Buna seara,
Acum ceva timp a trebuit sa schimb capatul de planetara care intra in cutia de viteza(tripoda) pentru ca intre 55 si 65 imi tremura masina. Eu am fost bucuros ca au depistat problema ca am fost la vreo 3 mecanici.
Intrebarea mea este: de ce s-s stricat piesa asta? Cei de la magazin mi-au spus ca de cand au magazinul decat de 2 sau 3 ori au mai vandut asa ceva pt ca astea nu se strica.
In crucea care intra in cutie erau 3 bile, si alea s-au cam dus si avea joc. Cand tragea roata tremura.
Deci?
O seara buna!
Pagina 1 din 1
Tripoda Cauze
Scris 07 December 2011 - 03:28 AM
Andreyvrj, la 04 December 2011 - 08:32 PM, a spus:
Intrebarea mea este: de ce s-s stricat piesa asta? Cei de la magazin mi-au spus ca de cand au magazinul decat de 2 sau 3 ori au mai vandut asa ceva pt ca astea nu se strica.
In crucea care intra in cutie erau 3 bile, si alea s-au cam dus si avea joc. Cand tragea roata tremura.
Cred ca pur si simplu e vorba de materiale de proasta calitate. Am vazut problema asta la Vauxhall-uri Vivaro absolut noi, care fac asa de la prima suta de mile parcurse. Nu stiu la ce model de masina te referi, dar in zilele noastre Vauxhall-ul Vivaro e doar un Renault cu emblema de la Vauxhall pe el.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
doresc informatii despre service auto matiz in sectorul 6 | Petre1981 | 0 | 2.617 |
|
reparatii de tinichigerie pentru un vw pasat | petrovic | 2 | 4.805 |
|
RECONDITIONAM ORICE BARA / SPOILER | Noroc24 | 0 | 2.428 |
|
TUROMETRU MEGANE 1 BREAK
PROBLEME LA TUROMETRU |
GORILATION2 | 0 | 2.678 |
|
service auto repar orice problema auto | breazu | 1 | 3.366 |
Contact
Facebook