a spus:

1. Tocmai de asta nu mai traiesc in USA ci in Mexico.
2. Nu se mai merita a trai in USA unde totul a devenit ridicol de scump si posibilitatile de a avea o viata DECENTA au scazut f. considerabil!
3. in USA plateam $ 300 asigurare medicala pe luna
4. In plus esti tratat ca pe o fiinta umana
5. Sa mai dau ex. ce fel de case poti inchiria aici cu nici $ 400 pe luna????
6. Nici in RO nu e mai ieftin ca aici daramite oriunde in EU.
7. De aceea e si normal ca multi sa invadeze America Latina si de Sud. Stiu amici in Honduras,Guatemala,Panama,Costa Rica ce zilnic se trezesc ca intr-un vis ce-l traiesc acolo si inca nu le vine sa creada!!!
8. The American dream died loooong ago!!!!!

1. Din descrierea ta virtuala am tras concluzia ca esti doar un vantura lume si ai fugit de responsabilitate si munca atunci cand ai dat un pic de greu.
2. Nu stiu de unde iei tu astfel de informati dar eu vad viata din ce in ce mai ieftina datorita recesiei. Cu $520 am cumparat teren de casa frumos pe varful dealului. Cu $6200 am luat 2.51 acri langa livada de portocali de se fac albinele mari si grase ca vrabiile si aduc mierea cu galetusele. Cu $2100 mi-a picat un teren de 1.5 acri langa rezervatia de vanatoare din Wister unde iarna este 20-25C si curge apa pe langa gardul meu. Preturile la case au scazut cu 40% si masinile se vand cu 0% dobanda in rate. Pana si la benzina scade pretul saptamanal.
3. Si eu platesc $19.75 pe saptamana in prezent.
4. Esti sigur ca nu ai confundat Spitalul Veterinar cu cel uman?
5. Pai hai da exemplul. Ca sa-ti pun si eu poze de "locuinte" in TJ si Mexicali facute din placaje si folii de plastic.
6. Pai era un american la stiri care traia in Panama si a cheltuit tot anul $7.
7. Adica au adolescente pe gratis doar pt ca au pasaport american?
8. Si care a fost acel dream?

Vezi postareaNaeema, la 08 December 2011 - 09:39 PM, a spus:

Elk, tu ai o profesie care iti permite sa traiesti bine mersi din ea oriunde te-ai afla, dar cei care nu au?[/size]

Si care ar fi acea "profesie"?

Vezi postareaBlack Elk, la 09 December 2011 - 12:39 AM, a spus:

1. Stie ca aici gaseste la $ 400 o casa de inchiriat cu 3 Br si gradina!!!Si frumoasa in plus si cu piscina unele.Spune-mi UNDE gasesti asa ceva in USA ori la tine in Canada de ex??
2. Cunosc multi expats americani care sunt fericiti aici si se bucura ca au venit aici.
3. De ex, my GF are propria firma de realty si va consolida totul doar in Florida(mai are una in Denver)si se va muta aici cu mine dupa ce va pune la punct afacerile in Florida. Vom cumpara o casa impreuna si ea va locui aici doar insa va conduce businessul din Florida de aici.In plus va deschide o filiala si aici in Mexico si deja si-a creat o conexiune si in Brazilia sa deschida si acolo caci azi tot mai multa lume se orienteaza sa cumpere case in Mexico si in Brazilia ori Argentina.
4. 25 ani de cand lucrez in arat de advertising si film caci o pot face de oriunde pe glob dar in EU nu mai e rsot de trai si acolo si mult mai multi se orienteaza catre America de sud sau latina.
5. Si sa stii ca mexicanmul emigrant in USA merge acolo sa fac $ ca sa aduca aici sau sa trimita aici la rude. Ori se pensioneaza in USA si apoi vine aici inapoi in Mexico si traieste ca boierul din $ american.

1. Uite aici sute de case de inchiriat in US sub $400 pe luna. Daca vrei iti gasesc si de cumparat sub $400 pe luna.
2. Pt ca acolo sunt tratati ca AMERICANI nu ca mexicani. Acasa la ei sunt doar un graunte de nisip pe plaja pe cand acolo sunt un bob de aur in nisip si asta le satisface orgoliul. Citeste si tu un pic pe Hemingway.
3. Adica nu sa saturat sa exploateze populatia din US cu preturi umflate artificial la case si acuma cauta naivi la nivel international. Ai facut ceva folositor in viata ta?
4. Si ce poti arata dupa 25 de ani de "munca"? Tot ce ai putut pune intr-o valiza ca sa poti fugi de "viata grea"? Ai aplicat cumva pt bankrupcy inainte sa pleci?
5. Si cum se face ca 99% din ei nu mai pleaca niciodata? Se pare ca esti departe de realitate.

Vezi postareaBlack Elk, la 09 December 2011 - 06:54 AM, a spus:

1. La capitolul experienta de viata am de dat lectii oricui!
2. Nu am ajuns la Hollywood sau in advertising peste noapte ci prin enorm de ff multa munca si mari lipsuri materiale.
3. Nu cred ca tu ai ajuns vreodata sa traiesti din ajutor social
4. uneori noptile auzi focuri de arme afara pe strada.
5. Si ca dormi cu soareci in pat!
6. I came a LONG way si am autoritatea sa vorbesc din proprie experienta.
7. Ca am ajuns unde sunt de 25 ani se datoreaza talentului meu si nimic altceva!!!
8. NU am ajuns si NU voi ajunge sa lucrez in Wallmart!
9. Aici e vorba de un dar cu care te nasti si care va fi descoperit la un moment dat caci este inevitabil sa nu fie asa cand talentul tau da pe dinafara!Asa m-am nascut si asta mi-a fost soarta si de aceea sunt unde sunt.
10. Nu e vina mea ca nu pot fi muncitor in fabrica.
11. Si daca imi pot permite sa traiesc unde vreau eu de ce n-as face-o?
12. My GF a fost deosebit de frumoasa la adolescenta(si acum eu o consider ff frumoasa chiar la 46 ani)si frumusetea a dus-o la Hollywood ...............
13. Eu am vista de la 6 ani sa devin artist
14. Dar pe langa munca am si studiat chit ca nu mi-am luat nici o zi libera ani la rand!
15. Asa ca ..saracul ala poate deveni cineva candva daca are si ceva de spus.
16. ma uitam cu bale la gura la o cutie de Pepsi
17. ca trageam si de 1 cent!
18. Ca umblam cu pantaloni rupti in cur e altceva.
19. la masa mancam cu gandaci
20. Poate altul s-ar fi sinucis si cine stie ce alte nenorociri ar mai fi facut...
21. Oare puteam eu sa lucrez vreodata in Walmart???Tu ce crezi?

1. Serios???? Pai cand incepi? Care iti este numele real ca sa vad daca esti virtual sau real? Eu banuiesc ca traiesti in propria imaginatie.
2. Adica era zi cand ai ajuns acolo? Si ce ai lasat in urma prin munca ta?
3. Pai 90% din noii veniti primesc ajutor social. Tu ai fost special?
4. Pai eu trageam dupa pisici dar nu stiam ca te sperii asa de usor.
5. Asta nu. Tu esti prea kinky pt mine. Si au ros la morcov?
6. Hai zi macar o experienta. Te ascultam ca e amuzant.
7. Adica te-ai dus la vale in Mexic? Si ce ai realizat in 25 de ani?
8. Ce orgoliu IMENS. Cea mai mare firma internationala si tu refuzi sa fi presedintele ei.
9. Ahaaaaaa. Un Michelangelo nedescoperit de se joaca cu acuarela pe o plaja in Mexic. Am angajat odata un roman, inginer in electonica pe post de inspector. Nou venit. Si imi spune ca poti fi un geniu fara sa deschizi gura sau fara sa scri ceva fara sa faci ceva. Acelasi inginer era intrigat pe banci ca vor dobanda odata cu principalul ca dupa el ar trebui ca toata suma sa mearga la principal si cand termini nu mai are motiv sa-ti ceara dobanda. Dupa 10 ani inginerul nostru tot inspector a ramas. Cam asa si tu. Cate boabe de nisip sunt intr-un metru cub?
10. Dar a cui e vina? Asa ca sa mai invat si eu.
11. Si pe munca cui traiesti? In Mexic se plateste $15 pt o zi cu pensula pe ferestre si uni chiar au talent.
12. Fara poze ..... e personaj imaginar.
13. Si unde se poate vedea arta ta?
14. "Pai talentul" se invata? Ziceai ca il aveai deja la 6 ani.
15. Si daca e descoperit de cineva ca doar asa ai zis. De spus au toti cate ceva dar nu prea interesant.
16. Adica voiai sa te droghezi un pic cu cofeina si CO2? Si cu sirop de porumb desigur.
17. Si asa sa inventat sarma de cupru.
18. Pai si acuma e moda asta dar doar la femei le sta bine. Dar tu erai in West Hollywood si ...........
19. Dormeau cu soareci si mancai cu gandaci. Asta da experienta de viata. O sa incerc si eu.
20. Mai este timp.
21. Nuuuuuu, acolo femeile poarta haine. Dar eu le prefer pe cele cu pantalonii rupti in fund.

