sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Fujifilm s2950 Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Vanilla03 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-December 11

Scris 03 December 2011 - 06:13 PM

Buna!
As avea si eu o intrebare.
Mi`am luat acum ceva zile un aparat jufifilm s2950 si am incercat sa filmez hd..iar dp 40 de sec stocheaza filmarea si intra in standby.Imi poate spune si mie cineva care este motivul?
Si inca cv...cand l`am cumparat am primit si`un card de 4 gb AKITA iar dp ce fac poze...imi da eroare la citire:| Ce card folositi? Este doar vina cardului sau poate fi si a aparatului?
0

#2 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 03 December 2011 - 07:08 PM

Acum am aruncat un ochi pe specificatii si am constatat ca aparatul nu are memorie interna, ci doar stocare pe card. Ma pregateam sa iti spun sa faci ceva poze cu el, pe care sa le memorezi pe memoria interna, ca test, dar nu merge... Oricum, parerea mea e ca_cardul e corupt. Cere imprumut de la cineva un card SD, ar trebui sa poti gasi foarte usor, si fa ceva teste cu el. Daca cu acel card nou nu ai probleme, inseamna ca e asa cum am zis. E destul de improbabil sa fie de vina amandoua, si cardul si aparatul, si dupa cum descrii tu problema, vina nu e in aparat. Sa speram ca am dreptate!
0

#3 Utilizator offline   Saharian 

• fost
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 03 December 2011 - 09:16 PM

Vezi postareaVanilla03, la 03 December 2011 - 06:13 PM, a spus:

Buna!
As avea si eu o intrebare.
Mi`am luat acum ceva zile un aparat jufifilm s2950 si am incercat sa filmez hd..iar dp 40 de sec stocheaza filmarea si intra in standby.Imi poate spune si mie cineva care este motivul?
Si inca cv...cand l`am cumparat am primit si`un card de 4 gb AKITA iar dp ce fac poze...imi da eroare la citire:| Ce card folositi? Este doar vina cardului sau poate fi si a aparatului?

Ca sa poti filma in HD - e MUSAI ca memory -cardul sa aiba cel putin class 6 - preferabil class 10

Aia e problema - memory cardul tau nu are viteza de acces suficienta pentru filmari HD
Vezi pe card - e un mic numar intr-un mic semicerc "c" - ala e CLASS -ul - care inseamna cat de mic e timpul de accesare

Cu cat mai mare e numarul ala - cu atat cardul e mai rapid

Speed Class Rating
32GB SDHC card

The Speed Class Rating is the official unit of speed measurement for SD cards. The class number guarantees a minimum write speed as a multiple of 8 Mbit/s (1 MB/s). The SD Association defines several speed class ratings, but manufacturers may claim conformance to those ratings without independent verification.

Unlike the earlier "×" speed ratings, the host device can read a card's speed class. A device can warn the user if the card reports a speed class that falls below an application's minimum need.[25]

These are the ratings of all currently available cards:[16][26]

Class Speed
SDHC Speed Class 2.svg Class 2 2 MB/s
SDHC Speed Class 4.svg Class 4 4 MB/s
SDHC Speed Class 6.svg Class 6 6 MB/s
SDHC Speed Class 10.svg Class 10 10 MB/s

Si inca ceva - In luna Iunie in Romania nu se comercializau SD cards cu class mai mare de 4 - dar poate acum sunt

Aceasta postare a fost editata de Saharian: 03 December 2011 - 09:12 PM

0

#4 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 03 December 2011 - 09:47 PM

Sunt carduri bune si la noi. Si la filmarea HD intr-adevar trebe card rapid. Dar Vanilla03 scria "iar dp ce fac poze...imi da eroare la citire" - aia deja e o problema. Cardul ala e un no-name... Akita WTF, eu nu am deloc incredere in noname-uri. Daca SanDisk e prea scump, atunci macar Kingston... Eu cred ca cardul ala e corupto-prost...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi d3100/d5000
Ce ai alege?
Dragos.  2 2.273
Replici noi APARAT FOTO