Pagina 1 din 1
Elicoptere militare deasupra Bucurestiului curiozitate
Scris 26 November 2011 - 01:27 PM
A mai observat cineva elicopterele? Eu le-am vazut si ieri, si azi. Erau cate doua grupuri de 4 elicoptere.
Am mai vazut elicoptere zburand la viata mea, dar niciodata nu m-am intrebat care ar fi motivul pt care se aflau pe cer in momentele respective. Azi nu stiu ce m-a apucat. Vreau pur si simplu sa stiu cati oameni erau in elicopterele alea, de ce erau, de unde plecau, unde se duceau si de ce se duceau. O_o
A mai avut careva vreodata curiozitati d-astea abstracte?
Sănătățuri!
Am mai vazut elicoptere zburand la viata mea, dar niciodata nu m-am intrebat care ar fi motivul pt care se aflau pe cer in momentele respective. Azi nu stiu ce m-a apucat. Vreau pur si simplu sa stiu cati oameni erau in elicopterele alea, de ce erau, de unde plecau, unde se duceau si de ce se duceau. O_o
A mai avut careva vreodata curiozitati d-astea abstracte?
Sănătățuri!
Scris 26 November 2011 - 01:33 PM
" curiozitati d-astea abstracte? "
Curiozitatiile tale par foarte CONCRETE - si sunt ori copilaresti ori kaghebiste
Curiozitatiile tale par foarte CONCRETE - si sunt ori copilaresti ori kaghebiste
Scris 26 November 2011 - 01:41 PM
Concrete? Pt mine nu par concrete, pt ca in capu' meu nu exista niciun motiv pentru care m-as intreba asa ceva. Deci pentru mine sunt abstracte. Si copilaresti poate, da. Hihi!
...
Gata! Stiu de ce erau elicopterele pe cer.
Ar fi fost inca interesant sa stiu daca mai are lumea, cum spuneam, curiozitati abstracte.
Sănătățuri!
...
Gata! Stiu de ce erau elicopterele pe cer.
Ar fi fost inca interesant sa stiu daca mai are lumea, cum spuneam, curiozitati abstracte.
Sănătățuri!
Aceasta postare a fost editata de Methala: 26 November 2011 - 01:49 PM
Scris 26 November 2011 - 11:39 PM
Pe 1 decembrie nu vor fi degeaba, deocamdata exerseaza. Mistery solved
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
|