sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Va rog sa ma ajutati cumva... Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   Bebelusha42 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-November 11

Scris 04 November 2011 - 07:47 PM

Vezi postareaBogdanDK, la 04 November 2011 - 07:19 PM, a spus:

Nu, nu ai fost tu de vina. Au fost multi factori care au contribuit la nefericita intamplare. Multi factori interni si externi , poti spune chiar un lant.
Oricum ,tu nu esti de vina, sigur , poate crezi ca esti dar nu . Saracul baiat poate ca daca nu ii ieseai tu in cale, ii iesea alta fata si tot asa facea altadata. Deci chiar nu ai de ce sa te simti vinovata. Desigur ca te simti , cine nu s-ar simtii?
Iti sugerez sa te duci la psiholog, doar sa iti iei chestia asta de pe suflet. E rau ca asa ceva se intampla, nimeni si nimic nu poate prevestii de ce e instare si ce va face un om. Suntem imprevizibili.
Oricum sper sa treci peste asta :)

Multuemsc Bogdan... Acum din pacate din doritna de a intelege ce a fost in mintea lui am inceput sa ma documentez despre sinucigasi si am cazut intr0un fel de depresie.O sama opresc...Oricum nu voi stii ce anume a gandit.
0

#52 Utilizator offline   BogdanDK 

• Ce Lalea? Mai bine un Trandafir...
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 19-August 10

Scris 04 November 2011 - 07:56 PM

Vezi postareaBebelusha42, la 04 November 2011 - 07:47 PM, a spus:

Multuemsc Bogdan... Acum din pacate din doritna de a intelege ce a fost in mintea lui am inceput sa ma documentez despre sinucigasi si am cazut intr0un fel de depresie.O sama opresc...Oricum nu voi stii ce anume a gandit.

Iti provoci singura suferinta. Nu te mai documenta, ce a fost a fost si gata. Tu trebuie sa iti schimbi starea de dispozitie.
0

#53 Utilizator offline   Bebelusha42 

• Boboc
  • Pip

Scris 04 November 2011 - 08:14 PM

Da,o sa merg in continuare la psiholog. E cel mai bun lucru cred care il pot face
0

#54 Utilizator offline   BogdanDK 

• Ce Lalea? Mai bine un Trandafir...
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 19-August 10

Scris 04 November 2011 - 08:56 PM

Vezi postareaBebelusha42, la 04 November 2011 - 08:14 PM, a spus:

Da,o sa merg in continuare la psiholog. E cel mai bun lucru cred care il pot face

Foarte bine.
0

#55 Utilizator offline   Taquito 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 14-September 08

Scris 05 November 2011 - 03:33 PM

bineinteles ca esti vinovata !

daca ai fi ramas cu el, nu s-ar fi sinucis ! si in afara de asta, ai iesit cu el, l-ai sarutat.. el a inteles din asta ca puteti fi impreuna... si apoi i-ai spus ca nu poate fi nimic. orice om ar fi fost in situatia lui ar fi simtit o dezamagire, suferinta profunda.
o parte din vina o ai si tu ! daca i-ai fi spus de la inceput ca nu poate fi nimic intre voi, atunci sa zicem ca ai fi putut spune ca esti nevinovata.

e pe vreun site de stiri sinuciderea lui ? pune link
0

#56 Utilizator offline   Renaissance'91 

• Sarpe si Zombie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-July 07

Scris 05 November 2011 - 03:41 PM

E un sistem de judecata prea dur. Stiu, nici mie nu-mi place ipocrizia si lenea ( nu le suport, de fapt ) ca sa nu mai zic de vesnica atitudine "oamenii sunt oamenii" pe care multi o adopta ori de cate ori fac greseli.

Dar eu zic ca e important sa admiti ca oamenii mai fac si greseli, nu putem sa-i judecam pe toti ft rigid. Chiar daca greseala asta a fost ceva irecuperabil, e totusi, doar o greseala. Nu poti cere omului sa stie tot ce va face, ca nah, se hotaraste si se rashotaraste de 10 ori. Poate a incercat si ea sa fie impreuna cu el, dar nu s-au inteles, pur si simplu. Nu poti sa o invinuiesti ca nu intuia faptul ca se va sinucide in urma refuzului ei...oamenii nu stiu chiar asa de multe. Eu cred ca a invatat ce avea de invatat din asta, cu varf si indesat. Sufera destul.
1

#57 Utilizator offline   nu vreau 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-September 11

Scris 05 November 2011 - 06:09 PM

Vezi postareaTaquito, la 05 November 2011 - 03:33 PM, a spus:

De ce? Vrei s-o intalnesti?

daca ai fi ramas cu el, nu s-ar fi sinucis ! si in afara de asta, ai iesit cu el, l-ai sarutat.. el a inteles din asta ca puteti fi impreuna... si apoi i-ai spus ca nu poate fi nimic. orice om ar fi fost in situatia lui ar fi simtit o dezamagire, suferinta profunda.
o parte din vina o ai si tu ! daca i-ai fi spus de la inceput ca nu poate fi nimic intre voi, atunci sa zicem ca ai fi putut spune ca esti nevinovata.

A facut-o involuntar si inconstient. Mai involuntar si mai inconstient decat esti tu, care vorbesti cu un om apasat de vinovatie cu atata duritate si lipsa de tact, incat ai putea aduce un om aflat intr-un echilibru precar in situatia de a face ceva necugetat, doar pentru ca nu gandesti cand deschizi gura.
2

#58 Utilizator offline   Bebelusha42 

• Boboc
  • Pip

Scris 05 November 2011 - 06:51 PM

daca ai fi ramas cu el, nu s-ar fi sinucis !

De unde era sa stiu daca ne potrivim sau nu? Baiatule ra furmusel,imi palcea,insa nu ne potriveam.U cum socializezi?Doar stand online? Ei bine eu socializez iesind in oras,la un pahar de vorba si da,daca imi palce un om il sarut.Nu am spus nici o clipa ca mi-ar fi dispalcut,ci pur si simplu dupa ce ne-am cunoscut am realizat ca nu avem multe in comun... E totusi parerea ta si nu o judec. Cat despre stire nu,nu e pe nici un site.
0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic