Recomandare smartphone
Scris 22 November 2011 - 05:25 PM
Foarte serios! cauta Tableta Evolio Neura si o sa te convingi!
Scris 22 November 2011 - 05:34 PM
Am citit despre ea dar nu am aflat inca pe nimeni care deja o foloseste sau stie mai multe. Nu m-a interesat, mi s-a parut curios ca in Romania se fabrica asa ceva si cum noi, romanii, nu prea agream nimic din ce e romanesc, am citit numai pareri negative...
In fine, eu raman sa studiez smarphonurile pentru ca tableta nu intra in discutie.
Multumesc frumos.
In fine, eu raman sa studiez smarphonurile pentru ca tableta nu intra in discutie.
Multumesc frumos.
Scris 22 November 2011 - 05:47 PM
Ca fapt divers, tableta e chinezeasca. E branduita Evolio, dar nu e fabricata aici. Mie mi se pare destul de interesanta, pentru pretul ei.
OK, succes cu achizitia!
OK, succes cu achizitia!
Scris 22 November 2011 - 08:38 PM
Ia Samsung GS2 - daca poti
Merge superb, ecranul e un vis - privesc programe de televiziune pe el, cu sonor adevarat stereo - bateria nu tine foarte multe ore - dar NICIUNUL nu tine - e doar advertising - insa o baterie de rezerva costa cam 10 euro ... so ... who cares ?
Ca marime de ecran e cam la limita unde mai mult devine tableta ...
Daca nu, incearca HTC - SA FIE ANDROID - merg excelent
Bafta
Merge superb, ecranul e un vis - privesc programe de televiziune pe el, cu sonor adevarat stereo - bateria nu tine foarte multe ore - dar NICIUNUL nu tine - e doar advertising - insa o baterie de rezerva costa cam 10 euro ... so ... who cares ?
Ca marime de ecran e cam la limita unde mai mult devine tableta ...
Daca nu, incearca HTC - SA FIE ANDROID - merg excelent
Bafta
Scris 22 November 2011 - 10:40 PM
Multumesc Saha, am inteles ca noul samsung galaxy e o bijuterie si ma bucur sa aflu chiar de la o persoana care-l foloseste deja. Poti sa-mi dai amanunte cum e cu bateria de rezerva? Uite, eu scriu acum de pe un nokia c3, al carui acumulator nu l-am incarcat de sambata. Disputa dintre mine si el este ecranul prea mic pentru mine, altfel nu l-as schimba. Iti multumesc.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
problema nokia e51 | Vibefm | 0 | 287 |
|
Software pt sony ericsson w810i | Pishty2 | 1 | 1.690 |
|
(!) Problema NOKIA N95
Problema NOKIA N95 |
Invisibleee.dde | 2 | 1.871 |