sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Bursa valutara forex Cum sa faci bani pe net? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Bursa_valutara_fx 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 30-October 11

Scris 30 October 2011 - 09:33 PM

Este criza financiara,ziceti toti.
Dar stiti ceva ,bursa valutara nu este afectata de criza.
Aici poti face bani si cand e criza si cand nu este criza foarte usor.
Aici investesc bancile,miliardari,si cei care vor sa faca bani repede si foarte usor.

Eu am invatat sa joc la bursa de la un broker din state .
Am pus la punct acest sistem prin care invat pe oricine gratis sa joace la bursa valutara timp de un an .Si eu am de castigat si cel care vrea sa tranzactioneze are pt ca numai trebuie sa angajeze un broker.
Mai multe detalii mai jos:

Bursa valutara este cea mai mare piata financiara din lume, cu un volum mediu al tranzactiilor ce depaseste 3,000 de miliarde de dolari pe zi. Asta inseamna de aproximativ 20 de ori mai mult decat Produsul Intern Brut al Romaniei dintr-un an! Piata valutara este deschisa 24 de ore din 24 de luni pana vineri, iar profiturile potentiale sunt nelimitate.

In aceasta piata iti poti dubla sau chiar tripla investitia initiala si in 3 secunde ,profitand dupa oscilatia permanenta a pietei.
Acum, piata valutara este accesibila tuturor, prin intermediul brokerilor online . Puteti tranzactiona pe piata valutara in timp real din fata computerului dvs cu sume de pana la 400 de ori mai mari decat banii investiti. Depozitele minime sunt accesibile oricui, piata valutara nemaifiind o piata exclusivista pentru miliardari.

Totusi ,multi nu se incumeta sa bage cat de putini bani in bursa deoarece le e teama ca ii vor pierde nestind cum sa profite ,si sa castige profituri considerabile de pe urma bursei.

1.)Aici intervin eu:

Voi invata orice persoana doritoare ,cum sa tranzactioneze la bursa valutara , prin yahoo messenger si tutoriale timp de un an.
Dupa un an veti fi capabil sa tranzactionati singur fara ajutor.
Timp de un an va voi invata pas cu pas ce sa faceti , cand sa cumparati sau sa vindeti, pentru a face profit in tot acest timp.

Va voi da mura in gura tot ce trebuie ca sa castigati bani in tot acest timp.

2.)Ce trebuie sa fac pentru a intra in acest program de invatamant financiar???

Trabuie sa-ti deschizi un cont real ,si sa depozitezi minimul de 200$ pentru a intra in acest program.

3.)Trebe sa platesc ceva ,ca ma inveti tu ?????

NU .NU trebuie sa imi dai nici un leu.

Iti investesti propri bani in bursa in numele tau,si ridici profitu.

4.)De ce te ajut eu pe gratis ,te intrebi????

Brokerul imi da bonus lunar pentru fiecare profit pe care afiliati mei il fac.

De exmplu:
-Gigel care este afiliatul meu ,face luna asta 1000$.
-Eu primesc un bonus de 10% de la broker din profitul la sfarsit de luna,al fiecarui afiliat.
-Adica eu castig in acest caz 100$,dar nu din bani lui Gigel.
-Brokerul ma plateste pentru ca l-am invatat pe Gigel sa tranzactioneze si pentru ca acesta este pe profit.

de ce??

Pentru ca brokerul castiga daca tu castigi .

Detalii pentru inscriiere in program pe messenger:

id de mess:bursa_valutara_fx
http://bursavalutara.freewb.ro/
1

#2 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 01 November 2011 - 09:38 AM

Vezi postareaBursa_valutara_fx, la 30 October 2011 - 09:33 PM, a spus:

Dar stiti ceva ,bursa valutara nu este afectata de criza.

eu as adauga acestui speech si un lucru esential : bursa valutara este EXTREM de volatila !
in rest bafta si adrenalina multa !
0

#3 Utilizator offline   GabrielaIronFX 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 30-March 12

