Relatiile neserioase
Scris 29 October 2011 - 06:31 AM
Sunt o fata de 16 ani si din pacate am probleme legate de relatii.
Pana acum, am avut doar 2 relatii serioase, iar restul strict sexuale (sunt virgina), deci numai cu saruturi.
Mi se pare foarte greu sa gasesc baieti interesati de mine (ca si caracter), toti imi cer sa fim "friends with benefits",
adica prieteni de genul care se saruta si atat. Mie nu mi se pare ca este genul de chestie pe care o fata de varsta mea
ar trebui s-o faca, doar ca si eu simt nevoia de a saruta pe cineva din cand in cand...
V-as ruga sa va lasati parerea despre aceasta situatie: Credeti ca este normal ca o fata de varsta mea sa fie in relatii de acest gen, si sa profit si sa ma distrez,
sau credeti ca ar trebui sa astept pentru baiatul potrivit si sa imi pun pofta in cui?
Scris 29 October 2011 - 08:53 AM
Emilyionescu, la 29 October 2011 - 06:31 AM, a spus:
sau credeti ca ar trebui sa astept pentru baiatul potrivit si sa imi pun pofta in cui?
Eu as opta pentru a doua varianta, dar as face mici modificari la ea; nu iti "pui pofta in cui", ci te bucuri de copilarie. Vezi ca nu te mai intorci niciodata la inocenta ei; cand vei creste, vei avea timp berechet sa saruti. La varsta asta, 99,9% din relatii sunt superficiale si bazate strict pe atractii fizice. Prea slabe sunt sansele de a avea parte de ceva serios.
Scris 29 October 2011 - 09:20 AM
Emilyionescu, la 29 October 2011 - 06:31 AM, a spus:
Tu iti doresti ceva serios. Cei mai multi, nu isi doresc asta, dupa cum bine ai observat. Dar sunt si ceilalti, care si ei si-ar dori ceva serios. Poti sa incerci sa triezi, atunci. Trebuie sa iti atrag atentia, ca(,) cu cat vei fi mai implicata intr-o relaite, cu atata posibilitatea de a fi ranita sufleteste, creste. Multe de spus pe subiectul asta... Esenta e sa faci ceea ce doresti! Asta e foarte important! Ai putea zice ca invatatura primeaza. Dar daca mintea ta sta numai la una... ce sens mai are sa negi? Ajungi sa te lupti cu tine. Alt aspect e ca si daca incepi mai tarziu, tot fara experienta vei fi si tot vei putea fi ranita, prin urmare, deci practic doar iti prelungesti copilaria si amani totul. Si si la varste la mari, tot o neserioase sunt intentiile celor mai multi oameni, asta e bine sa stii.
Eu la varsta ta eram foarte interesat de fete (asta acum cateva zeci de ani!); eram inconjurat de o mare de copii. Am si avut de suferit; a fost si frumos... Mi-am inceput viata devreme. A fost rau? (???) Nu stiu! Dar e important ca am facut ce am vrut. Daca cineva a incercat sa ma opreasca, am considerat ca imi e dusman, si l-am respins. Judeca cu mintea ta, dar judeca bine!
Sfatul Anei de mai sus, e bun, dar daca ti se potriveste. Cumva e bine sa nu neglijezi invatatura. Dar daca asta iti sta in fire. Daca in firea ta mai sta si altceva, trebuie sa dai atentie si acelui lucru.
Fiecare varsta are rolul ei. Nu poti incerca relatiile la 28 de ani. Atunci se presupune ca ai experienta, si daca nu o ai, esti un loser. Eu personal, gandesc ca nu e bine sa intri intr-o casnicie, cu experienta ioc. Parerea mea, e ca(,) cativa friends with benefits si una sau doua relatii care implica si sexul, putin mai tarziu, te va ajuta sa realizezi care e the right one, cand va veni momentul. Dar nu toata lumea va fi de acord cu mine. Din diverse motive, unii oameni procedeaza altfel.
Vezi? Cum spuneam, cel mai bine e sa fii tu insati, traieste viata ta, nu pe a altora, de suferit vei avea orice cale vei alege, deci nu poti pacali pe nimeni!
Succese!
Scris 29 October 2011 - 09:27 AM
pentru ca ai 16 ani e ceva normal sa ai probleme legate de orice...te formezi ca om...deci nu tre sa eviti, sa suprimi..trebuie sa experimentezi ...altii au trait si experimentat si acum pot da sfaturi...traieste viata ta nu pe a lor...
Scris 29 October 2011 - 09:32 AM
Aceasta postare a fost editata de Ana 1996: 29 October 2011 - 09:38 AM
Scris 29 October 2011 - 10:33 AM
Aceasta postare a fost editata de Typhon: 29 October 2011 - 10:39 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Help!O mare dilema | Ysella | 23 | 2.871 |
|
De 4 ani impreuna | Tzapyan | 74 | 8.129 |