Dau sfaturi gratis
Scris 08 November 2011 - 05:10 PM
in romana sau norvegiana?
Aceasta postare a fost editata de **Alex**: 08 November 2011 - 05:11 PM
Scris 08 November 2011 - 11:36 PM
domnul autorizat, ce e mai bine, sa astept sa vina ploaia, sau sa starnesc o furtuna? va multumesc anticipat pentru sfatul dumneavoastra .
Scris 09 November 2011 - 10:18 AM
daca te referi la o problema anume trebuie sa fii putin mai explicita ca sa pot sa te ajut. daca te referi la conditiile meteorologice nu prea ai de ales... nu poti sa starnesti o furtuna, iar de asteptat sa vina ploaia poti sa o faci dar exista si posibilitatea ca cerul sa ramana doar innorat.
Scris 09 November 2011 - 10:24 AM
Sunt momente cand imi este foarte greu sa ma concentrez.
Cand ma uit la un film imi zboara gandurile in alta parte, la fel mi se intampla cand citesc o carte, cand stau de vorba cu cineva, chiar si cand imi pierd vremea pe forum gandurile isi iau zborul.
Ce trebuie sa fac pentru a scapa de problema asta?
Cand ma uit la un film imi zboara gandurile in alta parte, la fel mi se intampla cand citesc o carte, cand stau de vorba cu cineva, chiar si cand imi pierd vremea pe forum gandurile isi iau zborul.
Scris 09 November 2011 - 10:43 AM
Al Micu, la 09 November 2011 - 10:24 AM, a spus:
Sunt momente cand imi este foarte greu sa ma concentrez.
in cele mai multe cazuri, lipsa de concentrare apare la persoanele cu hiperactivitate iar aceasta problema sa poate depasi cu tratamente alternative la adulti. facand cateva schimbari in dieta, rutina somnului, exercitiile fizice si activitatile de zi cu zi, pot ajuta foarte mult. daca simti ca nu poti incorpora nici una din tacticile acestea, poti incerca cateva tehnici care totusi pot fi putin mai complicate: meditatie, yoga, tratament cu plante.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Necrofilia va fi legalizata
Incredibil” |
Black velvet | 61 | 4.230 |
|
Biserica ortodoxa romana
cu ce se ocupa? |
Ghijoi | 34 | 2.984 |
|
dreptul de a fi parinte
tata versus mama |
Ghijoi | 2 | 1.057 |
|
Chestionar: Daca prietena/logodnica/sotia ar poza nud ... | flori de camp | 19 | 5.690 |
|
Accent moldovenesc | Boroda | 25 | 3.247 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS