Antreprenordesucces, la 17 November 2011 - 04:50 PM, a spus:
Am o idee de afacere si as vrea sa incep finantarea acesteia prin accesarea de fonduri europene nerambursabile, insa am auzit o multitudne de pareri si opinii, unele avantajoase unele mai putin. Ati putea sa mi dati cateva argumente pro si contra in vederea accesarii de fonduri nerambursabile?
Sper sa vin in ajutor cu acest articol - Incepand cu luna ianuarie 2012, IMM-urile pot depune proiecte pentru sistemele de comert electronic si alte solutii on-line pentru afaceri
Lucrand in implementarea acestor tipuri de proiecte, pot spune ca fondurile te ajuta, insa trebuie sa ai puterea financiara de sustinere a proiectului, deoarece se lucreaza pe principiul inainte cheltui, apoi primesti. Depinde si de complexitatea proiectului, de afacere. Daca este un proiect mic, atunci se poate lucra si fara un consultant in domeniu, insa presupune un efort maricel, mai ales in ceea ce priveste documentarea in prealabil si sustinerea lui pe parcurs.
Daca ai anumite intrebari, le poti posta aici si voi incerca sa te ajut in ce masura pot.
P.S.: exista ghiduri in care se explica destul de bine criteriile de eligibilitatea pentru fiecare tip de program.
Mula bafta!
Contact
Facebook
Twitter
RSS