Problema este in felul urmator : mie mi s-au aprins calcaiele dupa ea insa are prieten ( de foarte putin timp si mi-a spus ca nu e incantata de el si cauta sa-i puna capat ) . Desigur , eu auzind astea , am invitat-o sa iesim impreuna si a acceptat , dar o cu o zi dupa dintr-o gluma cu subinteles mi-a spus ceva de genu " poate nu e iubire , ci doar o iluzie"...
Replica asta mi-a dat mult de gandit... adica analizez ca ma intreaba tot felu de chestii cum ma comport intr-o relatie iar apoi sa-mi zica ca poate e doar o iluzie...? hm...
Inca nu am iesit cu ea si nu stiu daca sa incerc ce simt sau sa ramanem doar amici ca sa nu stric totul...
As vrea un sfat / parere ( ce ati face in astfel de situatie ) , sa astept cel putin pana se desparte de respectivul? Sa grabesc lucrurile si sa risc? Sa stau in banca mea? Orice idee / sfat e binevenit/a
Postez aici si va cer opinia pentru ca stiu ca cei impartiali de obicei au dreptate , fata de cei "amorezati" care ori sunt prea subiectivi ori pea obiectivi
Aceasta postare a fost editata de AndreiCTR: 16 November 2011 - 10:23 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS