Dragoste cu nabadai! ce se intampla in mintea si sufletului acestui barbat?:(((
Scris 30 October 2011 - 05:14 PM
Scris 30 October 2011 - 05:18 PM
Aceasta postare a fost editata de Salvie: 30 October 2011 - 05:19 PM
Scris 30 October 2011 - 05:22 PM
Scris 30 October 2011 - 05:26 PM
@nu vreau........pt moment nu se pune problema de a avea un copil
Scris 30 October 2011 - 05:30 PM
Anamariaeric, la 30 October 2011 - 05:14 PM, a spus:
Nu cred ca-ti poate spune cineva aici ce este cu adevarat in mintea si sufletul unui om. Din cate spui tu aici, se deduce ca l-a deranjat catusi de putin faptul ca ai un copil, chiar daca tu credeai contrariul tot acest timp de cand il cunosti. Intrebarea de ce trebuie sa ai un copil ? ce-ti spune ?
Alta perceptie gresita din partea ta este cea ca v-ati despartit fara motiv si asta nu o singura data. Nimeni nu se desparte fara motiv, fie el cat de nesemnificativ. Ia mai gandeste-te tu bine la care ar putea fi motivul.
Daca te-a asteptat 2 ani, precum spui, nu ti se pare ciudat din cale afara sa se desparta de tine FARA MOTIV ?
Sincer, nu stiu ce sa-ti spun. Nu vreau sa speculez aiurea in special cand nu prea sunt multe detalii si informatii in baza carora s-ar putea face o speculare.
Tot ce pot spune este ca daca pe un barbat il macina faptul ca acel copil nu este al lui si privindu-l ii vine in minte mereu fostul tau sot, e problema. Daca nu poate sa treaca peste chestia asta, nu-l vad sa ramana in relatie cu tine. Pe de alta parte daca te-ar iubi cu adevarat si-ar dori sa faca un copil cu tine, si astfel sa fie si el tata, nu s-ar crampona de faptul ca fiul tau nu e al lui. Ti-a propus asta vreodata ? Nu neaparat sa-l faceti numaidecat acum, dar asa pe viitor vrea asta ?
Din cate pot sa-mi dau eu seama din putinul pe care l-ai destainuit, problema pare sa graviteze in jurul copilului.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 30 October 2011 - 05:32 PM
Scris 30 October 2011 - 05:34 PM
Dar parerea mea: omul tau spune multe. Si multe dintre lucrurile pe care le spune nu suna bine.
Scris 30 October 2011 - 05:39 PM
Anamariaeric, la 30 October 2011 - 05:26 PM, a spus:
Nu fi asa sigura. Asa am gandit si eu la varsta ta si mai devreme, ca am tot timpul din lume sa fac un copil, ca un copil se face cat ai zice peste si ca important e sa ai cu cine-l face dpdv biologic si restul vine de la sine. M-am inselat. Intr-o buna zi te pomenesti ca ai o anumita varsta si nu poti ramane insarcinata. Timpul trece si pentru o femeie cu cat trece mai mult cu atat devine mai greu. Acum asta nu inseamna ca trebuie sa ne avantam la facut copii asa fara noima doar pentru ca ceasul biologic merge repede la vale, dar nu te culca pe o ureche increzatoare in mentalitatea ca un copil se face foarte usor. Poate la 17 ani. Dupa ce treci de 30-35 si intervine un anumit nivel de stres in viata, responsabilitati, griji, o femeie e afectata negativ foarte usor in ceea ce priveste reproducerea.
Eu am amanat sa am copii cat am putut si acum la 36 de ani incerc de cel putin 2 ani sa raman si nu pot. Umblu pe la clinici de fertilitate de-mi iese fum din pantofi si din credit carduri.
Mitul cu "un copil se face usor" mi la spulberat doctorul cand mi-a zis ca de fapt contrariul e adevarat in special de la anumite varste in jos.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 30 October 2011 - 05:41 PM
Scris 30 October 2011 - 05:46 PM
Scris 30 October 2011 - 05:53 PM
Scris 30 October 2011 - 05:53 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce sa fac.. ?
....trist:)) -.- |
BiliOnaire[;x] | 10 | 2.034 |