Pagina 1 din 1
Anticonceptionale Logest
Scris 04 November 2011 - 03:47 PM
buna ziua.am o problema..folosesc anticonceptionale Logest de aproape 10 luni..am avut in aceasta luna menstruatie,la sfarsitul ciclului, bineinteles am inceput un blister nou, numai ca dupa 3 zile de administrare am realizat ca am incurcat zilele(am luat pastila vineri, pe cea de joi.. si tot asa paana duminica), si mai mult, duminica nu stiu ce m-i s-a parut..dar am luat 2 pastile intr-o zi..adica si pe cea de sambata..si pe cea de duminica...am continuat luni sa iau normal...doar ca marti am avut un contact sexual..cer un sfat: e posibil sa raman insarcinata? multumesc
Scris 05 November 2011 - 12:00 AM
Au doze diferite de hormoni astea? Daca nu au, nu conteaza cum le-ai luat, important este sa le iei pana la capat.
In mod normal, daca pe primele 7 nu le administrezi corect, e nevoie de protectie suplimentara in urmatoarea saptamana. Vezi ce scrie pe prospect sau mergi la medicul care ti le-a prescris, te lamureste mai bine.
In mod normal, daca pe primele 7 nu le administrezi corect, e nevoie de protectie suplimentara in urmatoarea saptamana. Vezi ce scrie pe prospect sau mergi la medicul care ti le-a prescris, te lamureste mai bine.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Foarte multe basicute | Flow18 | 4 | 2.969 |
|
Infectie Chlamydia | WW2007 | 1 | 3.194 |
|
Operatie de chist ovarian in timpul sarcinii | Iasmy | 2 | 5.128 |
|