sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cati dintre voi folosesc windows licentiat? Dar piratat? Hai sa vedem cum va arata chestionarul Evaluare topic: - - - - -

Poll: Cati dintre voi folosesc windows licentiat? Dar piratat? (13 membri au votat)

Folositi windows licentiat sau piratat?

1. Piratat (4 voturi [30.77%])

Procentaj din vot: 30.77%

2. Original (licentiat) (9 voturi [69.23%])

Procentaj din vot: 69.23%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#41 Utilizator offline   Black Elk 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-February 11

Scris 03 November 2011 - 10:20 PM

Vezi postareaNaeema, la 03 November 2011 - 09:57 PM, a spus:

Ori altceva. :rot:

Daca mai imi faci computerul Trabant te iau de urechi. :bataita: :lol:

Please beat me more :) :spiteful:
Nu e Trabant ci BMW M1.Mai bine acum? :)
A Lady like you nu merita altfel de masina. :friends:

Fisier atasat  cars.jpg (48.38K)
Number of downloads: 11
0

#42 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 03 November 2011 - 10:33 PM

Vezi postareaPippo, la 03 November 2011 - 09:52 PM, a spus:

Foarte bun documentarul. In afara de un lucru. Din cauza incheierii, il suspectez de un iz de ecologism fanatic. Din cauza sperantei nerealiste si increderii ca ceva se va schimba vreodata.

Am avut recent un proiect imens despre reciclare. Nu numai planeta beneficiaza, pentru ca nu mai sunt necesare atatea resurse iar pt prelucrarea materialelor reciclate nu mai e nevoie de atata energie. Beneficiaza si companiile la care ajung aceste materiale reciclate, si frumusel de tot. Tocmai pentru ca procesul de productie este mult mai scurt si mult mai ieftin decat daca ar folosi materii prime, si totusi produsele sunt vandute la acelasi pret in general, ca si cele pt care s-au folosit materii prime. Mai ales cand e vorba de ambalaje.
1

#43 Utilizator offline   PlasticBoy 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-November 11

Scris 03 November 2011 - 11:45 PM

Topicul asta a cam deviat, dar rau de tot. S-a ajuns la: Windows vs MAC vs Linux. Spunea cineva pe acolo mai sus precum ca si-ar fi cumparat prin 2003 un laptop sony cu vista si a dat vreo 2500$. Pai in primul rand vista a iesit pe piata la inceputul lui 2007 si in al 2-lea, un sony nu mai costa atat. Odata cu scaderea pretului la sony si celelalte, au scazut si cele de la mac.

Adica pe vremea cand ai cumparat tu acel sony poate ca mac-urile costau 3000$.

Si nu poti spune de mac ca este un ferrari iar Windows moswiki. Depinde ce Windows. Sa nu comparam spre exemplu Windows Xp sau 2000 cu Snow Leopard. Nu are nici o relevanta. Daca se fac comparatii asemanatoare sa fie cu un rival pe masura sau din aceeasi epoca.

Macul este ceva fin, ceva de calitate. Prefer sa il compar cu o Toyota Prius mai degraba.
0

#44 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 04 November 2011 - 12:56 AM

Vezi postareaPlasticBoy, la 03 November 2011 - 11:45 PM, a spus:

Topicul asta a cam deviat, dar rau de tot. S-a ajuns la: Windows vs MAC vs Linux. Spunea cineva pe acolo mai sus precum ca si-ar fi cumparat prin 2003 un laptop sony cu vista si a dat vreo 2500$. Pai in primul rand vista a iesit pe piata la inceputul lui 2007 si in al 2-lea, un sony nu mai costa atat.

Da, ai dreptate, scuze. Am confundat. In 2003 am cumparat PC-ul care era tot un Sony Vaio PCV model cu tastatura incorporata si Windows XP.
Imagine amplasata
Laptopul Vaio cu Vista pe el l-am cumparat mai tarziu, dupa cum spui tu, sa fi fost prin 2007 si te asigur ca exact atat a costat. L-am luat din magazin de la Sony chiar cand aparuse si mi sa parut enorm de scump chiar si atunci, dar aveam eu o fixatie cu electronicele de la Sony.

Citeaza

Adica pe vremea cand ai cumparat tu acel sony poate ca mac-urile costau 3000$.

Tot ce-i posibil.

Citeaza

Si nu poti spune de mac ca este un ferrari iar Windows moswiki.

Asta a fost un raspuns umoristic la mesajul lui Elk care spunea " De ce mi-as cumpara de ex. 10 perechi de pantofi ieftini in cativa ani care se rup dupa cateva luni, cand pot sa-mi cumpar o pereche buna pe care dau ceva mai mult dar ma tin mai multi ani. ".

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 04 November 2011 - 01:10 AM

0

#45 Utilizator offline   PlasticBoy 

• Boboc
  • Pip

Scris 04 November 2011 - 01:07 AM

Vezi postareaNaeema, la 04 November 2011 - 12:56 AM, a spus:

Da, ai dreptate, scuze. Am confundat. In 2003 am cumparat PC-ul care era tot un Sony Vaio PCV model cu tastatura incorporata si Windows XP.
Imagine amplasata
Laptopul Vaio cu Vista pe el l-am cumparat mai tarziu, dupa cum spui tu, sa fi fost prin 2007 si te asigur ca exact atat a costa. L-am luat din magazin de la Sony chiar cand aparuse si mi sa parut enorm de scump chiar si atunci, dar aveam eu o fixatie cu electronicele de la Sony.

Tot ce-i posibil.

Asta a fost un raspuns umoristic la mesajul lui Elk care spunea " De ce mi-as cumpara de ex. 10 perechi de pantofi ieftini in cativa ani care se rup dupa cateva luni, cand pot sa-mi cumpar o pereche buna pe care dau ceva mai mult dar ma tin mai multi ani. ".

Foarte dragut acel model de VAIO. Si imi cer scuze ca am facut acea comfuzie cu ce spunea Elk
0

#46 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 04 November 2011 - 01:09 AM

Vezi postareaPlasticBoy, la 04 November 2011 - 01:07 AM, a spus:

Foarte dragut acel model de VAIO.

Mi-a placut mult forma lui. Si acum il mai am, cu toate ca nu il mai folosesc dar il tin acolo in office. E dinozaur dpdv al memoriei si al procesorului dar imi place cum arata. :) Nu ma lasa inima sa-l arunc la gunoi.

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 04 November 2011 - 01:10 AM

0

#47 Utilizator offline   PlasticBoy 

• Boboc
  • Pip

Scris 04 November 2011 - 01:14 AM

Vezi postareaNaeema, la 04 November 2011 - 01:09 AM, a spus:

Mi-a placut mult forma lui. Si acum il mai am, cu toate ca nu il mai folosesc dar il tin acolo in office. E dinozaur dpdv al memoriei si al procesorului dar imi place cum arata. :) Nu ma lasa inima sa-l arunc la gunoi.

Sony la fel ca si Apple face lucruri din punct de vedere estetic si calitativ foarte bune, si chiar daca in timp devin obsolete tot mai au valoare sentimentala.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Windows 7
sa speram la ceva mai bun
Enervant  42 14.539
Replici noi paci video mezu  0 1.857
Replici noi Cum instalez Windows peste Linux?
Sau cum dezinstalez Linuxul?
adi_alina  2 4.823
Replici noi windows vista
programe compatibile,mici rezolvari in instalare,
vandan78  11 10.904
Replici noi Problema in ImgBurn
...
BogdanLoghin  2 1.456