Vezi postareaBlack Elk, la 09 December 2011 - 06:54 AM, a spus:

1. La capitolul experienta de viata am de dat lectii oricui!
2. Nu am ajuns la Hollywood sau in advertising peste noapte ci prin enorm de ff multa munca si mari lipsuri materiale.
3. Nu cred ca tu ai ajuns vreodata sa traiesti din ajutor social
4. uneori noptile auzi focuri de arme afara pe strada.
5. Si ca dormi cu soareci in pat!
6. I came a LONG way si am autoritatea sa vorbesc din proprie experienta.
7. Ca am ajuns unde sunt de 25 ani se datoreaza talentului meu si nimic altceva!!!
8. NU am ajuns si NU voi ajunge sa lucrez in Wallmart!
9. Aici e vorba de un dar cu care te nasti si care va fi descoperit la un moment dat caci este inevitabil sa nu fie asa cand talentul tau da pe dinafara!Asa m-am nascut si asta mi-a fost soarta si de aceea sunt unde sunt.
10. Nu e vina mea ca nu pot fi muncitor in fabrica.
11. Si daca imi pot permite sa traiesc unde vreau eu de ce n-as face-o?
12. My GF a fost deosebit de frumoasa la adolescenta(si acum eu o consider ff frumoasa chiar la 46 ani)si frumusetea a dus-o la Hollywood ...............
13. Eu am vista de la 6 ani sa devin artist
14. Dar pe langa munca am si studiat chit ca nu mi-am luat nici o zi libera ani la rand!
15. Asa ca ..saracul ala poate deveni cineva candva daca are si ceva de spus.
16. ma uitam cu bale la gura la o cutie de Pepsi
17. ca trageam si de 1 cent!
18. Ca umblam cu pantaloni rupti in cur e altceva.
19. la masa mancam cu gandaci
20. Poate altul s-ar fi sinucis si cine stie ce alte nenorociri ar mai fi facut...
21. Oare puteam eu sa lucrez vreodata in Walmart???Tu ce crezi?

1. Serios???? Pai cand incepi? Care iti este numele real ca sa vad daca esti virtual sau real? Eu banuiesc ca traiesti in propria imaginatie.
2. Adica era zi cand ai ajuns acolo? Si ce ai lasat in urma prin munca ta?
3. Pai 90% din noii veniti primesc ajutor social. Tu ai fost special?
4. Pai eu trageam dupa pisici dar nu stiam ca te sperii asa de usor.
5. Asta nu. Tu esti prea kinky pt mine. Si au ros la morcov?
6. Hai zi macar o experienta. Te ascultam ca e amuzant.
7. Adica te-ai dus la vale in Mexic? Si ce ai realizat in 25 de ani?
8. Ce orgoliu IMENS. Cea mai mare firma internationala si tu refuzi sa fi presedintele ei.
9. Ahaaaaaa. Un Michelangelo nedescoperit de se joaca cu acuarela pe o plaja in Mexic. Am angajat odata un roman, inginer in electonica pe post de inspector. Nou venit. Si imi spune ca poti fi un geniu fara sa deschizi gura sau fara sa scri ceva fara sa faci ceva. Acelasi inginer era intrigat pe banci ca vor dobanda odata cu principalul ca dupa el ar trebui ca toata suma sa mearga la principal si cand termini nu mai are motiv sa-ti ceara dobanda. Dupa 10 ani inginerul nostru tot inspector a ramas. Cam asa si tu. Cate boabe de nisip sunt intr-un metru cub?
10. Dar a cui e vina? Asa ca sa mai invat si eu.
11. Si pe munca cui traiesti? In Mexic se plateste $15 pt o zi cu pensula pe ferestre si uni chiar au talent.
12. Fara poze ..... e personaj imaginar.
13. Si unde se poate vedea arta ta?
14. "Pai talentul" se invata? Ziceai ca il aveai deja la 6 ani.
15. Si daca e descoperit de cineva ca doar asa ai zis. De spus au toti cate ceva dar nu prea interesant.
16. Adica voiai sa te droghezi un pic cu cofeina si CO2? Si cu sirop de porumb desigur.
17. Si asa sa inventat sarma de cupru.
18. Pai si acuma e moda asta dar doar la femei le sta bine. Dar tu erai in West Hollywood si ...........
19. Dormeau cu soareci si mancai cu gandaci. Asta da experienta de viata. O sa incerc si eu.
20. Mai este timp.
21. Nuuuuuu, acolo femeile poarta haine. Dar eu le prefer pe cele cu pantalonii rupti in fund.

Vezi postareaBlack Elk, la 09 December 2011 - 09:11 PM, a spus:

Asta e,nu mai zic nimic.
Mai bine tac si plec de aici si stau in lumea mea.
Adios damas y caballeros

Nuuuuuuuu ...
Esti prea amuzant.
Ca la desene animate.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi I 130
hartiile necesare
christinam  0 1.768
Replici noi Invitatie Canada
vreau sa stiu
depechemod  1 9.536
Replici noi MUNCA IN SUA
BUCATAR
FLORI DE MINA-GEODE DE AMETIST  13 5.134
Topic inchis vizaJ1
anularea vizei
Taniushka  1 3.705
Replici noi Cum as putea trai cu perechea mea care-i departe?
El are Green Card si nu se aplica nici viza K1, nici K3...
carly  5 3.792