sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Starea Alpha Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Laur_criss 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-May 11

Scris 20 November 2011 - 06:28 PM

Am citit pe net ca, virgula, cand esti in starea alfa poti sa-ti programezi creierul, de exemplu spui niste arfirmatii ca: sunt sanatos, sunt fericit si vor intra in subconstient si se vor intampla. Este adevarat? Ca sa intram in starea asta trebuie sa ne relaxam, sa nu fie zgomote si sa numaram de la 100 la 1 imaginan numerele in diverse culori cum se misca. Cine poate sa-mi dea mai multe detalii?
0

#2 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 21 November 2011 - 09:49 AM

probabil guru bivolaru sau orice alt guru yogin iti va da detalii cu privire la tehnicile folosite de a intra in starea alfa.
0

#3 Utilizator offline   whosyourdady 

• lord
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-April 08

Scris 02 December 2011 - 01:27 PM

Am auzit si eu despre aceasta stare alpha si pot spune ca este macar un sambure de adevar in toata povestea.
Trebuie doar sa ai grija, daca intri intr-o astfel de stare, sa poti si iesi din ea :)
0

#4 Utilizator offline   Dantallion 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 03-January 12

Scris 25 January 2012 - 09:27 PM

Creierul functioneaza pe diferite fregvente Beta Alfa Tetha fiecare reprezentand o stare de constinta.Pe noi ne intereseaza Beta si Alfa , Beta reprezinta starea de luciditate adica atunci cand esti treaz.Cand intri in alfa prin diferite tehnici fregventa se schimba creierul producand unde alfa, aici au loc si fenomenele paranormale.
Exercitiul este bun practica 20 de zile numarand de la 100-1 dupaia 20 de la 50-1 dupaia 10 de la 25-1 dupaia de la 10-1.Odata intrat in alfa poti sa ii trimiti mesaje subconstientului tau si sa te programezi dupaia revi in beta spunand "numar de la 1-5 si voi reveni in beta unde voi fi mai calm si relaxat" numeri 1 2 3 deschizi ochi 4 5 si la 5 esti cu adevarat calm si relaxat.Inainte de a intra in alfa spui "numar de la 100-1 si voi intra in cele mai adanci stari din alfa".
Tine minte ca atunci cand intri in alfa sa privesti in sus sub ploape stimuleaza mult productia de unde Alfa
0

#5 Utilizator offline   Icbiuliana 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 24-January 12

Scris 25 January 2012 - 09:33 PM

Vezi postareaLaur_criss, la 20 November 2011 - 06:28 PM, a spus:

Am citit pe net ca, virgula, cand esti in starea alfa poti sa-ti programezi creierul, de exemplu spui niste arfirmatii ca: sunt sanatos, sunt fericit si vor intra in subconstient si se vor intampla. Este adevarat? Ca sa intram in starea asta trebuie sa ne relaxam, sa nu fie zgomote si sa numaram de la 100 la 1 imaginan numerele in diverse culori cum se misca. Cine poate sa-mi dea mai multe detalii?

Daca era adevarat cred ca terapeutii nu si-ar mai fi batut capul ani intregi cu pacientii lor, pentru a le schimba gandirea.Nu cred ca niste tipare, niste circuite complexe de gandire pot fi schimbate doar cu niste afirmatii.Nu suntem roboti.
1

#6 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 27 January 2012 - 12:05 PM

Vezi postareaIcbiuliana, la 25 January 2012 - 09:33 PM, a spus:

Daca era adevarat cred ca terapeutii nu si-ar mai fi batut capul ani intregi cu pacientii lor, pentru a le schimba gandirea.Nu cred ca niste tipare, niste circuite complexe de gandire pot fi schimbate doar cu niste afirmatii.Nu suntem roboti.

nush daca ai auzit de autocontrol si de metoda silva . poanta e ca suntem conditionati de mici , in comportament , idei , viziuni, religie , bun/rau... totul este relativ . totul ca sa intram in niste tipare .

Vezi postareawhosyourdady, la 02 December 2011 - 01:27 PM, a spus:

Am auzit si eu despre aceasta stare alpha si pot spune ca este macar un sambure de adevar in toata povestea.
Trebuie doar sa ai grija, daca intri intr-o astfel de stare, sa poti si iesi din ea :)

nu neaparat , radiestezistii ca sa poata masura corect intra in aceasta stare se mai cheama si ready , in alpha iti folosesti creierul mai mult . se presupune ca il folosim cam 5% geniile cam 10-12% iar yoghinii si cei care fac meditatii il folosesc mult mai mult .

Vezi postareaDantallion, la 25 January 2012 - 09:27 PM, a spus:

Creierul functioneaza pe diferite fregvente Beta Alfa Tetha fiecare reprezentand o stare de constinta.Pe noi ne intereseaza Beta si Alfa , Beta reprezinta starea de luciditate adica atunci cand esti treaz.Cand intri in alfa prin diferite tehnici fregventa se schimba creierul producand unde alfa, aici au loc si fenomenele paranormale.
Exercitiul este bun practica 20 de zile numarand de la 100-1 dupaia 20 de la 50-1 dupaia 10 de la 25-1 dupaia de la 10-1.Odata intrat in alfa poti sa ii trimiti mesaje subconstientului tau si sa te programezi dupaia revi in beta spunand "numar de la 1-5 si voi reveni in beta unde voi fi mai calm si relaxat" numeri 1 2 3 deschizi ochi 4 5 si la 5 esti cu adevarat calm si relaxat.Inainte de a intra in alfa spui "numar de la 100-1 si voi intra in cele mai adanci stari din alfa".
Tine minte ca atunci cand intri in alfa sa privesti in sus sub ploape stimuleaza mult productia de unde Alfa

dap e metoda silva, dar ca nu dai o carute de bani cumpara autocontrolul lui dan seracu se gaseste in librarii .
0

#7 Utilizator offline   Dantallion 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 03-January 12

Scris 31 January 2012 - 12:22 AM

Practic anumite metode din cartea lui Dan Seracul si cert este ca totul se leaga...
0

#8 Utilizator offline   Brukner 

• I am large, I contain multitudes.
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-December 10

Scris 31 January 2012 - 11:55 AM

Foarte bune recomandari.
Poate ar mai merge si excelenta lucrare a lui John Pavlov - "The saliva, the dog and the reflex", sau Otto Skorzeny cu "Arbeit Macht Frei".
Nici lucrarea lui Will Sherman, "Get a life", n-a fost rea deloc.
Dar cea mai buna mi s-a parut o carte despre viata lui Stephen Hawking, scrisa de Ilia Vyangya Liarovici, "Not Paralyzed! The conflict beetwen a big brain and a lousy body".
3

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Plouă cu păsări moarte şi īn Romānia _Undying_  112 7.713
Poll (No New) Chestionar:    Nostradamus
profetii si viziuni
edy97  4 2.396
Hot Topic (New) Necronomicon Kahila  82 18.139
Hot Topic (New) 6000 de ani... octav.c  42 7.976
Replici noi Specia umana va disparea in 100 de ani! absolutep0wer  8 2.239