sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Imbracamintea la barbati Evaluare topic: - - - - -

#31 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 25 November 2011 - 05:21 PM

Cred ca asa m-as enerva sa vrea cineva sa ma impodobeasca! :lol:
0

#32 Utilizator offline   Nemeton 

• sweet poison
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-January 10

Scris 26 November 2011 - 10:47 AM

cel mai bine ar fi precum au mai spus si alte persoane sa aveti o discutie sincera, in care sa-i spui parerea ta in asa fel incat sa nu pari ca vrei sa-l schimbi in totalitate. este mai bine sa aveti o discutie deschisa, pentru ca daca ai sa incerci sa-l iei pe ocolite si sa incerci sa-i impui un anume stil, s-ar putea sa interpreteze gresit intentia ta.
o spun din proprie experienta. am avut cateva persoane care au incercat asta, dar din pacate nu au gasit modul corect de abordare a problemei. au incercat sa-mi impuna un anumit stil pentru a acela era normal. bineinteles ca reactia mea nu a fost tocmai una buna. intradevar aveam un stil mai ciudatel, ca ma imbracam cu haine lalai/largi, pentru ca nu voiam sa ies in evidenta. acuma mi-am schimbat stilul vestimentar pentru ca am vrut eu, pentru ca doream sa fiu mai prezentabil, dar asta nu inseamna ca mi-am schimbat personalitatea, desi am observat ca anumite persoane din jurul meu asa au interpretat.

cel mai bine este sa discutati si sa vedeti la rezultat ajungeti. trebuie doar sa-i oferi anumite sugestii si daca o sa-i placa nu cred ca nu o sa accepte acest lucru.
0

#33 Utilizator offline   Levana. 

• -mater misericordiae-
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-July 10

Scris 16 December 2011 - 08:32 PM

contează īmbrăcămintea. eu sunt īnnebunită după haine negre şi tricouri cu formaţii şi de ceva vreme numai aşa mă īmbrac, şi aveam pretenţia ca şi mr. right să se īmbrace la fel, dar avānd īn vedere că el nu-i metalar, nu se īmbracă cum aş fi sperat eu. totuşi are un stil bestial, e cel mai original om pe care l-am cunoscut, lui i-ar sta bine şi īntr-un sac de cartofi. şi totuşi, odată, demult...am fost şi eu cu unu' care se īmbrăca mai rău decāt bunicu-meu īn război. adică ieşeam să mă văd cu el, eu comodă īn blugi şi hanorac...iar el cu pantaloni de stofă şi sacou. şi cămaşă. penibil. zici că mă plimbam cu taică-meu nu cu prietenu'. īn schimb n-aveam cojones să-i zic că i-ar sta mai bine īn costum de astronaut sau īn sutană de popă decāt īn stofă şi alte prostii.
0

#34 Utilizator offline   Indigo 1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 12

Scris 10 February 2012 - 07:17 PM

Vezi postareaGeorgia00, la 22 November 2011 - 08:29 AM, a spus:

Buna tuturor! Am si eu o problema destul de ciudata... sunt cu cineva de mai mult timp pe care il plac foarte foarte mult. Totul merge bine mai putin o anumita parte... SE IMBRACA GROAZNIC! Pana si tati la 54 de ani se imbraca mai bine decat el si nu am nici o idee cum sa il conving sa-si schimbe anumite elemente din garderoba. Avem o relatie deschisa, dar sa ii zic chiar asa: "hei stii... te imbraci foarte urat" nu se poate. Mi-au venit mie tot felul de idei precum: "cand te duci la cumparaturi vin cu tine", saaaau... "stii ce frumos vin papucii aia din geam"... dar se pare ca nu am fost inteleasa plus ca lui inca ii cumparara mami si sora hainele. Oribil! Da... e un topic destul de tampit dar poate ma puteti ajuta sau poate ati trecut prin experiente asemanatoare :P

sigur nu merge cu "hai sa-ti cumperi alte haine ca astea stau pe tine aiurea" dar cred ca poti sa ii faci cadou ceva de imbracaminte care sa ii vina bine - aici este toata smecheria ca daca ii vine bine si o sa-i placa cum ii sta sigur se va gandi sa mai aiba si alte haine fancy;
cat despre aluziile la haine cum ai povestit despre papuci sigur ai fost inteleasa doar ca barbatii nu sunt foarte receptivi la a cumpara haine si a proba si a merge prin magazine ca noi, asa ca de cele mai multe ori le cumpara haine mamele sau sotia sau prietena sau rudele
asa ca intai vezi cam ce i-ar sta bine si ar fi comod (musai sa fie comod caci altfel nu va purta) si apoi spor la shopping - poti incepe chiar zilele astea ca vine Valentine's Day ! :o:
0

#35 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 02 March 2012 - 04:41 PM

Vezi postareaLevana., la 16 December 2011 - 08:32 PM, a spus:

eu comodă în blugi şi hanorac...

In trening ai incercat, ca valutistii? :P Blugii sunt universali (desi mai depinde si de model) dar hanoracul nu e in nici un caz pentru persoane civilizate. O persoana civilizata nu isi ascunde fata.

Vezi postarealupini, la 25 November 2011 - 11:25 AM, a spus:

Unii oameni se ghidează după vorba: "Îmbrăcămintea face pe om."
Alţi oameni se ghidează dimpotrivă, după altă vorbă: "Nu îmbrăcămintea face pe om."
Eu mă ghidez după ambele, pentru că amândouă sunt reale. :)

Am asistat, in vacanta din RO. de vara trecuta, la o discutie intre doi vanzatori de pepeni, in piata. Unul dintre ei exprima exact indoielile mentionate de tine, ca unii spun una, altii spun alta etc., in timp ce al doilea avea idei foarte simple si clare: "Haina te invata sa te porti, banii te invata sa vorbesti". End of story :P

Aceasta postare a fost editata de harald: 02 March 2012 - 04:42 PM

1

#36 Utilizator offline   Dzidzean 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-January 09

Scris 02 March 2012 - 06:08 PM

O persoana civilizata isi vede de treaba si nu e interesata cu ce se imbraca altii.
3

#37 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 02 March 2012 - 08:14 PM

Vezi postareaharald, la 02 March 2012 - 04:41 PM, a spus:

"Haina te invata sa te porti, banii te invata sa vorbesti". End of story

Cat se poate de eronat. :rot:
Daca nu ai clasa si esti badaran, tot degeaba. Exemplu : Becali. Are bani de pute. Isi permite sa cumpere absolut ce-i mai bun in domeniu vestimentar. Si ? Tot taran mitocan, vulgar, badaran, cu apucaturi de golan este.
Alte exemple : "Vedetele" de Romania care mai de care imbracate la 7 ace, numai in haine de designeri si cu conturi bancare frumoase. Multe dintre ele niste proaste ingramadite cu aere de savante.

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 02 March 2012 - 08:16 PM

3

#38 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 02 March 2012 - 10:33 PM

Vezi postareaNaeema, la 02 March 2012 - 08:14 PM, a spus:

Cat se poate de eronat. :rot:
Daca nu ai clasa si esti badaran, tot degeaba. Exemplu : Becali. Are bani de pute. Isi permite sa cumpere absolut ce-i mai bun in domeniu vestimentar. Si ? Tot taran mitocan, vulgar, badaran, cu apucaturi de golan este.

Stii ce-a zis bunica Fontaine? "Nu esti prea desteapta, Scarlett!" :lol2: :lol2:

In primul rand, ti-am spus ca era o discutie in piata, intre doi vanzatori de pepeni. In al doilea rand, a spus vreunul dintre ei ca banii te invata sa te imbraci? Ca tu asta comentezi acum, de fapt. :doh:
1

#39 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 02 March 2012 - 11:13 PM

Vezi postareaharald, la 02 March 2012 - 10:33 PM, a spus:

Stii ce-a zis bunica Fontaine? "Nu esti prea desteapta, Scarlett!"

Asta e efectul cand discut cu unii oameni. Prostesc. :pardon:
1

#40 Utilizator offline   Melissa Rebeca 

• non alcoholic cocktail
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-March 12

Scris 14 March 2012 - 09:48 AM

Vezi postareaharald, la 02 March 2012 - 04:41 PM, a spus:

o discutie intre doi vanzatori de pepeni, in piata. Unul dintre ei exprima exact indoielile mentionate de tine, ca unii spun una, altii spun alta etc., in timp ce al doilea avea idei foarte simple si clare: "Haina te invata sa te porti, banii te invata sa vorbesti". End of story :P

Pai se vede ca erau vanzatori de pepeni.. :rot: Tocmai banii de pe recolta l-a facut sa se creada filozof :rot:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse