cine poate sa ma ajute...caut un sistem de usi verticale ptr tunning auto...si am vaz ca in romania nu se prea gasesc...eu caut doar sistemul :dee ...mc
Pagina 1 din 1
Tunning auto...ushi verticale :roll:
Scris 11 September 2004 - 01:58 PM
nu conteaza masina ..vroiam sa aflu macar dimensiunile ca pe restul il rezolv eu
...dacia...logan:)))
vreau sa stiu dimensiunile la balamale
cred ca pana la urma ma apuca sa fac avion
cum pot sa atasez o poza?
oameni buni chiar nimeni nu stie nica de usile verticale?...sau nu are nici o idee? plzzzzzzzzz:)
vreau sa stiu dimensiunile la balamale
cred ca pana la urma ma apuca sa fac avion
cum pot sa atasez o poza?
oameni buni chiar nimeni nu stie nica de usile verticale?...sau nu are nici o idee? plzzzzzzzzz:)
Scris 17 September 2004 - 12:41 AM
Cel mai bine e sa ti le adaptezi singur - sa faci usile existente cat mai usoare posibil (destul de greu de realizat avand in vedere ca usile probabil sunt ranforsate de la SN MPI incoace) si sa atasezi niste arcuri/amortizoare de la portbagaje masive. Balamalele... te intelegi tu cu un maistru cu strung si timp 
Oricum iesi mai ieftin si devii un fel de pionier :dee
Oricum iesi mai ieftin si devii un fel de pionier :dee
Scris 17 September 2004 - 01:00 PM
uite cam despre asta vrb...la i g i u sa,si de mester nu e problema ca stau in galati langa sidex,nu?
)
http://www.streetracinggallery.com/Lambo-de...e-sipping.html
mai aveam o poza cu balamalele,dar nu se vad asa bine si nici nus cum sa le pun pe forum
http://www.streetracinggallery.com/Lambo-de...e-sipping.html
mai aveam o poza cu balamalele,dar nu se vad asa bine si nici nus cum sa le pun pe forum
Scris 06 August 2006 - 12:44 PM
Sal all stie cineva cu se fac matritele pentru spoilere si pentru praguri ma poate ajuta cineva? stiti anumite persoane care fac asa ceva va rog mult de tot ajutati-ma ca nu stiu cum se fac va multumesc mult si va rog mult daca ma puteti ajuta si stiti cum se fac dati-mi add pe mess la maraonu sau trimite-ti un mail la maraonu@yahoo.com va rog ajutati-ma
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Leduri auto pe orice soclu la cele mai mici preturi | warlok | 0 | 10.190 |
|
service auto ieftin | Remusauto | 0 | 3.396 |
|
Piese & Accesorii Auto | Pushtiulk | 0 | 2.702 |
|
cine sunt cei mai mari importatori si distribuitori de piese | Obi-Wan | 1 | 8.844 |
|
|
creeru | 0 | 5.875 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS