sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Inchidere abonament Orange Cei de la Orange devin din ce in ce mai nesimtiti... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Save 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-December 11

Scris 01 December 2011 - 05:20 PM

Am un abonament de date la Orange de peste 2 ani pe care nu-l folosesc deloc si in sfarsit a venit vremea sa nu mai platesc in fiecare luna degeaba...
Cu o luna inainte sa expire perioada contractuala am mers frumos la Orange Shop si am intrebat ce trebuie sa fac pentru a rezilia un abonament... Mi-au spus sa sun la 411. Am sunat. (in septmebrie)... Mi-au spus ca ma suna ei in zilele urmatoare. Nu m-au sunat. Am sunat din nou, trecuse o perioada de contractare, nu se putea inchide pentru ca trebuia sa-mi platesc vastele datorii catre Orange. Am intrebat daca pot rezilia contractul direct la Orange Shop pentru a nu trebui sa sun din nou. Raspuns: NU. Ok, am platit. Am sunat din nou. Au spus ca ma suna ei in 48 de ore, au intrebat intre ce ore sunt disponibila si la ce numar de telefon. NU m-au sunat. Si asa mai trece o luna... si mai vine o factura...
Aveti idee cum scap de nesimtitii astia?
0

#2 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 01 December 2011 - 05:53 PM

Eu l-am reziliat la ei, nu am sunat la nici un 411. Am platit restantele, ca era un abonament pe care nu-l mai foloseam de vreun an sau asa ceva .. si am facut si cererea de reziliere tot acolo.
0

#3 Utilizator offline   Save 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-December 11

Scris 01 December 2011 - 06:06 PM

Vezi postareaAmarena, la 01 December 2011 - 05:53 PM, a spus:

Eu l-am reziliat la ei, nu am sunat la nici un 411. Am platit restantele, ca era un abonament pe care nu-l mai foloseam de vreun an sau asa ceva .. si am facut si cererea de reziliere tot acolo.

Dar la ei imi zic sa sun la 411... :|
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Ce folositi si de ce
Orange, Vodafone, Cosmote, RDS
Florin274  56 21.498