Pagina 1 din 1
translator online
Scris 10 February 2006 - 11:20 PM
sal'! Unde pot sa gasesc un translator online care sa-mi traduca fraza sau texte din englez-roman, romana-engleza? Cu google am cautat si majoritatea translatoarelor online nu au romana! Poate stiti voi unul bun!
Scris 15 February 2006 - 05:27 PM
mai cauta pe google. Pana la urma o sa gasesti. Daca nu, incearca si tu cu niste cuvinte si fa tu frazele care nu e mare filozofie sa legi cateva cuvinte. Daca ai macar cls a 7-a, iti granatez ca o sa stii sa le faci tu daca ai anumite cunvinte care probabil ca nu se fac in clasa a 7a.
Bafta, numai bine
Bafta, numai bine
Scris 18 April 2009 - 09:05 PM
eu am incercat pe toate site urile posibile sa traduc niste texte...insa majoritatea nu traduc bine si nici in oridne...acum dak u vrei sa traduci simple fraze ...poate reusesti...nici translatorul google nu e prea rau pt chestii de astea mai simple;)
Scris 18 April 2009 - 09:18 PM
predator, la Feb 10 2006, 05:20 PM, a spus:
sal'! Unde pot sa gasesc un translator online care sa-mi traduca fraza sau texte din englez-roman, romana-engleza? Cu google am cautat si majoritatea translatoarelor online nu au romana! Poate stiti voi unul bun!
http://free-translat...translator.net/
Scris 18 April 2009 - 10:07 PM
Scris 10 January 2010 - 12:55 PM
aceste asa zise translatoare nu traduc bine fraze dar cuvinte da nu cred ca ar trebui sa ai incredere in ele
Scris 22 June 2010 - 09:32 AM
Eu folosesc cel mai mult Babylon. Cred ca majoritatea ati auzit de el si poate l-ati si folosit. Traduce texte din si in 75 de limbi, inclusiv romana. Intra pe http://babylon.com si poti descarca varianta demo a softului de traduceri iar, daca iti place, decizia iti apartine. E un traducator profesional mereu updatat si cu acces la nenumarate dictionare si resurse.
Scris 02 August 2010 - 11:53 PM
Doamne , poti incerca pe google translate , are toate limbile existente , dar nu prea traduce bine :|
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Nu mi-a mers radio
ajuta-ma |
Alex 1234 | 4 | 1.481 |
|
probleme internet | kosty compact | 4 | 1.545 |
|