Sari la conținut
Forum Roportal
The Bitch

Cum sta treaba cu Zodiile in 2012

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Berbec 21 Martie - 19 Aprilie

Este timpul ca Berbecii sa faca un come-back spectaculos pe scena astrologica actuala. În timpul anilor '90 şi prima parte a anilor 2000 Berbecul a fost de multe ori semnul pe care toti oamenii dadeau vina pentru nenorocirile lor colective. În special Sagetatorii au fost încurajaţi să considere Berbecii ca singurul motiv datorita caruia ei erau un eşec total. Cu toate acestea, Renaşterea d-stra este in progres şi Berbec fiind, veti avea parte de respectul şi favoritismul pe care le meritati. De fapt, ar trebui ca oamenii să inceapa sa va abordeze cu titlul "Stăpane" şi sa semneze e-mailurile cu cuvintele "Al d-stra rob supus etc etc". Berbecul este adesea creativ şi îi place să se amestece în treburile altor oameni, ca de exemplu re-organizarea ghivecelor cu plante din grădina vecinului in toiul noptii, pana la plasarea unui anunţ în ziarul local cu privire la bordelul (fictiv) pe care colegul sau de birou il opereaza in apartamentul lui. Deşi majoritatea celor nascuti in zodia Berbec sunt oameni buni, ca in orice zodie, exista si uscaturi. Dacă cumva sunteti un criminal psihopat si probabil nu v-ati nascut in zodia Berbecului, cu siguranta vocile din capul d-stra sunt Berbeci. Berbecul are un simt al umorului extrem de simplu si usor de satisfacut. Se spune că cel mai bun mod de a face un Berbec sa râdă este sa va bagati mana intr-un borcan cu gem şi apoi sa luptati cu furie pentru a o scoate afara. Alţii spun că acest lucru se datorează faptului că Berbecul este "semnul stupid" al zodiacului.

Taur 20 Aprilie - 20 Mai

În timp ce, ocazional, au in jurul lor miresme urât mirositoare, Taurii sunt renumiti pentru simţul umorului şi capacitatea lor de a rade despre cele mai ciudate lucruri, chiar si despre horoscopuri amuzante sau mai bine zis idioate precum acesta. Dintre facultăţile intelectuale ale Taurului, una este indeosebi de folositoare si anume abilitatea de a alege numerele castigatoare la loterie. În ceea ce priveşte acest lucru, ştiinţa ne spune că Taurii sunt cel puţin la fel de probabil ca alte persoane norocoase să câştige şi de multe ori din belşug. Taurului în general, îi place să creada că are "numere norocoase", şi ele se situeaza de obicei între 1 şi 20. Cele mai multe restaurante sunt deţinute de Taurii, iar unele dintre acestea au mare succes. Alte ocupaţii îndrăgite de Taurii includ: experti in elimanea deşeurilor, directori la case funerarii si clovnul de la McDonalds. Cu un bun simt al umorului care funcţionează ca factor împotriva altor deficite, se spune ca Taurii sunt foarte buni la pat dar ca din un motive necunoscute sunt dansatori jalnici,astfel incat pe ringul de dans fac de ras atat pe ei insisi cat si pe oricine are ghinionul sa le cada ca partener. Se zvoneste ca multa lume ar fi sustinut ca ar prefera sa manance oua clocite decat sa faca doi pasi de tango, la bratul unui Taur. Validitatea zvonului ramane sa fie confirmata.

 

Gemeni 21 Mai - 21 Junie

Zodia Gemenilor este considerata una dintre cele mai senzuale zodii, insa acesta senzualitatea este adesea rau marcată de un tic nervos nervos involuntar, manifestat cel mai adesea in forma scoaterii limbii inainte si inapoi din gura, insotit de prelingerea de saliva in coltul gurii. Deşi acest lucru nu este valabil la toti Gemenii, pentru noi ceilalti din alte zodii este un semn la îndemână, care ne permite să iniţiem conversatii direct cu "Eşti Geaman?" atunci cand intalnim pe cineva din aceasta zodie. Cei mai multi astrologi sunt de acord că Gemenii se nasc cu o dualitate a naturii lor. Comunitatea medicala insa, este cunoscuta pentru greşeala de a cataloga acest fapt drept schizofrenie, ceea ce de multe ori duce la consecinte hilare. În mod clar, nu toti Gemenii sunt astfel afectati, multi dintre ei fiind persoane fermecătoare, sociale şi inteligente, care nu doresc să-ti scoata ambii ochi din orbite, cu lingura.

Gemenii sunt adesea confruntati cu vatamari fizice din cauza dorinţei lor de a asuma riscuri, legate de o natura extrem de competitiva. De exemplu daca intr-un conflict, oponentul ii sugerează/avertizeaza ca ar fi greu sa-si culeaga proprii dintii de pe trotuar cu un brat rupt, cele mai multe zodii ar fi de acord şi ar ocoli oportunitatea de a afla. Gemenii pe de altă parte, sunt mai predispusi de a accepta "pariul" si purced cu capul inainte.

Datele sunt importante pentru Gemeni si este rar ca un Geaman sa uite vreodată o zi de nastere, aniversare sau orice alta ocazie la care sa evite in mod intentionat a trimite o felicitare sau cadou.

 

Restul zodiilor vor urma...

Editat de Naeema
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Rac 22 June - 22 July

Racul cunoscuta si sub denumirea de "zodia crabilor" este (oarecum) ironic unul din semnele care este cel mai puţin probabil de a contracta boli venerice şi în studii clinice a ieşit la lumină faptul că Racii sunt, de asemenea, mai putin probabili decat cei din alte zodii, sa necesite vizite medicale. Statisticile demonstrează în mod clar că Racii sunt printre cea mai sanatosi dintre noi toţi! Televiziunea joacă adesea un rol esenţial în stilul de viaţă al Racului, fie ca producător, actor, sau ca telespectator avid. În timp ce ei au plăcerea de a se implica în vieţile altora, indirect prin intermediul televiziunii, Racii sunt foarte activi în jocul de viaţă, şi sunt adeptii motto-lui "bucuraţi-vă de viaţă la maxim". Racii sunt, probabil, cel mai fun grup de oameni în jurul carora vei fi vreodata, deşi cinicii spun că acest lucru se datoreaza faptului Racii fac toate nebuniile si cretinitatile posibile în timp ce restul privim şi râdem.Toată lumea iubeşte un Rac ! E adevărat ! - Racii sunt cei mai populari dintre toate semnele zodiacale. Aproape 70% din cele 12 persoane interviate in sondajul de opinie au declarat ca stiu pe cineva care sa născut în zodia Rac. Simtul umorului la Raci este un interesant. În medie, Racii se amunza de umorul "de toaletă" sau de prost gust, în schimb sunt susceptibili de a nu avea simţ al umorului despre foarte multe lucruri, mai ales umor auto peiorativ cu privire la incapacitatea lor de a efectua sarcini simple sau de a înţelege instrucţiunile de bază. De cele mai multe Racii au un IQ sub medie, dar răspund bine la experimente de stil Pavlovian.

Fapt interesant : In 1946, astrologul rus Yuri Papan a sugerat că Racii ar fi primii la zid atunci când v-a veni revoluţia. A spus acest lucru la scurt timp înainte de a cade pe scările apartamentului său, scari care au fost dovedite a fi instalate de un Rac.

 

Leu 23 July - 22 August

 

Puternic, magistral, leul are o responsabilitate minunata de a avea grijă de noi toţi, în acelaşi mod în care super-eroii au responsabilitatea să folosească puterea lor pentru bine. Desigur, unii super-eroi schimba placa catre rău şi se transformă în duşmanii tuturor. Acelaşi lucru este valabil si la Lei. Cei nascuti in zodia Leu au tendinţa de a se afla mai mereu în dificultati de tot felul, sunt la fel de coruptibili pe cat sunt de puternici şi vor încerca să obţină avantajul în orice mod posibil, fie în afaceri (de obicei dubioase) sau in relatii amoroase. Leul este un iubitor viclean, de multe ori spunând un lucru în timp ce gandind un altul, sinonim cu sapte fete sau bagat cutitul in spate. Nu trebuie să aveti incredere in Leu până când nu ati daramat zidul lui exterior care-l protejează. Din punct de vedere istoric Leul a fost întotdeauna asociat cu măreţia. Multe dintre cele mai puternice figuri istorice s-au născut în zodia Leu şi dupa cand în cele din urmă au murit (ca noi toţi dealtfel) ceea ce au lasat in urma traieste mai departe. Printre Lei celebri se numără: Patrick Swayze, Napoleon Bonaparte şi pastorul evanghelist catastrofal Jerry Falwell. Dpdv mental Leul este un pic cam greu de cap, ceea ce necesită de multe ori explicaţii mai detaliate a unor lucruri simple si de asemenea tind să aibă nevoie de a merge la toaletă mai des decât majoritatea şi sunt de obicei născuti cu o slăbiciune a vezicii urinare, care ii pot afecta pe tot parcursul vieţii.

 

Fecioara 23 August - 22 September

 

Fecioara,poate fi departe de feciorelnică şi este adesea extrem extrovertita şi "generoasa". Fecioarele sunt adesea intalnite în lumina reflectoarelor cautănd atenţie şi faima. Toate aceste lucruri vin cu un preţ, deoarece Fecioarele sunt cei mai puţin avuti dintre toate zodiile, de multe ori săraci şi intalniti pe străzi, zacand in propriul lor vomitat de la bautura ieftina.Fecioarelor le plac jocurile de noroc şi ironic au norocul să nu aibă prea multe posesiuni sau bani de a pierde in aceste jocuri. Fecioarele sunt imparţiale de fel, dar iraţionale în ceea ce priveşte anumite lucruri precum război şi pace, sau fapt şi ficţiune. Această dualitate a naturii lor este similară cu cea a Gemenilor, excepţie facand spuma turbata pe care o poti vedea la gura unui Geaman dacă ai mancat ultima ciocolată din cutie. Fecioarele sunt printre cele mai atractive semne ale horoscopului, si exud o strălucire stravezie pe care creaturile din strafundurile oceanelor ar invidia-o. De mentionat faptul ca creaturile din adâncurile oceanelor sunt foarte urâte, dar desigur, Fecioarele sunt frumoase. Ce bine ca am clarificat acest lucru, ca sa nu fim banuiti de cine stie ce insinuari.

Editat de Naeema
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

2011 sau 2012? :think:

 

Damn. 2012. :lol:

 

Poate se indura vreun moderator sa modifice titlul.

 

Balanta 23 September - 23 October

Activitatea sexuala numita "swinging" pare a fi o activitate populară în rândul Balantelor. Impiedicarea Balantei de a fi atât de liberala cu propriul corp poate fi, uneori, o corvoada. Lanţuri şi frânghii ajuta pe termen scurt, dar asta pentru ca le place ideea de a practica S & M. În general, Balantele sunt împotriva a orice in general, genul Gica Contra ceea ce ii face destul de nefericiti si depresanti dar în acelaşi timp si destul de interesanti. Asta doar până cand deja devin obositoari. Alte zodii simt despre Balante sunt "un pic ca tata", atunci când vine vorba de opinii si sfaturi. Umilinta sau jena nu exista în lexiconul Balantei. Pericolul se afla mereu in fiecare colt al vietii unei Balante, şi în timp ce acesta este de obicei doar paranoia, Balantei ii este extrem de greu a pune pe pauza perpetua stare de îngrijorat din persona lor, lucru care este lesne de înţeles, într-adevăr, pentru că in opinia lor toată lumea e pornita impotriva lor. Faptul ca datorita acestui aspect, Balanta rămâne mai mereu izolata in casa, nu este problema în sine. Mai degraba ceea ce ii face se ascunda tremurand în dulap, rămâne un mister. Balanta este dispusa să mearga dezbracata in pielea goala prin propria ei locuinţă, indiferent de opiniile celorlalti membri de famile sau co-ocupanti. Interesant este si faptul ca Balanta este împotriva conceptului de perdele iar statisticile spun ca 94% din toate Balantele au fost arestaţe candva pentru expunere indecenta.

