sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

pacatori inviati pentru judecata doar ca sa fie omorati la loc drept pedeapsa Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-December 09

Scris 13 November 2011 - 10:57 AM

Asemenea nascocire nu exista in Biblie dar o serie de secte bizare predum Adventistii de ziua a 7-a, martorii lui iehova si or mai fi si altii, au nascocit nastrusnica idee ca oricat rau faci altora in viata fiind pe pamant, singura pedeapsa primita de la Bunul D-zeu e ca esti invitiat din morti , esti constientizat, ti se spune ce ai facut pe cand traiai in trup, apoi esti omorat la loc. Un specimen care predica ca papagalul asemenea doctrine calcand cu nesimtire trufasa scrieirile biblie este numitul hans. Si au mai fost si altii dar s-au plictisit. N-a mai venit Isus sa-i rapeasca la cer. Asa ca acum alta traznaie le trece prin cap, reincarcanea in noosfera de titan in lumi virtuale create de mana omului unde vor trai vesnic in huzur. Le recomand flunanxol in buci, sau in perfuzie, legati de pat, pana se linistesc.

hans, si altii de teapa ta, sper sa vi se scoata partea de la pomul vietii cand o sosi vreemea si sa va scaldati in iazul cu foc alaturi de anticrist si satan care vaspastoreste

Aceasta postare a fost editata de Big Lebowski: 13 November 2011 - 11:07 AM

2

#2 Utilizator offline   Renaissance'91 

• Sarpe si Zombie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-July 07

Scris 13 November 2011 - 11:35 AM

Vezi postareaBig Lebowski, la 13 November 2011 - 10:57 AM, a spus:

Asemenea nascocire nu exista in Biblie dar o serie de secte bizare predum Adventistii de ziua a 7-a, martorii lui iehova si or mai fi si altii, au nascocit nastrusnica idee ca oricat rau faci altora in viata fiind pe pamant, singura pedeapsa primita de la Bunul D-zeu e ca esti invitiat din morti , esti constientizat, ti se spune ce ai facut pe cand traiai in trup, apoi esti omorat la loc.
-------------------------------------------------------------------------------

Le recomand flunanxol in buci, sau in perfuzie, legati de pat, pana se linistesc.
----------------------------------------------------------------------------------
hans, si altii de teapa ta, sper sa vi se scoata partea de la pomul vietii cand o sosi vreemea si sa va scaldati in iazul cu foc alaturi de anticrist si satan care vaspastoreste

1) Nici nu poti interpreta Biblia fara sa iasa o prostie... Fiecare crede ca Biblia spune ce ii convine lui... Hans, bietul de el, daca ii e frica de moarte, spune ca Domnul promite viata vesnica... Cred ca un D-zeu nebun si sadic ar face chestii de genul asta...cu inviatul pacatosilor doar ca sa le dea in cap apoi... si eu am gasit stupida interpretarea asta acum ceva timp, cand am auzit-o. Din fericire, God nu exista. :)

2) Si eu la fel :rot:

3) :lol: E cam dura sentinta ta... macar sa nu-si uite colacul...de salvare.

Aceasta postare a fost editata de Typhon: 13 November 2011 - 11:48 AM

0

#3 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 13 November 2011 - 12:39 PM

Vezi postareaTyphon, la 13 November 2011 - 11:35 AM, a spus:

Din fericire, God nu exista. :)

:unsure:
1

#4 Utilizator offline   Renaissance'91 

• Sarpe si Zombie
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 November 2011 - 12:41 PM

Da, nu exista. :) Obiectii ? :) Decat un D-zeu asa cum il descrie Biblia, mai bine fara.

Aceasta postare a fost editata de Typhon: 13 November 2011 - 12:44 PM

0

#5 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-December 09

Scris 13 November 2011 - 12:44 PM

Vezi postareaTyphon, la 13 November 2011 - 12:41 PM, a spus:

Da, nu exista. :) Obiectii ? :)

l=-a vazut careva, eu nu, prin urmare nu exista nici ingeri, nici draci, nici rai nici iad, exista fluanxol in buci pentru aia care delireaza
1

#6 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 November 2011 - 12:49 PM

Vezi postareaTyphon, la 13 November 2011 - 12:41 PM, a spus:

Da, nu exista. :) Obiectii ? :) Decat un D-zeu asa cum il descrie Biblia, mai bine fara.

