Ce ai face daca ai fi prost? nu se aplica celor care deja sunt :D
Scris 07 November 2007 - 10:46 PM
In padurea cu alune, Aveau casa trei pitici, Vine pupaza si spune: ... simptomatic, idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista... parerea mea ... " ..la final, pupaza a fost impuscata"..
Scris 07 November 2007 - 10:49 PM
Ce putini prosti suntem pe aici
Am sa cer privilegii de minoritar
Am sa cer privilegii de minoritar
Scris 07 November 2007 - 10:53 PM
ironic, la Nov 7 2007, 10:46 PM, a spus:
In padurea cu alune, Aveau casa trei pitici, Vine pupaza si spune: ... simptomatic, idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista... parerea mea ... " ..la final, pupaza a fost impuscata"..
N-am inteles nimic.
Scris 16 November 2007 - 07:37 PM
Ati pune intrebarea asta implica recunoasterea prostiei. Asa ca cine recunoaste ca e prost? Nimeni
Scris 08 December 2007 - 01:06 AM
as fi atat de prost (DOAMNE FERESTE!!!!!!!!!) incat nu as face nimic.
totul cred ca mi s-ar parea natural si firesc ( fiind prost)
totul cred ca mi s-ar parea natural si firesc ( fiind prost)
Scris 03 January 2008 - 02:37 PM
eu daca as fi proasta as fi foarte fericita ca as stii cum e sa fi proasta apoi mi`as continua viata
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Stiri: Ambasadorul Romaniei la Roma a avut acordul MAE pentru a semna scrisoarea deschisa r | stiri | 0 | 2.024 |
|
Becali spune ca Basescu i-a refuzat un milion de dolari | Corydalis | 0 | 1.756 |
|
Stiri: Sarkozy a invins-o pe Segolene Royal in sondaje | stiri | 0 | 1.923 |
|
Stiri: Noaptea cea mai lunga la muzeele din tara | stiri | 0 | 1.560 |
|
Stiri: Daewoo de supt | stiri | 0 | 2.373 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis