Sunt nou si sincer, vreau sa va spun si voua ''drama'' prin care trec de aproape 2 ani de zile si sincer nu stiu cum sa trec peste
Timp de 3 ani jumatate am avut o relatie din care nu imi lipsea absolut nimic, de la dragoste , intelegere, sprijin, si foarte multe planuri de viitor.
Dar... Mai exact acuma un an si 8 luni de zile aveam sa traiesc drama vieti mele
Un stupid acident de masina mi-a luat tot ce aveam mai scump in viata asta. Fata pe care o iubeam mai mult ca orice pe lume
Timp de 6 luni de zile nu eram in stare de nimic, intr-o luna am slabit circa 14 kg, dupa care m-am inchis in mine timp de 2 luni de zile:( adica nu comunicam cu nimeni, mergeam de 2 ori pe zi la iubita mea la cimitir, o visam noapte de noapte:(
Incetul cu incetul am ajuns la concluzia ca viata mea trebuie sa mearga mai departe, chit ca in prima luna aveam de gand sa .....
Cu ajutorul familiei am reusit cat de cat sa imi revin.
In prezent pot spune ca sunt ok, m-am impacat cu idea ca EA este sus la ingeri si ca EU trebuie sa contiuni viata fara EA.
Dar problema mea e urmaoarea, nu am reusit sa imi refac viata, mai exact nu am reusit inca sa imi gasesc o alta persoana
Ocazi de a incepe o noua relatie am avut destul de multe, dar... tot timpul fac comparatie cu ceea ce am avut, stiu si sunt constient ca o relatie nu seamna cu alta..
Poate cineva de pe forum a mai trecut prin ceea ce am trecut eu , sincer un sfat mi-ar fii de mare ajutor...
Aceasta postare a fost editata de Alexandru S: 28 November 2011 - 08:50 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS