sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Analiza secretie vaginala Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   paul2dana 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-March 06

Scris 04 December 2011 - 09:30 AM

am primit urmatorul rezultat de la laborator si nu stiu ce inseamna daca stie cineva si ma poate ajuta cu cateva explicatii multumesc frumos REZULTAT:PE MEDII DE CULTURA S-AU DEZVOLTAT STRPTOCOCCUS AGALACTIAE(++++)
0

#2 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 04 December 2011 - 06:59 PM

Streptococcus agalactiae (aka Group B streptococcus sau GBS) este o bacterie gastrointestinala care se poate raspandi si in alte zone ale corpului, precum vaginul, in 10% - 30% din femei.
Daca femeia este gravida, aceasta bacterie poate fi transferata in uter si poate cauza o infectie streptococala care pune in pericol fetusul (conditie care se numeste septicemie bacteriala). De asemenea poate afecta grav persoanele in varsta si cele cu imunologie scazuta.

Normal ar fi ca medicul care a prescris testul de laborator sa discute cu tine rezultatele, sa ti le explice si sa-ti prescrie tratament antibiotic.

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 04 December 2011 - 07:05 PM

0

#3 Utilizator offline   paul2dana 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-March 06

Scris 05 December 2011 - 04:54 PM

Vezi postareaNaeema, la 04 December 2011 - 06:59 PM, a spus:

Streptococcus agalactiae (aka Group B streptococcus sau GBS) este o bacterie gastrointestinala care se poate raspandi si in alte zone ale corpului, precum vaginul, in 10% - 30% din femei.
Daca femeia este gravida, aceasta bacterie poate fi transferata in uter si poate cauza o infectie streptococala care pune in pericol fetusul (conditie care se numeste septicemie bacteriala). De asemenea poate afecta grav persoanele in varsta si cele cu imunologie scazuta.

Normal ar fi ca medicul care a prescris testul de laborator sa discute cu tine rezultatele, sa ti le explice si sa-ti prescrie tratament antibiotic.

multumesc foarte mult...o sa merg la medicul ginecolog dar mai astept testul papanicolau...nu sunt insarcinata dar am imunitatea scazuta si racesc foarte usor ,tusesc foarte mult, fac forme alergice dese...deci acest streptococ poate fi distrus? pot sa scap de el?...o sa fac si un exudat faringian...as putea sa-l am si in gat?..multumesc mult si sarbatori cu bucurii si multa sanatate tuturor!!!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Nodulii benigni
intrebare
suedeza  1 3.764
Hot Topic (New) Confidentialitate la ginecolog