sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Problema cu Laptop Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Darkcristian 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-November 11

Scris 23 November 2011 - 09:57 PM

Buna ziua,am o problema cu un laptop DELL PP06L Smart Step 250,la-m primit de la cineva avea os gata instalat,intro zi mia dat ceva eroare si mi-am zis sa-l reinstalez ,asa am si facut am bagat CD de instalare si am sters tot hardu iam dat formatare si a inceput sa se instaleze,la jumate sa oprit mia dat eroare cu Bluescreen si am reincercat cam de vreo 5 ori dupa acea am incercat din nou am incercat sa sterg hardu sa-l formatez si imi zice this partition canot be deleted,si nu mai merge nimik,ce as pute face ,este un Intel pentium 4 2.2GHz 256Ram.Orce sfat e bine primit.Multumesc
0

#2 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 23 November 2011 - 10:04 PM

Erori, eroare, era destul de bine sa notezi ce erori is alea. "this partition cannot be deleted" ma duce cu gandul la posibilitatea sa fie defect hard diskul. Ai mai multe partitii? Incearca instalarea in alta. (pierzi datele de pe ea, desigur...)
0

#3 Utilizator offline   Saharian 

• fost
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 23 November 2011 - 10:10 PM

Cand romanii vor intelege ca REINSTALAREA sistemului de operare e ceva CE TREBUIE EVITAT PE CAT SE POATE - va fi bine :doh:

Aveam candva o prietena care la fiecare doua luni ma instiintza senina .... am reinsatalat windows :swoon:

Eu am computere de 18 ani - am schimbat mai mult de zece - NICIODATA NU AM REINSTALAT UN SISTEM DE OPERARE - e o solutie EXTREMISTA SI PROASTA !
0

#4 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 23 November 2011 - 10:14 PM

Taci, mai, ca nu-i asa... :roll: Uneori face bine. Decat sa faci facultate de windows sa repari toate glitchurile, mai bine dai o reinstalare la ceva vreme. E cel mai simplu. In doua ore jumate e ca nou.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi problema windows marchis  1 658
Replici noi Partitii problematice Pina Colada  1 1.174
Replici noi Hub connection predator  4 7.080
Replici noi Atasamente Punctaj Vista