Erori aplicatie cu layere Doar erorile intalnite la aplicatia cu layere!
Scris 31 October 2011 - 11:04 AM
Voi sterge toate posturile offtopic. Deocamdata au doar unii dintre voi acces la noua aplicatie. Voi modifica aici cand va avea toata lumea acces.
Scris 01 November 2011 - 10:49 AM
Scris 01 November 2011 - 11:18 AM
Multumesc anticipat.
Aceasta postare a fost editata de Whispy`` OwO: 01 November 2011 - 11:19 AM
Scris 01 November 2011 - 11:25 AM
Mai testez.
Scris 02 November 2011 - 09:17 PM
.seba., la 31 October 2011 - 11:04 AM, a spus:
Voi sterge toate posturile offtopic. Deocamdata au doar unii dintre voi acces la noua aplicatie. Voi modifica aici cand va avea toata lumea acces.
...exista probleme la panoul de dimensionare...se pare ca nu se pastreaza marimea selectata...(dar nu sunt sigur)...
...nu functioneaza pick-ul de culoare...cand se da click pe el se blocheaza aplicatia si nu mai poate fi continuat desenul...in schimb se poate salva..
...lucrul cu layere-le e in regula...mai caut...
...imi place cum se lucreaza la ea...sper sa nu dureze mult punerea la punct...
Aceasta postare a fost editata de boshoo: 02 November 2011 - 09:18 PM
Scris 03 November 2011 - 08:26 PM
.seba., la 31 October 2011 - 11:04 AM, a spus:
...a mai aparut o problema:
-lucrul cu layerele este in regula daca desenul este terminat dintr-o singura "intrare la masa" ...daca ,insa, se salveaza si apoi se continua desenul nu se mai poate lucra cu layere ci numai pe desenul salvat...
-in continuare nu este activa pipeta(pick-ul) pentru culoare...daca se acceseaza, se blocheaza aplicatia...
Scris 04 November 2011 - 10:00 AM
boshoo, la 03 November 2011 - 08:26 PM, a spus:
-lucrul cu layerele este in regula daca desenul este terminat dintr-o singura "intrare la masa" ...daca ,insa, se salveaza si apoi se continua desenul nu se mai poate lucra cu layere ci numai pe desenul salvat...
-in continuare nu este activa pipeta(pick-ul) pentru culoare...daca se acceseaza, se blocheaza aplicatia...
Astazi s-a pus o noua versiune in care s-au rezolvat unele probleme legate de salvare. Problema cu pipeta inca mai exista.
In legatura cu layerele asa e. Dupa salvare, la continuarea desenului, layerele sunt combinate, iar in continuare se pot aplica layere suplimentare.
Dupa ce rezolvam si cu pipeta, toata lumea va putea testa aplicatia.
Scris 04 November 2011 - 12:51 PM
.seba., la 04 November 2011 - 10:00 AM, a spus:
In legatura cu layerele asa e. Dupa salvare, la continuarea desenului, layerele sunt combinate, iar in continuare se pot aplica layere suplimentare.
Dupa ce rezolvam si cu pipeta, toata lumea va putea testa aplicatia.
...de acord, dupa salvare, la continuarea desenului, se pot aplica layere suplimentare ,dar nu se poate desena separat pe fiecare in parte deoarece layerele combinate nu se pot "ascunde"...in acest caz layerele suplimentare sunt de prisos...nu ajuta...
Aceasta postare a fost editata de boshoo: 04 November 2011 - 12:53 PM
Scris 04 November 2011 - 02:58 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cat credeti ca va mai exista desenatori? | M.M. | 8 | 1.316 |
|
Cum fac o colaborare?
Teme combinate |
Bianca Bucur | 13 | 3.630 |