Pagina 1 din 1
Cautare program Sunet
Scris 27 October 2011 - 01:02 PM
Salut tuturor ! Am diperat tot incercand ! In mare : Sunt pe un chat cu webcam ! Ideea e ca nu vreau ca cei care ma vad sa asculte microfonul meu , as dori sa asculte muzica de la mine din pc ! Este posibil in vreun fel sa fac asa ceva ? Daca as avea un prg care sa fie recunoscut ca si microfon sau nu stiu o placa de sunet si sa il selectez in loc de microfon ! Nu stiu daca ma intelege cineva ce vreau sa fac ! Vreau sa transmit muzica in loc sa asculte microfonul meu asta e ideea
Scris 21 November 2011 - 11:42 PM
Florian24, la 27 October 2011 - 01:02 PM, a spus:
Salut tuturor ! Am diperat tot incercand ! In mare : Sunt pe un chat cu webcam ! Ideea e ca nu vreau ca cei care ma vad sa asculte microfonul meu , as dori sa asculte muzica de la mine din pc ! Este posibil in vreun fel sa fac asa ceva ? Daca as avea un prg care sa fie recunoscut ca si microfon sau nu stiu o placa de sunet si sa il selectez in loc de microfon ! Nu stiu daca ma intelege cineva ce vreau sa fac ! Vreau sa transmit muzica in loc sa asculte microfonul meu asta e ideea 
Nimeni nu stie cum ???
Scris 22 November 2011 - 09:33 AM
Pentru a pune muzica pe post de sunet al tau de fundal, incearca ce scrie aici: http://www.ehow.com/...o-channels.html
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
WinAVI_Video_Converter
Atasarea subtitrari |
vgmihai | 14 | 15.073 |
|
Stie cineva cu ce player se deschid extensiile .mov? | sof | 2 | 11.427 |
|