sau Inregistrare

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Se mai procedeaza asa in zilele noastre? Am cautat asa ceva, nu am gasit ( pe forum ) asa ca incep eu . Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   BogdanDK 

• Ce Lalea? Mai bine un Trandafir...
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-August 10

Scris 31 October 2011 - 04:41 PM

Vezi postareaAether., la 31 October 2011 - 04:39 PM, a spus:

De ce neaparat la restaurant sau acasa?
Poti merge la plimbare, la film, la teatru, la un spectacol....in multe alte locuri. Prima intalnire este pentru ca cei doi sa se cunoasca.

Era doar o optiune sau un exemplu.
0

#22 Utilizator offline   Renaissance'91 

• Sarpe si Zombie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-July 07

Scris 31 October 2011 - 04:41 PM

E bine sa te adaptezi la situatie. Nu cauta sa te strofoci prea mult, unde nu e cazul, nu de alta, dar e posibil sa o faci degeaba. Gesturile astea au valoare doar daca ele(femeile) le percep similar intentiei tale. Adica nu te vei apuca sa faci asta cu o femeie care cauta distractii "lumesti" din prima si pentru care sentimentul si romantismul e ioc... Sunt multe tipuri de dovezi prin care iti poti arata iubirea, dar pacatul e ca fiecare are modul lui in care ii place sa o primeasca. Cu fetele romantice, vei fi romantic, cu celalalte vei fi ...cum doresc ele :D
Conteaza mult sa citesti omul, sa vezi cam ce-i place... De cele mai multe ori modul in care o femeie iti acorda atentie, e si modul in care ii place sa o primeasca la randul ei. Daca esti atent la comportamentul ei, vei sti ce anume vrea, si cam cum e, ca personalitate.

Eu consider ca o relatie reusita e aceea in care partenerii seamana, au lucruri, viziuni in comun. Nu cred in "contrariile se atrag" pentru ca de multe ori relatiile astea devin doar jocuri psihologice, sau pur si simplu obositoare. Sunt insa si exceptii, dar asta numai in cazul in care partenerii sunt maturi, si vad dincolo de asemanarile astea. Poate nu au aceleasi preferinte pentru muzica, iesit in oras, filme, carti, mai stiu eu ce, dar daca sunt maturi si modul de gandire le e cat de cat asemanator, pot face fata. Intotdeauna e importanta motivatia intr-o relatie. Daca ambii se simt motivati, si sunt oameni seriosi, care stiu ce vor, si considera ca au gasit unul in celalalt, e o relatie reusita.

Aceasta postare a fost editata de Typhon: 31 October 2011 - 04:43 PM

2

#23 Utilizator offline   BogdanDK 

• PipPipPip

Scris 31 October 2011 - 04:53 PM

Vezi postareaTyphon, la 31 October 2011 - 04:41 PM, a spus:

E bine sa te adaptezi la situatie. Nu cauta sa te strofoci prea mult, unde nu e cazul, nu de alta, dar e posibil sa o faci degeaba. Gesturile astea au valoare doar daca ele(femeile) le percep similar intentiei tale. Adica nu te vei apuca sa faci asta cu o femeie care cauta distractii "lumesti" din prima si pentru care sentimentul si romantismul e ioc... Sunt multe tipuri de dovezi prin care iti poti arata iubirea, dar pacatul e ca fiecare are modul lui in care ii place sa o primeasca. Cu fetele romantice, vei fi romantic, cu celalalte vei fi ...cum doresc ele :D
Conteaza mult sa citesti omul, sa vezi cam ce-i place... De cele mai multe ori modul in care o femeie iti acorda atentie, e si modul in care ii place sa o primeasca la randul ei. Daca esti atent la comportamentul ei, vei sti ce anume vrea, si cam cum e, ca personalitate.

Eu consider ca o relatie reusita e aceea in care partenerii seamana, au lucruri, viziuni in comun. Nu cred in "contrariile se atrag" pentru ca de multe ori relatiile astea devin doar jocuri psihologice, sau pur si simplu obositoare. Sunt insa si exceptii, dar asta numai in cazul in care partenerii sunt maturi, si vad dincolo de asemanarile astea. Poate nu au aceleasi preferinte pentru muzica, iesit in oras, filme, carti, mai stiu eu ce, dar daca sunt maturi si modul de gandire le e cat de cat asemanator, pot face fata. Intotdeauna e importanta motivatia intr-o relatie. Daca ambii se simt motivati, si sunt oameni seriosi, care stiu ce vor, si considera ca au gasit unul in celalalt, e o relatie reusita.

"contrariile se atrag" este ce-a mai stupida chestie pe care au putut sa o inventeze unii. Sunt exceptii dar rare . Mai e pana o sa pot sa pun in aplicare ce am scris acolo, dar macar stiu ce vreau si cum. Oricum prefer sa astept si urmatorii 15 ani daca trebuie , ca sa gasesc pers. ideala.
De asemenea intr-o relatie comunicarea este cheia.

Aceasta postare a fost editata de BogdanDK: 31 October 2011 - 04:53 PM

0

#24 Utilizator offline   Cristi din prahova 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-April 08

Scris 31 October 2011 - 05:48 PM

Vezi postareaBogdanDK, la 30 October 2011 - 11:31 PM, a spus:

Acest topic o sa fie pentru a vedea cum, ce , unde, si ce s-a schimbat si ce a ramas la fel in arta sa zicem intanlirilor si relatiilor. Pe scurt, sa vedem ce a ramas si ce nu .....

Scenariu clasic 1.

...Te intelegi de minune cu fata,practic e cel mai bun prieten al tau.
Sunteti de nedespartit,aveti atatea lucruri in comun.Tie ti-e si teama s-o
atingi.Daca va interpreta gresit gesturile tale? Daca se va supara?
Daca te va considera si pe tine ca pe ceilalti baieti,care nu vor decat sex?
Ea te stie de baiat deosebit.Ba chiar,intr-o seara,atingand-o cu sfiala
pe manuta-i calda si micuta,i-ai marturisit ca tu deja ti-ai facut planuri
de casatorie cu ea.Ea iti zambeste timid si te pupa delicat pe obrajior.Apoi,iti spune ca esti un baiat
special,diferit de toti baietii pe care i-a mai intalnit pana acum.Tu te bucuri nespus de mult.
Pentru tine,declaratia ei e dovada suprema de iubire.Intr-o seara,fata vine si te ia in brate
in timp ce plange.Iti mai spune inca odata ce deosebit esti tu si ce nenorociti sunt baietii in general,
in special baiatu' cu cercel si creasta,care i-a tras-o in urma cu vreo saptamana,iar acum nu mai vrea
sa stie de ea.

Scenariu clasic 2.

Immm,cat mi-as dori un baiat dragut si atent cu mine,care sa ma iubeasca si sa ma
poarte pe cele mai inalte culmi ale fericirii!:lol:
Intr-o seara,un baiat chipes si sigur pe sine iti face curte.Tie ti se pare interesant
nevoie mare.El iti pune telu' sau in mana ta si incepe 07...
Tu completezi.Esti plina de emotii.Ce experienta interesanta!
Niciodata nu ai mai simtit asa ceva! In mod sigur,baiatul care te-a curtat are intentii
foarte serioase cu tine.Nici n-ar avea cum s a fie altfel.Tu n-ai vazut ce scumpic si simpatic e el!:lol:
In fine,baiatul reuseste sa te combine.Te iubeste atat de mult! Ti-a aratat-o de atatea ori.
Mai ales in seara aceea cand te-a sarutat pe gurita.Baiatul e supi pe tine ca el te iubeste
atat de mult,iar tu nu vrei sa i te daruiesti.Sarmanul de el!:lol:
Ce alt baiat ar fi stat atat de mult dupa tine,cum a stat el?
Trei saptamani,fato???
Da' tu nu ai pic de suflet in tine?:lol:
In sfarsit,coplesita de insistentele dragalase ale baiatului,intr-o
seara,cand parintii lui nu sunt acasa,iti faci de cap cu el.
Prima data...hm,nu a fost deloc placut,totusi il iubesti atat de mult pe acest baiat atat de interesant.
A doua zi,unde e baiatul?
Ia-l de unde nu-i.Cineva iti spune ca a fost vazut acum cateva ore,impreuna cu amica ta cea mai buna.
:P

Aceasta postare a fost editata de Cristi din prahova: 31 October 2011 - 05:55 PM

0

#25 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 31 October 2011 - 05:53 PM

Vezi postareaBogdanDK, la 30 October 2011 - 11:31 PM, a spus:

Din cate stiu eu o fata nu o sa perceapa faptul ca in locul unui restaurant ai ales propria casa , pentru ca vrei sa o duci in pat. Ci , o sa perceapa ca ai vrut sa faci un gest deosebit .

Si daca cumva v-a trece prin minte sa intrebati cati ani am , atunci , sa stiti ca am 16.

Tu, daca ai 16 ani, o inviti acasa la cine?
0

#26 Utilizator offline   Renaissance'91 

• Sarpe si Zombie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-July 07

Scris 31 October 2011 - 05:53 PM

Vezi postareaCristi din prahova, la 31 October 2011 - 05:48 PM, a spus:

Iti mai spune inca odata ce deosebit esti tu si ce nenorociti sunt baietii in general,
in special baiatu' cu cercel si creasta,care i-a tras-o in urma cu vreo saptamana,iar acum nu mai vrea
sa stie de ea.

:rot:
0

#27 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 31 October 2011 - 05:59 PM

*ti mai spune inca odata ce deosebit esti tu si ce nenorociti sunt baietii in general,
sa stie de ea.

ma tu zici de fiul meu? :lol:

mdaa...ce stiu sigur este ca fiul meu nu gateste :blink:

Aceasta postare a fost editata de Salvie: 31 October 2011 - 05:59 PM

0

#28 Utilizator offline   BogdanDK 

• PipPipPip

Scris 31 October 2011 - 06:07 PM

Vezi postarealynxul_negru, la 31 October 2011 - 05:53 PM, a spus:

Tu, daca ai 16 ani, o inviti acasa la cine?

Nu invit pe nimeni, era doar un exemplu.
0

#29 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 31 October 2011 - 06:12 PM

eu la 16 ani ma plimbam prin parc
0

#30 Utilizator offline   lynxul_negru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-November 09

Scris 31 October 2011 - 06:20 PM

Vezi postareaBogdanDK, la 31 October 2011 - 06:07 PM, a spus:

Nu invit pe nimeni, era doar un exemplu.

Ah, pentru un moment m-ai bagat in ceata. Pai atunci ce alternativa iti ramane la dispozitie? la varsta asta nu te vad ducand-o nici la restaurant.

Da' ce, dom'ne, la cofetarie nu mai e bine? Sau la cinema? Sau la patinoar? Ca sa nu mai zic de un concert, ceva. Numai invit-o si ea o sa inteleaga.
0

Impartaseste acest subiect:

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse