sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

modificari necesare pe site Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   aliosa 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 29 November 2011 - 10:32 PM

...ma adresez(incerc) administratorilor acestui site...indeosebi d.lui Seba...
am vazut ca nu raspundeti mesajelor private...atunci va rog sa-mi raspundeti macar aici...
acum aplicatia cu layere e gata...putem trece si la altceva...adica, discutam in trecut despre schimbarea parolei, care se pare este inca o problema actuala...spuneati ca veti rezolva si acest lucru...
...vreau sa incercati sa faceti ceva in legatura cu cei care binevoiesc sa deseneze pe site...adica aceia care intra, trag in scarba doua linii, trei stelute si posteaza desenul...e aproape imposibil sa cauti ceva bun de vazut...site-ul a ajuns de toata coma...va rugam faceti ceva...
...dupa mine, as scoate top amatori...si votarea desenelor ar trebui modificata...de exemplu un desen bun, ajuns deja in top, cu multe votari, sa nu poata fi votat cu note de exemplu doar de la 5 in sus...adica notele cuprinse intre 1 si 5 sa nu se poata bifa...eventual utilizatorii sa nu aiba posibilitatea de a vedea cine i-a votat...
...posibilitatea de a putea sterge comentarile, unele, adica cele care considera utilizatorul ca deranjeaza, este absolut necesara...
...sunt cateva dorinte pe care sper sa le luati in calcul...sunt mai multe...dar ma opresc doar la acestea...
...pentru o atmosfera placuta si lejera pe site...

Aceasta postare a fost editata de aliosa: 29 November 2011 - 10:37 PM

#2 Utilizator offline   Grimmjow Jagger 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-December 09

Scris 30 November 2011 - 06:25 PM

ce spune aliosa aici e drept de analizat.E parerea ei si o respect din plin insa posibilitatea de a NU putea sterge comentariile deja date mi se pare buna<de exemplu am asa am vazut cum anumiti utilizatori au cate doua,trei conturi...>insa ceea ce a propus Aliosa e si mai bine :good: ,cat si posibilitatea de a putea vedea cine voteaza mi se pare buna<de mult ori i-am cautat pe respectivi,le-am multumit si mi-am imbogatit si lista>.Ceea ce as mai avea de adaugat la ce a propus Aliosa este posibilitatea moderatorilor de a bana IP-ul<sau macar a adminilor> pentru *vizitatorii pusi pe sotii nemultumiti de site :roll: *

#3 Utilizator offline   Ollyvia 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 03-December 10

Scris 30 November 2011 - 09:17 PM

...Idei foarte bune Aliosa , insa Grimm cu banarea Ip-ului nu prea sunt de acord , poate sunt doi pe un computer frati sau surori , daca unu n-are ce face si altuia ii place sa deseneze sa sufere din cauza lui ? ... eh ma rog doar o parere ... :)

#4 Utilizator offline   Grimmjow Jagger 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 30 November 2011 - 09:37 PM

Vezi postareaColorDream, la 30 November 2011 - 09:17 PM, a spus:

...Idei foarte bune Aliosa , insa Grimm cu banarea Ip-ului nu prea sunt de acord , poate sunt doi pe un computer frati sau surori , daca unu n-are ce face si altuia ii place sa deseneze sa sufere din cauza lui ? ... eh ma rog doar o parere ... :)

Amuzant :lol: nu prea cred in povestioarele cu fratiorii si surorile de site,dar cred ca e problema fiecaruria.Chiar si cand bifezi la logare pentru memorarea parolei scrie ca e *Acest lucru nu e indicat daca....blah blah*.Sunt unele site-uri in care daca *incalci regulile* si esti banat ti se baneaza automat si id-ul cu care ti-ai facut contul =].Pe langa asta o banare banuiesc ca se si poate debana,in cazul in care respectivul avea desene pretioase

#5 Utilizator offline   Dee_a96 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 11

Scris 01 December 2011 - 03:07 PM

Banarea pe IP nu mi se pare convenabila... asta ar cam interzice colaborarile, iar asta nu cred ca este interzis.....
6. Utilizatorii sunt rugati sa nu dea parola altor utilizatori. In caz contrar, isi asuma responsabilitatea pentru eventualele probleme provocate de lipsa/modificarea desenelor. Nu se accepta conturile comune.
Ideea e ca ne asumam raspunderea, deci nu cred ca ar fi necesar banarea pe IP.
Prin conturi comune doriti sa insinuati "colaborari"?
O modificare esentiala consider eu ar fi cea ca utilizatori sa nu`si poata vota singuri desenele.
http://www.desenator...si_conditii.php

#6 Utilizator offline   Grimmjow Jagger 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 01 December 2011 - 06:03 PM

nu vreau sa reamintesc de ce am propus banarea IP-ului,nici nu dau exemplu ca sa nu provoc vre-un razboi iar.cert e ca axista anumiti utilizatori care in prostia lor,dupa ce au fost banati de 834579590094 ori inca isi fac conturi in prostie si isi continua *munca*.nu cred ca banearea ip-ului are vre-o legatura cu colaborarile

#7 Utilizator offline   .seba. 

• Balaur
  • PipPipPip
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 08-October 10

Scris 02 December 2011 - 11:05 AM

In legatura cu banarea IP-ului e cam degeaba, pentru ca majoritatea au IP dinamic. Comentariile pe care le considerati nepotrivite puteti sa le raportati.

La sistemul de notare va trebui sa facem ceva, dar trebuie sa ne gandim bine inainte. Nu pot deocamdata sa dau o data cand vom incepe sa lucram la asta.

#8 Utilizator offline   Grimmjow Jagger 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 02 December 2011 - 03:09 PM

Vezi postarea.seba., la 02 December 2011 - 11:05 AM, a spus:

In legatura cu banarea IP-ului e cam degeaba, pentru ca majoritatea au IP dinamic. Comentariile pe care le considerati nepotrivite puteti sa le raportati.

La sistemul de notare va trebui sa facem ceva, dar trebuie sa ne gandim bine inainte. Nu pot deocamdata sa dau o data cand vom incepe sa lucram la asta.

Eu ma gandisem candva,desi am renuntat la idee sa poata vota dupa un criteriu mai ridicat decat cele 20 de voturi si comentarii primite.Adica un utilizator sa poate vota dupa o ratie ceva nu stiu.Spun asta doar pentru ca scopul mascaricilor de pe site e sa voteze cu note mici si cele 20 de comentarii se obtin usor iar cele 20 de desene se efectueaza si mai usor

#9 Utilizator offline   MisaMoe 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 22-April 09

Scris 02 December 2011 - 06:16 PM

De ce nu poate sa ramana totul asa cum a fost pana acum?Site-ul a mers in modul acesta timp de 4-5 ani.Pana la urma majoritatea deseneaza din placere...

#10 Utilizator offline   Grimmjow Jagger 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 02 December 2011 - 09:03 PM

Vezi postareaMisaPyon, la 02 December 2011 - 06:16 PM, a spus:

De ce nu poate sa ramana totul asa cum a fost pana acum?Site-ul a mers in modul acesta timp de 4-5 ani.Pana la urma majoritatea deseneaza din placere...

si majoritatea isi fac conturi in prostie si degeaba tot de placere =]

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi desene neterminate
desene neterminate