buna ziua, iata problema mea : as vrea sa maresc o casa cumparata la tara prin adaugarea unei camere , de 25 metri patrati; intrebarea mea este am nevoie doar de autorizatie de extensie, sau de un permis de constructie ? este reglementata prin lege extensia unei suprafete a unei case, de cati metri fara autorizatie sau permis? multumesc frumos si spor la toate!
Pagina 1 din 1
extensie casa
Scris 07 November 2011 - 08:06 PM
Extinderea casei trebuie sa se faca pe baza autorizatiei de construire, indiferent de dimensiunile sau amplasarea acesteia, in baza unei expertize tehnice,a unui proiect tehnic si a avizelor solicitate prin certificatul de urbanism.
Nu exista, conform legii, nici un caz in care extinderea casei de locuit sa se faca fara autorizatie de construire.
Nu exista, conform legii, nici un caz in care extinderea casei de locuit sa se faca fara autorizatie de construire.
Scris 27 December 2011 - 01:45 PM
Buna ziua,
Intr-adevar aveti nevoie de autorizatie de construire, dar primul pas este sa solicitati un certificat de urbanism de la primaria din zona, in acest certificat va vor solicita avizele pe care trebuie sa le obtineti, o expertiza tehnica care este cea mai importanta din punctul meu de vedere, expertiza tehnica - daca puteti sa va extindeti cu casa. aceasta expertiza sta la baza proiectului! daca in expertiza tehnica, concluzia este ca nu puteti face aceasta extindere din anumite motive, nu are rost sa mai demarati proiectul.
Intr-adevar aveti nevoie de autorizatie de construire, dar primul pas este sa solicitati un certificat de urbanism de la primaria din zona, in acest certificat va vor solicita avizele pe care trebuie sa le obtineti, o expertiza tehnica care este cea mai importanta din punctul meu de vedere, expertiza tehnica - daca puteti sa va extindeti cu casa. aceasta expertiza sta la baza proiectului! daca in expertiza tehnica, concluzia este ca nu puteti face aceasta extindere din anumite motive, nu are rost sa mai demarati proiectul.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
constructii civile, constructii industriale |
Urbanartconstruct | 0 | 681 |
|
casa 3 familii
casa |
Casa2011 | 0 | 807 |