Nu exista totusi o posibilitate ca eu sa urmez aceasta facultate in conditiile prezentate mai sus? Poate s-a aflat vreunul dintre voi intr-o situatie similara si m-ar putea ajuta cu un sfat. Multumesc!
Pagina 1 din 1
A doua facultate
Scris 31 October 2011 - 12:12 PM
Momentan, sunt studenta la Drept in ultimul an. Insa nu sunt tentata sa urmez o profesie in domeniul juridic, cel putin nu in viitorul apropiat. M-am gandit sa urmez o a doua facultate, specialitatea informatica, dar in acest plan intervine un obstacol - am absolvit un liceu cu profil uman (filologie). Una dintre conditiile de admitere la facultatea de informatica o constituie media la matematica/fizica de la BAC, cerinta pe care nu o intrunesc intrucat nu am sustinut vreun examen la una dintre aceste materii.
Nu exista totusi o posibilitate ca eu sa urmez aceasta facultate in conditiile prezentate mai sus? Poate s-a aflat vreunul dintre voi intr-o situatie similara si m-ar putea ajuta cu un sfat. Multumesc!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Arhitectura
facultate |
BTN | 5 | 3.075 |
|
serviciul pe scoala
la ce bun? |