Sfatul meu e sa nu faci afirmatii despre ceea ce nu poti demonstra. ;)
1

#7 Utilizator offline   Pharrell24 

• Hippopotamus killer.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-March 10

Scris 13 November 2011 - 12:51 PM

Tu poti demonstra contrariul?
0

#8 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 November 2011 - 12:56 PM

Vezi postareaPharrell24, la 13 November 2011 - 12:51 PM, a spus:

Tu poti demonstra contrariul?

Nu. Cel putin nu asa cum isi doreste fiecare. Mie El imi demonstreaza mereu pentru ca pot si vreau sa vad. Altii vad contrariul.
2

#9 Utilizator offline   Pharrell24 

• Hippopotamus killer.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 30-March 10

Scris 13 November 2011 - 12:58 PM

Pai daca tu alegi sa crezi in ceva ce nu poti demonstra, doar poti spune ca tu crezi si basta, nu poti lasa pe altii sa nu creada?
E fix la fel, ce ii pui tu sa demonstreze, ti-e imposibil tie sa demonstrezi.
0

#10 Utilizator offline   Renaissance'91 

• Sarpe si Zombie
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 November 2011 - 01:01 PM

Vezi postareaLikeThisPoppy, la 13 November 2011 - 12:49 PM, a spus:

Sfatul meu e sa nu faci afirmatii despre ceea ce nu poti demonstra. ;)

Pot demonstra foarte usor ca religiile bat campii. :) Si ca sunt doar manipulari, proiectii, deliruri. :)
Ce poate fi Dumnezeu ? Ceva care se ocupa cu moralitatea oamenilor ? Dar stai asa, morala e relativa, arbitrara, e doar un set de valori dupa care un individ isi conduce viata ca sa fie impacat cu el insusi. Ce rol ar avea vreo entitate superioara in toata povestea asta ?

De ce ar crea oameni doar ca sa-i conduca de parca sunt niste furnici ?

Dumnezeu poti numi doar un fel de concept abstract, care in niciun caz nu poate fi cunoscut prin prisma religiei, care e politica pentru naivi. Dumnezeu nu se poate ocupa cu ceva atat de banal, ca morala sau virtutea/pacatul. Pacat e ceea ce vor unii sa fie pacat, toate sistemele de referinta sunt subiective. Sexul e un pacat ? E ceva dat de natura. Doar rusinea, proasta educatie, prejudecatile oamenilor de-atunci, au transformat asta in rusine. Uite unde a ajuns lumea in prezent, cate suferinte, violente, conflicte, complexe de inferioritate a adus religia. De ce toate astea ? Pentru un zeu nebun care se joaca cu creatia sa de parca ar fi un copil narcisist. Cine are nevoie de un asa zeu ? Doar cei care sunt atat de speriati de viata, ca pana si sufletul lor si-l vad conditionat de "sef", "seful" fiind doar o imagine proiectata, a parintilor care le-au subminat autoritatea odata.

Nu vad decat teama si limitare in aceasta gandire.

Dumnezeu e ceva de dincolo de denumire, catalogare, si nu se ocupa cu lucruri relative, nefacand parte din lumea fenomenala care e subiectiva si e suma experientelor acumulate de observator, experiente de altfel, limitate.

Vezi postareaLikeThisPoppy, la 13 November 2011 - 12:56 PM, a spus:

Nu. Cel putin nu asa cum isi doreste fiecare. Mie El imi demonstreaza mereu pentru ca pot si vreau sa vad. Altii vad contrariul.

Sunt de-acord cu asta, cauti in ideea de Dumnezeu un sprijin sufletesc, un scop. Cat timp esti un om echilibrat si ok, nu e nimic rau in asta. Problema intervine la aia care cred ca s-au nascut in pacat, ca detin adevarul absolut, etc.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis