Aceasta postare a fost editata de koste: 22 November 2011 - 02:33 PM
Recomandare smartphone
Scris 22 November 2011 - 02:32 PM
Scris 22 November 2011 - 03:13 PM
Scris 22 November 2011 - 03:29 PM
Scris 22 November 2011 - 03:37 PM
koste, la 22 November 2011 - 02:32 PM, a spus:
Nu doresc un telefon scump, in "trend", doresc un telefon util. Va multumesc frumos.
Eu cred ca tu nu stii ce iti doresti
Telefonul e doar de vorbit. Pentru navigatie iti recomand o tableta
Asa ca iti iei un telefon de 100 - 200 de lei si o tableta romaneasca de 7 milioane si iesi mai ieftin decat Samsungul recomandat de milionarul ala batrand (aka Saha)
Scris 22 November 2011 - 03:41 PM
cat despre celelalte doua supozitii , esti la fel de eronat
Scris 22 November 2011 - 03:43 PM
Scris 22 November 2011 - 03:55 PM
Aceasta postare a fost editata de Saharian: 22 November 2011 - 03:56 PM
Scris 22 November 2011 - 05:22 PM
Saha, ai dreptate, seful nu ma va lasa cu tableta
Nu vreau,voi studia recomandarile tale. Stiam ca voi gasi aici persoane impartiale, care au experienta in folosirea telefoanelor. Nu vreau un telefon de fitze, nici un telefon profesional, vreau un telefon care sa fie fiabil, dupa cum am spus. Ca sa dau un exemplu, am avut timp de 6 ani, un Sagem My C4-2, care functioneaza perfect si acum. Nu are nici macar o zgaraietura. Functioneaza chiar si pe internet, ca un batranel, in ritmul lui dar are un ecran extrem, extrem de mic. A fost un telefon foarte bun, "de cursa lunga", pe care nu l-am schimbat decat in momentul cand accesul la internet a cerut asta. Acum am un Nokia C3 pe care-l folosesc cu spor. Este un telefon foarte practic. Problema mea este ecranul care este totusi prea mic, de aceea as dori sa-l schimb. Si cum "daca-i bal, bal sa fie", vreau sa-mi achizitionez un telefon despre care am vorbit. In general imi achizitionez lucrurile pentru utilitatea si fiabilitatea lor, in primul rand. Nu sunt genul care-si schimba obiectele doar ca sa fie in pas cu moda. Cu vanzatorii de telefoane nu te poti consulta, sunt subiectivi, ei vor sa-si vanda produsele cu orice pret, fara sa tina cont de necesitatile clientului.
Nu vreau, ai vorbit serios despre tableta romaneasca???
Deocamdata nu-mi doresc o tableta, vreau un smartphone dar cine stie, poate intr-o zi, ma voi gandi la una.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
ursuletz_sweet | 5 | 6.255 |
|
LG KP500 Cookie | She21 | 0 | 2.710 |
|
benq-siemens L71
ce ziceti? merita banii? |