nu vreau, la 02 November 2011 - 10:26 AM, a spus:
Daca definesti inteligenta prin inteligenta masculina, atunci da, sunt proaste. Dar atunci si noi suntem prosti, ca ne lipseste inteligenta feminina.
Hai sa simplificam: suntem diferiti.
Nu vorbesc de inteligenta aici.
Nu fiti pacaliti de TV si raspundeti-mi va rog la intrebare, cei care nu vor sau o tot dau cotita, mai bine pleaca la chat sau deschid topicuri proprii.
Eu nu am intrebat "De ce sunteti proaste, femeilor ?" ci "Ce este o femeie proasta ?" Va rog sesizati diferenta si raspundeti, daca doriti.
YasmiSL, la 02 November 2011 - 10:29 AM, a spus:
Exista si oameni prosti, si-s la fel de prosti fie ca-s barbati , fie ca-s femei.
In principiu, spui despre cineva ca-i prost pt ca nu-l duce mintea nici pt ce-i evident si de la sine inteles pt toata lumea.
In rest, prostia poate fi caracterizata pe sexe doar pt ca are alt mod de prezentare, tipic feminin sau tipic masculin.
Cerul e albastru si iarba e verde.
Astept un raspuns nediplomat la intrebarea mea.
Ce anume face o femeie proasta ? Zbiara fara motiv ? Conduce ca o cizma ? Pute pamantul sub ea de lene ce ii e ? Face chestii pe care nu i le cere nimeni, apoi se jeleste ca nu e apreciata ? ... Ce face ea ca sa merite titulatura de proasta ?