cioanas, la Feb 26 2006, 12:53 AM, a spus:
Educatia sexuala se face in cadrul Bisericilor crestine prin conferinte si scoli duminicale!
Prezervativul nu este solutia cea mai optima pentru avorturi, sida, bolile venerice! Statisticile vorbesc despre accidente, care iau costat pe multi viata in jocul lor cu pacatul!
Arata-mi si mie statisticile alea.
Chiar daca oamenii au gasit protectie pentru organele lor sexuale ,nu au gasit protectie pentru sufletele lor. Consecintele acestor pacate sexuale ating de cele mai multe ori sufletul omului!
Nu pot sa nu rid cind citesc asta... Tu le numesti pacate dintr-un singur motiv: lipsa educatiei sexuale (la nivel teoretic si practic)... si de obicei ele provoaca suferinta din aceeasi cauza.
Atunci cand ai curvit, tu ai inceput sa tii la femeia respectiva si femeia respectiva te paraseste dupa un timp (sau invers), sufletul tau sufera! Pacatele sexuale rod sufletul ca o cangrena. Chiar dupa ani de zile dupa astfel de relatii omul sufera in interiorul lui!
Asta intra pur si simplu sa domeniul relatiilor inter-umane, in dinamica sociala. Poti pati asta chiar si cu prietenii si colegii de lucru, sau cunostintele. Persoanele cu care ai relatii sexuale sint doar o mica parte.
Aceasta este o consecinta a pacatului de care vanzatorii de prezervative nu vorbesc ,deh vor si ei sa le treaca marfa!

Crede-ma,
Parca cineva spunea ceva de genul ca e mult mai bine sa iubesti si sa fii ranit decit sa nu iubesti deloc. Nu ai cum sa stii daca cineva (fie prieten, fie posibil iubit) e potrivit pentru tine decit daca te implici.