Am un abonament de date la Orange de peste 2 ani pe care nu-l folosesc deloc si in sfarsit a venit vremea sa nu mai platesc in fiecare luna degeaba...
Cu o luna inainte sa expire perioada contractuala am mers frumos la Orange Shop si am intrebat ce trebuie sa fac pentru a rezilia un abonament... Mi-au spus sa sun la 411. Am sunat. (in septmebrie)... Mi-au spus ca ma suna ei in zilele urmatoare. Nu m-au sunat. Am sunat din nou, trecuse o perioada de contractare, nu se putea inchide pentru ca trebuia sa-mi platesc vastele datorii catre Orange. Am intrebat daca pot rezilia contractul direct la Orange Shop pentru a nu trebui sa sun din nou. Raspuns: NU. Ok, am platit. Am sunat din nou. Au spus ca ma suna ei in 48 de ore, au intrebat intre ce ore sunt disponibila si la ce numar de telefon. NU m-au sunat. Si asa mai trece o luna... si mai vine o factura...
Aveti idee cum scap de nesimtitii astia?
Pagina 1 din 1
Inchidere abonament Orange Cei de la Orange devin din ce in ce mai nesimtiti...
Scris 01 December 2011 - 05:53 PM
Eu l-am reziliat la ei, nu am sunat la nici un 411. Am platit restantele, ca era un abonament pe care nu-l mai foloseam de vreun an sau asa ceva .. si am facut si cererea de reziliere tot acolo.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Orange, Vodafone, Cosmote, RDS |
Florin274 | 56 | 21.498 |
|
Spam-ul pe mobil | roportal | 14 | 9.997 |
|