Maica-stareță a născut gemene! Miracol de Craciun in Romania.
Scris 31 January 2012 - 11:37 PM
Cestinii nu se supun legilor naturii?
Catelusa mea face catei,si nu pisici.Niciodata nu mi sa intimplat sa trebuiasca sa merg cu micutii sa i fac ciini.
Au crescut si au devenit ciini.
Tot asa si cu pisica,nu trebuie sa mi sparg cap[ul.
Scris 01 February 2012 - 09:57 AM
haym herman, la 31 January 2012 - 11:37 PM, a spus:
Foarte interesanta conceptie si intrebare!!! nu stiu cum boteza evreii fetitele dar au precis ceva acolo o ceremonie de careva mitzvah!!! asta insa este la ortodoxi traditional si va fi greu de ocolit de credinciosi. Inafara de copiii mei nu cunosc pe alti nebotezati in biserica indiferent de religie.
Scris 01 February 2012 - 11:33 AM
VEMANS, la 30 November 2011 - 06:31 AM, a spus:
Nu cred ca este vorba nici de frica si nici de iubire fata de dumnezeu, ci doar incredere in cuvintele Trinitatii
Isus, ca membru de seama a acestei triade, este atat Calea cat si Scurtatura catre imparatia cereasca a Sefului
Cine a inteles Scurtatura, de ce n-ar lua-o inaintea celorlalti? De ce sa mai stea la coada?
Scris 03 February 2012 - 08:30 AM
Black velvet, la 01 February 2012 - 11:33 AM, a spus:
Isus, ca membru de seama a acestei triade, este atat Calea cat si Scurtatura catre imparatia cereasca a Sefului
Cine a inteles Scurtatura, de ce n-ar lua-o inaintea celorlalti? De ce sa mai stea la coada?
Vezi cat de prost intelegi[in dorinta ta nesaturabila de a combate n nestiinta
Acolo scrie
Aceasta postare a fost editata de hans: 03 February 2012 - 08:31 AM
Scris 03 February 2012 - 08:35 AM
hans, la 03 February 2012 - 08:30 AM, a spus:
Acolo scrie
"traductia" romaneasca nu cred ca poate fi luata ca referinta
Scris 03 February 2012 - 08:52 AM
Scris 03 February 2012 - 08:55 AM
Scris 12 February 2012 - 02:22 AM
Botez Monden in Sectorul 6
Maica stareță și-a creștinat gemenele| VIDEO
Autor: Ionela Săvescu
Fosta maică stareță a Mănăstirii Tăriceni, din județul Călărași, și-a botezat astăzi fiicele la Biserica „Nașterea Maicii Domnului din sectorul șase. Gemenele Ana Ecaterina și Maria Nectaria n-au mai fost băgate în cristelniță.
Gemenele maicii starețe au fost botezate astăzi
Sursa: VLAD STĂNESCU
SPECTATORII
Gemenele maicii starețe au fost botezate astăzi
Sursa: VLAD STĂNESCU prevnext123456789Câteva zeci de pensionare au mers astăzi, în sectorul 6 al Capitalei, la botezul gemenelor Elenei Gâtlan, fosta maică stareță care a născut, la sfârșitul lunii noiembrie, într-un spital din Capitală.
Călugărița a venit la biserică împreună cu nașii celor două fetițe, într-o mașină neagră. De cum a intrat, Elena Gâtlan a mers să se închine la icoane. Invitații la botez, care au avut grijă ca interiorul să fie bine încălzit și bine măturat, i-au urat maicii sănătate pentru cele două și „să uite de gura lumii.
Ana Ecaterina și Maria Nectaria n-au mai fost scăldate în cristelință, asta pentru că cele două fetițe au mai avut parte, imediat după naștere, de un botez. „Acum facem ce nu s-a putut face atunci. Li se citește o rugăciune, a declarat maica Sebastiana.
Femeia a stat deoparte pe tot timpul slujbei, stânjenită fiind de mulțimea de oameni care tot veneau s-o pupe. „Sănătate la fete! Să vă trăiască!, îi tot urau pensionarii, veniți să vadă „spectacolul lui Ștefan Florescu.
Și preoții au fost uimiți de mișcarea de forțe pusă la cale de Florescu: „Aoleu! Câte aparate! Așa e la botezul unei mari personalități, a spus părintele Emilian, încurcat că slujba a întârziat din cauza nașului, solicitat la interviuri.
Petrecere diseară, la restaurant
După ceremonia religioasă, maica și nașii s-au urcat în mașinile negre și-au plecat, lăsând pensionarii invitați la eveniment să înfrunte zăpada din curtea bisericii. Ștefan Florescu a precizat că petrecerea are loc diseară, la restaurantul „Casa Florescu. Au invitat 100 de persoane.
Citiţi mai mult: BOTEZ MONDEN în sectorul 6. Maica stareță și-a creștinat gemenele| VIDEO - Bucureşti > EVZ.ro http://www.evz.ro/de...l#ixzz1m7dGMUZy
EVZ.ro
Aceasta postare a fost editata de The Unknown: 12 February 2012 - 02:22 AM
Scris 14 February 2012 - 11:39 AM
Aceasta postare a fost editata de Enki: 14 February 2012 - 11:40 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De ce interzice Biserica iubirea fizica poligama?
Nu ne putem bucura de iubire fara condamnare? |
Loveeverywhere | 22 | 3.099 |
|
Ce este Pacatul? | Swat Cat | 246 | 25.769 |
|
Preoti duhovnici in Atena | Karina30 | 0 | 719 |
|
Cimitire | Abc2009ro | 20 | 1.478 |
|
Himera credinţei în Dumnezeu | Monsieur Louis | 250 | 22.580 |
Contact
Facebook