Scris 04 April 2012 - 04:52 PM

1. Urmariti perechile, nu valutele: Ca orice relatie, trebuie sa stiti ambele parti.Profitul sau pierderea in forex depinde de capacitatea d-voastra de a avea dreptate in ceea ce priveste ambele valute, nu numai o singura valuta.
2. Cunostinetele sunt puterea! Cand incepeti sa tranzactionati online, este esential sa intelegeti cum functioneaza aceasta piata in care d-voastra doriti sa puneti capitalul greu castigat. Stirile economice sunt considerate un factor de influenta.De exemplu, sa presupunem ca o banca nationala tocmai a crescut ratele de interes.Piata va reactiona violent.Cei mai multi incepatori (nestiind unde se va duce pretul) vor inchide pozitiile ratand astfel cel mai mare profit.Documentati-va despre evenimentele forex.
3. Ordine de trading fara ambitii: foarte multi traderi incepatori vor plasa ordine stranse pentru a face mici profituri.Aceasta abordare nu este eficienta pentru ca desi poti fi profitabil pe termen scurt (daca ai noroc) riscul apare pe termen lung, pentru ca trebuie sa recuperezi diferenta dintre bid si ask inainte de a face profit si acest lucru este mult mai dificil pentu ordinele stranse (mici) fata de cele lungi.
4. Stil prea fricos - Ca orice trader care incearca sa obtina mici profituri tot timpul, jucatorul care plaseaza ordine de stop stranse, este condamnat.Trebuie sa-i acordati pozitiei d-voastra o sansa pentru a-si dezvalui adevaratul potential.Daca nu invatati sa plasati ordine de stop, rezonabile (calculate), veti incheia cu cate o pierdere mica de aproape fiecare data.
5. Independenta: Daca sunteti nou in forex, fie va descideti sa tranzactionati singuri sau desemnati un broker sa tranzactioneaze pentru d-voastra.Pana aici totul este in regula, dar riscul de a pierde bani creste exponential daca:
1.Interveniti in deciziile broker-ului care tranzactioneaza in numele d-voastra (luati in calcul faptul ca strategia lui poate are nevoie de mai mult timp).
2.Va informati din prea multe surse.Prea multe "sfaturi si previziuni" va vor schimba prea des viziunea.Tranzactionati si invatati singur.Este absolut ok sa consultati una-doua surse de informatii.
6. Margine de cont mica. Marginea (eng: margin, leverage) este unul dintre cele mai mari avantaje in Forex, pentru ca va da posibilitatea de a tranzactiona sume mult mai mari decat depozitul d-voastra.Atentie, insa acest "favor" poate deveni foarte periculos pentru noi-venitii pe aceasta piata."Lacomia" va va face sa plasati ordine peste puterea financiara a contului si astfel se poate incheia in dezastru, cu lichidarea contului.Marginea ar trebui folosita in functie de experienta.(incepeti cu margine(leverage) mica si cresteti cu timpul.
7. Lipsa unei strategii: Scopul de a face bani, nu este o strategie.O strategie este harta d-voastra despre cum sa faceti bani.Detaliile strategiei cuprind abordarea momentelor de a intra intr-o tranzactie, ce perechi valutare urmariti si cum gestionati riscul.Fara o strategie, deveniti unul din cei 95% care pierd bani.
8. Tranzactii in afara orelor de varf.Traderii profesionisti, managerii de fonduri mutuale sau de optiuni, au un avantaj imens fata de d-voastra in afara orelor de varf, pentru ca ei isi ajusteaza pozitiile (hedging).Cel mai bun sfat pentru extra-orele de varf-nu tranzactionati.
9. Nu faceti pe istetul.Cei mai de succes traderi isi tin strategiile simple.Nimeni nu sta sa analizeze si sa re-analizeze trenduri istorice.Desi multe lucruri se pot invata din trecut, studiind trecutul in forex, nu inseamna ca preziceti viitorul.
10. Emotiile: Fara o strategie solida, tranzactiile d-voastra sunt ganduri si ganduirle sunt emotii.Emotiile reprezinta inamicul numarul 1 al trander-ului.Cand majoritatea dintre noi suntem suparati si emotivi, inclinam sa nu facem cele mai bune alegeri.Nu lasati emotiile sa va conduca.
11. Varfuri si minime.Nu exista "chilipiruri" in forex.Nu urmariti sa cumparati o valuta cand atinge un minim, pentru ca nu stiti niciodata daca acela este sau nu un minim.Tranzactionati in directia in care merge perechea si o sa profitati pe termen lung.
0

#4 Utilizator offline   Xtended2404 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 22-April 12

Scris 22 April 2012 - 10:03 PM

Vezi postareaGabrielaIronFX, la 04 April 2012 - 04:52 PM, a spus:

2. Cunostinetele sunt puterea! Cand incepeti sa tranzactionati online, este esential sa intelegeti cum functioneaza aceasta piata in care d-voastra doriti sa puneti capitalul greu castigat. Stirile economice sunt considerate un factor de influenta.De exemplu, sa presupunem ca o banca nationala tocmai a crescut ratele de interes.Piata va reactiona violent.Cei mai multi incepatori (nestiind unde se va duce pretul) vor inchide pozitiile ratand astfel cel mai mare profit.Documentati-va despre evenimentele forex.

Da da..mergeti pe stiri economice si nu pe chart analysing si s-ar putea sa stati mai mult in flat decat in trend... :)
bravo`s gabriela..esti tare :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Modalitati de plata pe internet Breje_adi  0 644
Hot Topic (New) Cea mai ieftina metoda de a vinde printr-un magazin virtual CraiovaN  19 19.880
Hot Topic (New) Sisteme de plata pe internet Black CAT  60 24.030
Replici noi Movie reviews pe bani
Filme romanesti, un simplu review, paypal payment
Daktari  3 1.994
Replici noi Bani reclame youtube Lovele  1 2.136