Pagina 1 din 1
SANCTUARY
Scris 14 November 2011 - 03:34 PM
Chiar nimeni nu a vizionat nici un episod, ca a ajuns la sezonul 4?
Si Amanada Tapping ( din serialul SG1,SGA) este dr.Helen Magnus si are grija de anormalii planetei!
Si Amanada Tapping ( din serialul SG1,SGA) este dr.Helen Magnus si are grija de anormalii planetei!
Scris 14 November 2011 - 04:03 PM
BigDefender, la 14 November 2011 - 03:34 PM, a spus:
Chiar nimeni nu a vizionat nici un episod, ca a ajuns la sezonul 4?
Am vizionat toate episoadele. Nota 10 pentru Amanda . O consider o reprezentanta de seama a sexului frumos, pentru activitatea, longevitatea si daruirea ei in arta cinematografica.
Scris 06 January 2012 - 05:45 PM
Goa uld, la 06 January 2012 - 03:30 PM, a spus:
Cu subiecte/episod dar sunt cateva personaje care apar in majoritatea episoadelor si pentru o viziune de ansamblu mai buna e recomandabila vizionarea tuturor episoadelor, in ordine. Dar in general, subiectul difera de la episod la altul. Rar se intinde pe doua episoade. Acum s-a terminat sezonul 4 si au facut o trecere catre sezonul 5 cam brusca.
Scris 06 January 2012 - 08:10 PM
Am vazut cateva epidoade din primul sezon. Nu m-a incantat intratat incat sa continui.
Scris 09 January 2012 - 08:56 AM
Razboiul dintre normali si anormali trebuie sa se termine intr-un fel, asa vad eu sfarsitul serialului!
Aduceti-va aminte ca si Dark Angel s-a terminat tot asa!
Aduceti-va aminte ca si Dark Angel s-a terminat tot asa!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Cele mai bune seriale |
mikeyy | 76 | 32.336 |
|
Nikita | Sarah N.... | 7 | 2.919 |
|