sau Inregistrare

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Trebuie sa ma "despart" de ea... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Mr.White 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-November 11

Scris 26 November 2011 - 01:56 AM

Problema mea este ca ma indragostesc de ea,nu ar fi nici o problema asta,ca arata bine e ok tipa,si e o chestie faina asta cu dragostea,sa o simti si sa o traiesti,problema este ca ea nu e o fata tocmai cuminte iar noi nu suntem impreuna cel putin asa consider eu desi avem o viata sexuala impreuna parca am fi din filmul ala Friends with Benefits ne zicem tot ce facem in alte relatii si acum vine problema mea...ca normal ar fi totul ok si frumos...ea e putin cam materialista...are un italian,un turc si un englez....si faza e ca-i prosteste la greu...ai trimit bani,ai cumpara cadouri,ea merge in vizita la ei...in turcia,in italia...ce mai o duce bine :) si adevarul e ca si eu o duc bine pe langa ea...nu ma plang,am parte de sex,de minivacante prin diferite locuri si toate pe cheltuiala ei,defapt pe cheltuiala alora,distractie la maxim...dar eu simt ca incep sa ma indragostesc de ea si nu vreau asa ceva...ea imi zice ca ai sunt drag,e foarte dragastoasa cu mine...dar acum pe bune cum naiba sa poti avea incredere intr-o femeie care joaca barbati pe degete...
0

#2 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 26 November 2011 - 01:59 AM

Pai spune-i ca daca nu-i lasa pe aia, nu o crezi.
explica-i situatia...ce e atat de greu?

lol
3

#3 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 26 November 2011 - 02:02 AM

mda . trist

trebuie!
2

#4 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 26 November 2011 - 02:46 AM

Iarta-ma, dar ce face ea e mai grav chiar decat prostitutia. Tipa e carierista.
Eu m-as astepta la o mama de bataie din partea alora daca afla. Poate ca nici ei nu sunt monogami sau nu au sentimente sincere,dar cu siguranta s-ar enerva daca ar sti ca vacantele cu amantul sunt platite de ei.

Evident, ca sa fii cu inima impacata, ii poti propune sa renunte la stilul de viata si sa se cuminteasca, sa nu zici ca nu ai incercat. Dar cred ca stii raspunsul cel mai probabil.

Daca iti pui problema despartirii inseamna ca vrei mai mult de la viata decat iti ofera o asemenea relatie.
Ea isi cunoaste interesul si il pune mai presus de orice.
Probabil ai un gol in suflet si ti-ai dat seama ca langa ea il vei avea mereu, indiferent de avantaje.
Niciodata nu e tarziu sa schimbi asta.
Multa bafta.

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 26 November 2011 - 02:55 AM

3

#5 Utilizator online   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 26 November 2011 - 08:53 AM

Acest topic ii wooooowwww!!!!!
Dupa ce ca iti plimba aia p...a incapabila in fel de fel de locuri PE CHELTUIALA EI/ ca banii pe care i-a primit cadou de la altii SUNT BANII EI, FIE DE E VORBA DE 1 EURO SAU DE 1000 si pe de alta parte ea isi pune ceva la bataie pentru banii aia si tu nu/ se trezeste in tine moralitatea si machismul.
Da` cand o femeie iti plateste mini vacantele,nu ai sarit in sus? Ma intreb.
Ea nu are nevoie decat de un complice in aventuri si sa nu se simta singura.Cel mai bine ar fi sa puna banii castigati la banca ca sa faca pui/nu sa-i cheltuie pe unul ca tine .
1

#6 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 26 November 2011 - 09:15 AM

Vezi postareaMr.White, la 26 November 2011 - 01:56 AM, a spus:

ce mai o duce bine :) si adevarul e ca si eu o duc bine pe langa ea...nu ma plang,am parte de sex,de minivacante prin diferite locuri si toate pe cheltuiala ei,defapt pe cheltuiala alora,distractie la maxim...dar eu ...

