Sari la conținut
Forum Roportal
Paul Brahtl

Dennis Ritchie

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Va trimit acest mesaj pentru ca m-a impresionat profund: alaturi de un om (care are meritele lui uriase) se afla un om cu merite cel putin similare, dar care a trecut in nefiinta aproape nestiut de nimeni. Cati or mai fi ca el ...

Inca o data mi-am dat seama ce inseamna banii si publicitatea ....

M-am gandit ca ar fi interesant sa aflati despre cel de-al doilea si sa il rememoram un minut, in acest fel rememorand toate "geniile" despre care nici nu stim.

post-107687-0-96121500-1321949409_thumb.jpg

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

multi oameni au impresia ca Steve Jobs a inventat multe din produsele comercializate de Apple. de fapt, el e omul care apare in faţă. in spate sunt adevaratii oameni de stiinta care se ocupa de cercetare, programare, testare... cum de altfel se intampla la aproape toate companiile din lume.

 

cei cu adevarat geniali raman in spate, nu-i stie nimeni(sau poate sunt cunoscuti doar de cei pasionati de acel domeniu) si de cele mai multe ori muncesc toata viata pentru altii.

 

Steve Jobs a fost afacerist, a stiut cum sa promoveze, ce si cand sa promoveze. el nu are studii de informatica(sau apropriat), daca cititi pe wikipedia nici nu are studii superioare.

 

Steve Wozniak a fost cel care a creat Mac-ul, impreuna cu câţiva amici geeks. dar ei nu aveau de gand sa vândă calculatorul la care lucrau, credeau ca nimeni nu o sa cumpere asa ceva. Jobs a venit la ei si le-a propus sa-l comercializeze...

 

sa mai adaug inca ceva ca mi-a venit in minte, poate nu are legatura cu subiectul. Produsele Apple sunt fabricate in China. chinezii muncesc pe rupte. citisem undeva ca multi dintre ei se sinucid. sunt fabricate in China pt ca mana de lucru ieftina. pleaca unul, e rapid inlocuit de altul. asa a ajuns Apple sa aiba un profit colosal. produsele lor sunt nejustificat de scumpe. oamenii le cumpara mai mult din snobism.

Editat de Taquito

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×