 

Scorpion 24 October - 21 November

 

Scorpionii sunt cel mai adesea foarte adecvati ca persoane, nu se bucură de glume proaste si in timp ce sunt cunoscuti a avea un oarecare simţ al umorului, Scorpionul este semnul care cind acel simt nu este apreciat sau recunoscut, este cel mai probabil să folosească expresia "eu am un foarte bun simt al umorului, evident ca tu esti acela care nu ai ". In timp ce Scorpionul este una dintre cele mai încuiate zodii, este in acelasi timp bine dotat, în ariile sexuale. Pentru barbati, aceasta poate fi tradus în termenul pseudo-medical "cobra-pantalonis" iar pentru femei "megalo-mamelism". Scorpionul tinde să aibă mari probleme cu timpul, de multe ori pierzandu-l cu totul. Deşi acest lucru nu înseamnă că Scorpionii sunt una dintre cele mai putin punctuale zodii, totusi statistici alarmante spun că 47% din totalul înregistrat de persoane rapite de extraterestrii sunt Scorpioni. 98% dintre acestea au raportat pierderi de memorie in ceea ce priveste trecerea timpului inainte si dupa imbarcarea in nava extraterestra. Toti Scorpionii sunt obligati prin lege să aibă un tatuaj reprezentant un scorpion, plasat pe unul din umeri.

 

Sagetator 22 November - 21 December

 

Sagetatorul este o zodie cu o reputatie foarte buna printre alte semne zodiacale. Ei sunt inteligent, fit dpdv fizic şi sunt o adunatura de oameni formidabili. Sagetatorii sunt bine cunoscuti pentru elocvenţa lor şi prin faptul ca spun cee ce gandesc fara ocolisuri. Din păcate, 4% din Sagetatorii suferă de sindromul tourettes, care poate fi o combinatie foarte proasta pentru cei carora nu le plac şedinţe intregi de înjurături. Cu toate acestea, cele mai multi Sagetatori sunt oratori excelenti şi sunt chemati pentru tine discursuri, dintre care multe au intrat în istorie. În special discursul lui Bill Pullman din filmul Ziua Independenţei este un exemplu uimitor pentru toti Sagetatori despre cum se tine un discurs memorabil.

Ori de câte ori este posibil, Sagetatorii au datoria astrologica de la blama Berbecii pentru toate necazurile lor. Unii astrologi incurajeaza pe Sagetatori, dacă este posibil, sa aiba întotdeauna un tort la indemână în cazul în care va fi nevoie sa-l arunce intre ochi unui Berbec. Dpdv istoric, aceste constelaţii aflate în conflict una cu alta au avut o formaţiune de stele intre ele, în formă de tort. Alti astrologi insa cred ca arata mai mult ca o maciuca. Sagetatorii sunt susceptibili in a fi cel mai putin jigniti atunci când din greşeală sunt confundati cu o fosta vedeta de muzica rock, bătrâna si ratata, iar de cele mai multe ori sunt încântaţi că macar i-ati observat.

Editat de Naeema
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

e ca si cum va sa zica nu contez

eu si aseneth :cry:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

e ca si cum va sa zica nu contez

eu si aseneth :cry:

 

Aaaaa...nu ti-ai gasit zodia p'acii sau ai gasit dar nu ti-a placut ce zice ? :lol:

 

Mai am de postat ultimele 3 zodii : Capricorn, Varsator si Pesti dar merge greu cu tradusul. Urasc sa traduc si Google Translate face o varza caruia trebuie sa-i dau de cap. doh.gif

 

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

la mine musai zice de bine :king:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×