TU ce-i oferi asemanator cu acesti straini??? de acolo incepe jocul. Ea poate face caritate cu tine ca altceva nu se vede pe orizont din generozitatea ta de cavaler.
Ce incredere mai ai nevoie de la ea??? stii totul despre ea!!!
0

#7 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 26 November 2011 - 10:04 AM

Daca era una sa fie in limba dupa tine, nu te indragosteai, dimpotriva. De asta te-ai "indragostit" pentru ca te trateaza ca pe un catel, probabil. Si pentru ca nu e a ta, te roade ca nu poti s-o pui pe lista de cuceriri. Asa-i in tenis, ce sa facem. Daca vreodata ar fi iubita ta, n-ai fi tot timpul gelos si nu te-ar roade neincrederea? Incearca sa gandesti putin in perspectiva, tu de fapt NU vrei o relatie cu ea.
Profita de situatie, ca in viata e cam invers, barbatii sunt aia care le intretin pe femei.

ea imi zice ca ai sunt drag,e foarte dragastoasa cu mine...

Dar probabil nici nu minte cand spune asta. Dar cand spune ca ii esti drag, nu inseamna ca e si indragostita sau ca te iubeste. Ii esti drag si atat, nu mai incerca sa citesti printre randuri, ca nu e nimic. Daca nu ii erai drag, nu isi cheltuia banii cu tine.
Daca voia ceva cu tine, nu-ti spunea de ceilalti barbati.
2

#8 Utilizator offline   Renaissance'91 

• Sarpe si Zombie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-July 07

Scris 26 November 2011 - 10:20 AM

Ce tare :lol: Deci acum te-ai indragostit de o tipa oportunista, si ti-e teama ca te va juca pe degete ca pe restul ? :roll: Pai de ce ar face asta, din moment ce tu cunosti situatia ? Aia macar nu stiu, sau stiu da' nu le pasa daca au portia de sexuiala. Apoi de ce sa te stoarca pe tine de bani, cel "drag", cand poate sa-i stoarca pe aia, care au si mai multi ca tine ? :rot:

Mai exact ce anume iti doresti de la ea ? Ca sex ai, vacante ai. Vrei o relatie ? Pai intr-o relatie nu tot aia faci ? :rot:
Singura diferenta ar fi ca intr-o relatie normala o faci pe banii tai.
Sa nu-mi spui ca vrei genul ala de relatie monotona, clasica, in care trebuie sa fii loial, etc. Nu voi crede asta, pentru ca stim toti ce implica acest lucru. Implica sa renunti la vacante, la distractii, sa treci pe monogamie si altele pe care sunt convins ca nu le-ai face cu draga inima. :roll:

Si atunci veti avea o relatie, chiar daca tot sex veti face, nu o sa va mai plimbati. Se merita aceste sacrificii doar de dragul unui stil de viata monoton si traditional ? :lol:

Si tu esti la fel ca ea, profiti de oriunde se poate stoarce cate ceva. Ea e materialista, ii stoarce pe aia de bani, tu profiti de banii pe care ii obtine ea, si de sex din partea ei. Ea ii fenteaza pe aia si atat, tu si pe ea si pe aia. Cine e profitorul cel mare ? :rot:
Daca erai genul sincer si capabil de relatii sincere, nu te avantai tu in tarasenia asta, sa fim seriosi. Ai intrat cu buna stiinta, si ai intrat cu intentia sa profiti, atat ca inimioara s-a inrosit intre timp.
Si acum ce poti sa-i faci ? Sunteti dispusi amandoi sa renuntati la stilul de viata plin de huzur doar ca sa aflati o treaba ? Despre ea, sunt sigur ca nu. Iar tu spui ca nu ai vrea sa te indragostesti de ea. :rot:
Deci, treburile sunt clare.

As fi totusi curios de ce doresti sa renuntati la toate astea, doar pentru o relatie normala. Pana la urma sex si plimbari faceti. Nu e ca si o relatie ? Nu trebuie sa fii nici fidel. Ce poti sa-ti doresti mai mult ?

Aceasta postare a fost editata de Typhon: 26 November 2011 - 10:24 AM

2

#9 Utilizator offline   Family Guy 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-December 09

Scris 26 November 2011 - 11:03 AM

Problema mea este ca ma indragostesc de ea....

Si cand te-ai trezit era dimineata si trebuia sa mergi la scoala ,nu?

Aceasta postare a fost editata de Amarena: 26 November 2011 - 11:05 AM
Motiv editare: edit citat

0

#10 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 26 November 2011 - 11:12 AM

si tu esti la fel de materialist ca ea , dandutti acordul e ca si cum si tu ai face sex cu aia, prin ea...te-ai intrebat cum naiba sa aiba ea incredere in tine cand tu te folosesti de bunurile ei si ale celorlalti?....esti la fel de...*stricat ca ea daca nu cu putin mai mult...:jester: ...
3

Impartaseste acest subiect:

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Mai am vreo sansa de salvare