Traiul pe alte meleguri -am uitat de ce am plecat de acsa-
Scris 31 October 2011 - 09:48 PM
Constat cu mare mahnire remarcile rautaciose ale unor forumisti din diaspora cu privire la intentiile unor alti cetateni romani de a emigra.
- se pare ca au uitat de unde si de ce au plecat de acasa.
dragi colegi din strainatate; nu ati inventat voi apa calda.
nu va fura nimeni mancarea de la gura.
nu trebuie sa-i cazati acasa la dvs si nici sa-i bagati in pat sa-i incalziti.
si asta va spune unul care a fost cu multi ani in urma pe alte meleaguri si a reusit.
am reusit si aici in tara... am spatiu de locuit excedentar pentru inca vreo 2 familii de pe acolo...si imi tund si gazonul.
Si am si un mesaj pentru cei ce vor sa-si incerce norocul prin alte locuri: Duceti-va fratilor, sansa este de partea celor curajosi si puternici!
- se pare ca au uitat de unde si de ce au plecat de acasa.
dragi colegi din strainatate; nu ati inventat voi apa calda.
nu va fura nimeni mancarea de la gura.
nu trebuie sa-i cazati acasa la dvs si nici sa-i bagati in pat sa-i incalziti.
si asta va spune unul care a fost cu multi ani in urma pe alte meleaguri si a reusit.
am reusit si aici in tara... am spatiu de locuit excedentar pentru inca vreo 2 familii de pe acolo...si imi tund si gazonul.
Si am si un mesaj pentru cei ce vor sa-si incerce norocul prin alte locuri: Duceti-va fratilor, sansa este de partea celor curajosi si puternici!
Scris 31 October 2011 - 10:05 PM
Poate ca le-a fost greu la inceput celor care au plecat, motiv pentru care si-au dezvoltat f mult spiritul de auto-conservare. Dupa cum a spus un mare adevar userul fast_motion, ca deja sunt prea multi romani. Si poate chiar nu e nevoie de altii mai ieftini, mai determinati, mai seriosi, sau mai... destupati la minte, probabil. Deci da, s-ar putea ca-n ziua de azi chiar sa le fure painea de la gura.
Scris 31 October 2011 - 10:07 PM
Olivier Djidzi, la 31 October 2011 - 10:05 PM, a spus:
Dupa cum a spus un mare adevar userul fast_motion, ca deja sunt prea multi romani. Si poate chiar nu e nevoie de altii mai ieftini, mai determinati, mai seriosi, sau mai... destupati la minte, probabil. Deci da, s-ar putea ca-n ziua de azi chiar sa le fure painea de la gura.
daca-s prea multi, de ce nu vine el la Bacau?
Scris 31 October 2011 - 10:10 PM
Pentru ca are o arhitectura tipica a unui fost oras industrial si, normal, pentru ca e saracie.
Scris 31 October 2011 - 10:13 PM
Nu stiu, probabil.
In fine, voiam sa mentionez ca mai multi straini mi-au spus acelasi lucru: ”Oriunde te-ai duce in lumea asta, fereste-te de locurile unde sunt stabiliti multi romani.”
In fine, voiam sa mentionez ca mai multi straini mi-au spus acelasi lucru: ”Oriunde te-ai duce in lumea asta, fereste-te de locurile unde sunt stabiliti multi romani.”
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Emag- CEI MAI NESIMTITi!
Sper sa nu aveti vreodata nevoie de service la emag. |
manyx | 5 | 2.328 |
|
Cui vrei sa ii multumesti ? | Puferiu | 5 | 315 |
|
localitatea milenilui trei