Taquito, la 26 November 2011 - 03:21 PM, a spus:
cum unii oameni reuşesc sa fie veseli tot timpul ?
La unii asa le este personalitatea. Sunt oameni cu mult pozitivism in ei, mult optimism si gusto de viata indiferent de ce. Luna trecuta m-am asezat la o vorba doua cu vecina care e dea pururea cu zambetul pe buze, efervescenta, optimista, etc. Am intrebat-o si eu, precum te intrebi tu aici, cum se face ca e asa ? Si mi-a spus in felul urmator " Sunt recunoscatoare pentru fiecare zi cand deschid ochii si realizez ca inca sunt in viata. Mereu sa te astepti la bune si bune ti se vor intampla (din zicala expect good things and good things will happen to you) ". Mare dreptate are.
Vecinul (sotul ei) e un pesimist fatalist ca si mine. Sotul meu in schimb este ca ea. Optimist nevoie mare. Asa e natura fiecaruia dintre noi. Ei i-a murit si un copil printre altele si tot nu i-a disparut elanul si buna voia din existenta.
Multi oameni sunt ca ea si multi oameni sunt ca mine, care sufera si se vaita si in Rai.
Da, mai sunt si aia care poarta o masca in public. Aia nu-s autentici. Eu ma refer la astia care intradevar zambesc mereu din inima.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 26 November 2011 - 06:08 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS