aici sunt de acord cu Fluturel: "Nu fac altceva decat sa ii invete ca acel "open-space" e teritoriul lor si vor ataca orice intrus."
Cruzime! Va rog semnati petitia.
Scris 01 November 2011 - 12:15 PM
Fluturel, la 01 November 2011 - 11:50 AM, a spus:
free at last = te pot intreba de ce nu ai luat-o la tine in curte ? de ce ai lasat-o pe drumuri ??
a nu se intelege ca aprob aceste practici, dar intreb eu pe cei ce semneaza petitii, sunt pro animale - ce fac pentru aceste animale ?
a nu se intelege ca aprob aceste practici, dar intreb eu pe cei ce semneaza petitii, sunt pro animale - ce fac pentru aceste animale ?
M-ai intrebat si am sa-ti raspund ....
Pentru ca ... am deja 2 caini si trei pisici pe care ii ingrijesc ..... luati tot de pe drum .... ca sa intelegi .
Sincer regret ca nu am mai multe posibilitati sa pot ajuta. Pe langa acest lucru .... am ajutat si alte animalute in decursul anilor ... mai ales de cand m-am mutat"la tara "
Scris 01 November 2011 - 12:22 PM
Cruzimea impotriva animalelor e una, si cu asta nu sunt de acord sub nici un motiv, si asta pentru ca animalele nu fac rau omului din rautate, si faptul de a nu lasa caini in libertate in comunitatile umane e alta. Cu acesti caini comunitari, sunt de acord sa se faca (aproape) orice, dar sa dispara. Pot fi si eutanasiati, din partea mea, dar cu minima suferinta. Oamenii nu ar fi trebuit sa ajunga sa aiba de suferit din cauza lor, dar uite ca acolo am ajuns.
Practic... topicul asta se refera doar la cruzimea indreptata impotriva animalelor.
Practic... topicul asta se refera doar la cruzimea indreptata impotriva animalelor.
Scris 13 November 2011 - 03:54 PM
Fluturel, la 01 November 2011 - 11:50 AM, a spus:
Vorbesti de parca te-au navalit animalele salbatice... desi... pana si ele au dreptul la viata.
Hai sa jupuim si sa omoram si 'animalele' care violeaza , ucid sau abuzeaza copii. Pt ca, spre deosebire de caini, multi dintre nenorocitii astia de oameni, au discernamant in momentul in care comit asemenea orori. Dar, stai, am uitat! ei sunt oameni, au drepturi si gura sa tipe dupa ele. Nu?
nu vreau, la 01 November 2011 - 12:22 PM, a spus:
Exact.
Scris 14 November 2011 - 11:44 AM
sunt pentru reintroducerea pedepsei cu moartea.
dar hai sa ...fim prieteni.
De unde iau un labrador (pui) ?
dar hai sa ...fim prieteni.
De unde iau un labrador (pui) ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Simbologia sarpelui | tass | 12 | 12.769 |
|
Iepurii mananca frunze de vita-de-vie? | Liviu_Rebreanu | 4 | 3.904 |