Cruzime! Va rog semnati petitia.
Scris 27 October 2011 - 01:31 AM
Nu stiu daca a mai fost pe forum, si nici nu am mai avut puterea sa caut. Am intrat pe site si... nu pot descrie starea in care sunt acum.
Pt cei care nu au semnat petitia, ii rog sa o faca.
Cei care au puterea sa vada video`ul...
http://www.ptroa.co....ition/index.php
Rog sa nu se mai ataseze alte filmulete.
Multumesc.
Pt cei care nu au semnat petitia, ii rog sa o faca.
Cei care au puterea sa vada video`ul...
http://www.ptroa.co....ition/index.php
Rog sa nu se mai ataseze alte filmulete.
Multumesc.
Scris 27 October 2011 - 01:38 AM
Odata in plus ma bucur ca sunt vegetarian... Mda... Unii oameni sunt mult mai rai decat orice animal, nu au pic de suflet.
Scris 27 October 2011 - 01:57 AM
Auzisem ca se face dar nu vazusem pana acum.
Si nu e singurul lucru abominabil facut de chinezi la ora asta.
Pe vremea campaniei lui Basescu de eradicare a maidanezilor (nu mai tin minte anul, pe vremea cand era primar), tot metode barbare de genul se foloseau. Nu mai stiu daca in Bucuresti, o prietena de-a mea citise un articol despre o masa mare de caini exterminati prin aruncarea intr-un recipient mare cu smoala, care fierbea. Cica vazuse si poze cu unul care reusise sa fuga de acolo.
Asemenea oameni traiesc printre noi.
Din nefericire, China conduce la nivel economic in lume si nu m-as mira daca peste cativa ani am vedea asemenea practici si in Europa, in spatele restaurantelor chinezesti, fara sa se autosesizeze vreo autoritate locala.
Si nu e singurul lucru abominabil facut de chinezi la ora asta.
Pe vremea campaniei lui Basescu de eradicare a maidanezilor (nu mai tin minte anul, pe vremea cand era primar), tot metode barbare de genul se foloseau. Nu mai stiu daca in Bucuresti, o prietena de-a mea citise un articol despre o masa mare de caini exterminati prin aruncarea intr-un recipient mare cu smoala, care fierbea. Cica vazuse si poze cu unul care reusise sa fuga de acolo.
Asemenea oameni traiesc printre noi.
Din nefericire, China conduce la nivel economic in lume si nu m-as mira daca peste cativa ani am vedea asemenea practici si in Europa, in spatele restaurantelor chinezesti, fara sa se autosesizeze vreo autoritate locala.
Aceasta postare a fost editata de Finnian: 27 October 2011 - 02:19 AM
Scris 27 October 2011 - 08:10 AM
iar mi-am băgat ochii unde nu trebuia
doaaamne mare!
am semnat petiţia, dar, sincer, nu-s prea optimistă că va schimba ceva
doaaamne mare!
am semnat petiţia, dar, sincer, nu-s prea optimistă că va schimba ceva
Scris 27 October 2011 - 08:54 AM
Este infiorator ceea ce se intampla .
Nu am rezistat decat sa vad 2-3 instantanee pentru ca nu ma tine sufletul sa vad asa ceva . E groaznic ....
Sa nu uitam niciodata - ca sunt si animalele niste suflete.
Petitia am semnat-o dar sunt de acord cu Diela ca nu vom avea puterea de a schimba ceva .
Nu am rezistat decat sa vad 2-3 instantanee pentru ca nu ma tine sufletul sa vad asa ceva . E groaznic ....
Sa nu uitam niciodata - ca sunt si animalele niste suflete.
Petitia am semnat-o dar sunt de acord cu Diela ca nu vom avea puterea de a schimba ceva .
Scris 27 October 2011 - 09:31 AM
Am vazut video-ul. Cred ca e cea mai cruda filmare pe care am vazut-o de la filmul Old Boy incoace. Macar Old Boy era fictiune. Nu inteleg cum poti fi convinsi acei oameni ca e bine ce fac? Pentru ca in cateva secvente se vede ce la face placere aceasta meserie. Am semnat petitia, dar nu-mi fac prea mari iluzii. O sa-mi pun link-ul la status pe mess si skype si le recomand si celorlalti sa faca la fel. Inclusiv site-urile de socializare.
Scris 27 October 2011 - 12:23 PM
vai e infiorator ...
recent sotia mea a ajuns la chirurgie plastica dupa ce a dus gunoiul...
aceste animale gingase (a se citi 6 caini maidanezi9) au sfasiat-o. Din nefericire asociatia care trebuia sa le tina nu a mai avut hrana si le-a dat drumul pe strazi.
recent sotia mea a ajuns la chirurgie plastica dupa ce a dus gunoiul...
aceste animale gingase (a se citi 6 caini maidanezi9) au sfasiat-o. Din nefericire asociatia care trebuia sa le tina nu a mai avut hrana si le-a dat drumul pe strazi.
Scris 27 October 2011 - 12:32 PM
şi e vina câinelui pt că se comportă ca un câine sau a celor care s-au angajat să aibă grijă de ei şi apoi i-au lăsat să supravieţuiască cum pot?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
animalele se pierd...uneori se si gasesc |
angry_angel | 18 | 10.085 |
|
Politia animalelor | Mr_joe | 13 | 4.050 |
|
Chestionar:
Reptile si arahnide ca animale de casa ....
Iguane, șerpi, păianjeni |
DSpawn | 23 | 14.003 |
|
Sanatatea prietenilor nostri
Daniel Cadariu - sanatatea animalelor |
Daniel Cadariu | 0 | 3.421 |
|
Leu cuminte
:) |
Arcangelo | 18 | 4.874 |
Contact
Facebook