Flirt sau mai mult? Am nevoie de pareri
Scris 22 November 2011 - 06:42 PM
am prieten de 2 ani de zile, insa acum o saptamana am cunoscut pe cineva care pur si simplu mi-a atras atentia, ma atrage. am inceput sa flirtez cu el, uitandu-ma insistent in ochi lui, iar el facea tot cam acelasi lucru. la sfarsit , cu putin timp inainte sa plece s-a uitat din nou insistent a ridicat din sprancene ca si cum ar fi vrut sa-mi spuna ceva. nu-l cunosc, nu stiu nici macar cum il cheama, doar ca a venti in zona in interes de servici. ce credeti ca e de facut in continuare?
Scris 22 November 2011 - 07:09 PM
Sa inteleg ca intrebi daca sa-ti inseli prietenul sau nu? Ca daca nu asta vrei, nu prea inteleg de ce te intereseaza ca tipul respectiv ti-a aruncat ocheade. Fiecare e liber sa se uite la fiecare. De fapt, care e problema?
Scris 22 November 2011 - 07:23 PM
sigur nu te vrea ala pt. o relatie de lunga durata !
aventura de detasare !
cunosc e fain
aventura de detasare !
cunosc e fain
Scris 22 November 2011 - 07:33 PM
Barbatii sunt vanatori... Dar o femeie cu iubit, dupa parerea mea ar fi decent sa tina picioarele apropiate. Parerea mea. Dar o fi varsta...
Ma vad obligat sa anticipez anumite comentarii pripite si voi adauga ca si barbatii cu iubita trebe sa si-o tina in pantalon, desi nu are legatura cu discutia de fata.
Ma vad obligat sa anticipez anumite comentarii pripite si voi adauga ca si barbatii cu iubita trebe sa si-o tina in pantalon, desi nu are legatura cu discutia de fata.
Scris 22 November 2011 - 07:40 PM
L-ai vazut o singura data si ai hotarat ca te atrage? Si iti pui problema daca sa-ti inseli prietenul sau daca sa renunti la prietenul tau pentru asta? Da' ce esti asa grabita?
Da, probabil "probleme, Gogule?"
Alinatds, la 22 November 2011 - 06:42 PM, a spus:
a ridicat din sprancene ca si cum ar fi vrut sa-mi spuna ceva.
Da, probabil "probleme, Gogule?"
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
O problema dureroasa...
Nu stiu pe cine sa aleg... |
Roxa_28 | 44 | 4.801 |
|
Problema... | mignon | 52 | 5.747 |
|