sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Maica-stareță a născut gemene! Miracol de Craciun in Romania. Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 31 January 2012 - 11:37 PM

Eu ma intreb insa altceva.Daca Tata a fost un preot crestin si ea o stareta etc cxrestina,de ce copii trebuie crestinati?
Cestinii nu se supun legilor naturii?
Catelusa mea face catei,si nu pisici.Niciodata nu mi sa intimplat sa trebuiasca sa merg cu micutii sa i fac ciini.
Au crescut si au devenit ciini.
Tot asa si cu pisica,nu trebuie sa mi sparg cap[ul.
0

#32 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 01 February 2012 - 09:57 AM

Vezi postareahaym herman, la 31 January 2012 - 11:37 PM, a spus:

Eu ma intreb insa altceva.Daca Tata a fost un preot crestin si ea o stareta etc cxrestina,de ce copii trebuie crestinati?

Foarte interesanta conceptie si intrebare!!! nu stiu cum boteza evreii fetitele dar au precis ceva acolo o ceremonie de careva mitzvah!!! asta insa este la ortodoxi traditional si va fi greu de ocolit de credinciosi. Inafara de copiii mei nu cunosc pe alti nebotezati in biserica indiferent de religie.
0

#33 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 01 February 2012 - 11:33 AM

Vezi postareaVEMANS, la 30 November 2011 - 06:31 AM, a spus:

E interesant de vazut in continuare ce va fi mai puternica :dragostea de mama sau frica iubirea de Dumnezeu ?

Nu cred ca este vorba nici de frica si nici de iubire fata de dumnezeu, ci doar incredere in cuvintele Trinitatii :king2:
Isus, ca membru de seama a acestei triade, este atat Calea cat si Scurtatura catre imparatia cereasca a Sefului :alien:
Cine a inteles Scurtatura, de ce n-ar lua-o inaintea celorlalti? De ce sa mai stea la coada?

:rtfm:Adevarat va spun ca vamesii si curvele merg inaintea voastra in Imparatia lui Dumnezeu." (Mat.21:31)
0

#34 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 03 February 2012 - 08:30 AM

Vezi postareaBlack velvet, la 01 February 2012 - 11:33 AM, a spus:

Nu cred ca este vorba nici de frica si nici de iubire fata de dumnezeu, ci doar incredere in cuvintele Trinitatii :king2:
Isus, ca membru de seama a acestei triade, este atat Calea cat si Scurtatura catre imparatia cereasca a Sefului :alien:
Cine a inteles Scurtatura, de ce n-ar lua-o inaintea celorlalti? De ce sa mai stea la coada?

:rtfm:Adevarat va spun ca vamesii si curvele merg inaintea voastra in Imparatia lui Dumnezeu." (Mat.21:31)

Vezi cat de prost intelegi[in dorinta ta nesaturabila de a combate n nestiinta :D ] ceea ce scrie? :doh:

Acolo scrie :rtfm: clar doar ca "curvele merg inaintea[fariseilor]", dar nu scrie ca ajung sau intra in acea Imparatie. Deci, cu alte cuvinte, e clar ca curvele merg inaintea ta, dar nu intra, la fel ca tine. :D Acuma intelesesi?

Aceasta postare a fost editata de hans: 03 February 2012 - 08:31 AM

0

#35 Utilizator offline   Dix 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-December 06

Scris 03 February 2012 - 08:35 AM

Vezi postareahans, la 03 February 2012 - 08:30 AM, a spus:

Vezi cat de prost intelegi[in dorinta ta nesaturabila de a combate n nestiinta :D ] ceea ce scrie? :doh:

Acolo scrie :rtfm: clar doar ca "curvele merg inaintea[fariseilor]", dar nu scrie ca ajung sau intra in acea Imparatie. Deci, cu alte cuvinte, e clar ca curvele merg inaintea ta, dar nu intra, la fel ca tine. :D Acuma intelesesi?

"traductia" romaneasca nu cred ca poate fi luata ca referinta
0

#36 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 03 February 2012 - 08:40 AM

Vezi postareaDix, la 03 February 2012 - 08:35 AM, a spus:

"traductia" romaneasca nu cred ca poate fi luata ca referinta

E posibil. Dar pe baza unei "traductii" pe care o avem la dispozitie, nu putem sa spumegam aiurea.
0

#37 Utilizator offline   Dix 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-December 06

Scris 03 February 2012 - 08:52 AM

legat de topic, Billy Graham a afirmat ca : "Daca te nasti intr-un garaj nu insemna ca esti masina". Din parinti crestini nu iese copil crestin. Iese copil.
1

#38 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 February 2012 - 08:55 AM

Si povestea asta va deveni un basm peste cativa ani??? dupa o transcriere al evenimentelor intr-o alta ordine de prioritate sa incapa in Biblie :stars:
0

#39 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 February 2012 - 02:22 AM

Sâmbătă, 11 Februarie 2012

Botez Monden in Sectorul 6

Maica stareță și-a creștinat gemenele| VIDEO
Autor: Ionela Săvescu

Fosta maică stareță a Mănăstirii Tăriceni, din județul Călărași, și-a botezat astăzi fiicele la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din sectorul șase. Gemenele Ana Ecaterina și Maria Nectaria n-au mai fost băgate în cristelniță.

Gemenele maicii starețe au fost botezate astăzi
Sursa: VLAD STĂNESCU

SPECTATORII

Gemenele maicii starețe au fost botezate astăzi
Sursa: VLAD STĂNESCU prevnext123456789Câteva zeci de pensionare au mers astăzi, în sectorul 6 al Capitalei, la botezul gemenelor Elenei Gâtlan, fosta maică stareță care a născut, la sfârșitul lunii noiembrie, într-un spital din Capitală.

Călugărița a venit la biserică împreună cu nașii celor două fetițe, într-o mașină neagră. De cum a intrat, Elena Gâtlan a mers să se închine la icoane. Invitații la botez, care au avut grijă ca interiorul să fie bine încălzit și bine măturat, i-au urat maicii sănătate pentru cele două și „să uite de gura lumii”.

Ana Ecaterina și Maria Nectaria n-au mai fost scăldate în cristelință, asta pentru că cele două fetițe au mai avut parte, imediat după naștere, de un botez. „Acum facem ce nu s-a putut face atunci. Li se citește o rugăciune”, a declarat maica Sebastiana.

Femeia a stat deoparte pe tot timpul slujbei, stânjenită fiind de mulțimea de oameni care tot veneau s-o pupe. „Sănătate la fete! Să vă trăiască!”, îi tot urau pensionarii, veniți să vadă „spectacolul” lui Ștefan Florescu.

Și preoții au fost uimiți de mișcarea de forțe pusă la cale de Florescu: „Aoleu! Câte aparate! Așa e la botezul unei mari personalități”, a spus părintele Emilian, încurcat că slujba a întârziat din cauza nașului, solicitat la interviuri.

Petrecere diseară, la restaurant

După ceremonia religioasă, maica și nașii s-au urcat în mașinile negre și-au plecat, lăsând pensionarii invitați la eveniment să înfrunte zăpada din curtea bisericii. Ștefan Florescu a precizat că petrecerea are loc diseară, la restaurantul „Casa Florescu”. Au invitat 100 de persoane.

Citiţi mai mult: BOTEZ MONDEN în sectorul 6. Maica stareță și-a creștinat gemenele| VIDEO - Bucureşti > EVZ.ro http://www.evz.ro/de...l#ixzz1m7dGMUZy
EVZ.ro

Aceasta postare a fost editata de The Unknown: 12 February 2012 - 02:22 AM

0

#40 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 14 February 2012 - 11:39 AM

Mno. Mare scofala si mare stire de presa, ca sa stea televiziunile saptamani la rand la poarta spitalului. Pana la urma stirea e ca o femeie a nascut gemene. Da, era calugarita. Si? Asta ar fi problema cea mai mare a BOR, ca o stareta a facut copii? Fata de lacomia popilor care nu ingroapa pe nimeni fara sa le dai o caruta de bani, si fata fraudele fiscale acceptate oficial care se fac de catre biserica ortodoxa romana, asta e chiar o stire cu caracter pozitiv.

Aceasta postare a fost editata de Enki: 14 February 2012 - 11:40 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) De ce interzice Biserica iubirea fizica poligama?
Nu ne putem bucura de iubire fara condamnare?
Loveeverywhere  22 3.099
Hot Topic (New) Ce este Pacatul? Swat Cat  246 25.769
Replici noi Preoti duhovnici in Atena Karina30  0 719
Hot Topic (New) Cimitire Abc2009ro  20 1.478
Hot Topic (New) Himera credinţei în Dumnezeu Monsieur Louis  250 22.580