sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

telcomanda tv tuner Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Yulyboss 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-December 11

Scris 07 December 2011 - 06:22 PM

am si eu un tv tuner leadtek tv 2000xp expert instalat pe un windows 7 si vreau si eu sa stiu daca merge o telecomanda pilot la el. Ms
0

#2 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 07 December 2011 - 07:18 PM

Nu am vazut coduri de TV Tuner in ce meniuri de telecomanda m-am uitat eu. Ma refer la cele asa zise universale. Exista si telecomenzi universale "learnable", adica sunt capabile sa invete coduri de o telecomanda originala (in cazul in care ai una, sau faci rost imprumut). Pilot... Protel, cred ca se numeste cea Learnable de la Pilot, am avut cateva Piloate, dar nu reusesc sa invete de la orice telecomanda. Am avut si telecomanda learnable groaznic de scumpa, de la Philips, care era o mare basina si mergea tot unu din doi, si a costat cat doua TV Tunere... Nu te prea baza pe inlocuitori, eu am renuntat definitiv. Daca gaseste o telecomanda originala de vanzare pe undeva, sau chiar una second hand langa un tuner defect, cupar-o pe aia, e o solutie mult mai buna.
0

#3 Utilizator offline   Yulyboss 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-December 11

Scris 08 December 2011 - 07:42 PM

Vezi postareanu vreau, la 07 December 2011 - 07:18 PM, a spus:

Nu am vazut coduri de TV Tuner in ce meniuri de telecomanda m-am uitat eu. Ma refer la cele asa zise universale. Exista si telecomenzi universale "learnable", adica sunt capabile sa invete coduri de o telecomanda originala (in cazul in care ai una, sau faci rost imprumut). Pilot... Protel, cred ca se numeste cea Learnable de la Pilot, am avut cateva Piloate, dar nu reusesc sa invete de la orice telecomanda. Am avut si telecomanda learnable groaznic de scumpa, de la Philips, care era o mare basina si mergea tot unu din doi, si a costat cat doua TV Tunere... Nu te prea baza pe inlocuitori, eu am renuntat definitiv. Daca gaseste o telecomanda originala de vanzare pe undeva, sau chiar una second hand langa un tuner defect, cupar-o pe aia, e o solutie mult mai buna.

Eu am telecomanda tv tuner-ului. Problema este ca nu am optiunea de 16:9 sau 4:3 la telecomanda si trebuie sa-i dau mereu de la winfast PVR2 cand ma uit la programe tv care se vad mai bine in modul respectiv. Asta e telecomanda tv tuner-ului: Fisier atasat  telecomanda.jpg (19.86K)
Number of downloads: 5
0

#4 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 08 December 2011 - 08:25 PM

Pai daca cea originala nu are comutarea aia intre formate la buton, e improbabil ca una universala sa aiba...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi convertor audio si video
HELPPPPPPPPP !!!
valentynos  5 10.302
Replici noi Caut Player