As vrea sa ascund in mine toate durerile lumii, sa iau asupra-mi pana si suferinta ta…as vrea sa iti spun cat de mult tin la tine, sa-ti daruiesc o mica parte din mine.O iubire cum eu iti pot oferi, niciunde in lumea asta n-o vei gasi.O vei cauta, in lung si-n lat, vei sta, vei astepta, crezand ca …voi fi din nou a ta.Dar…te inseli.Nu voi fi la dispozitia ta, om iubit de toti si de toate.Eu...caut sfieli.Vei auzi in noapte…doar niste soapte.Glasuri stranii, ciudate.Si…dintre miile de voci…tu o vei recunoaste.E vocea mea…poate o ultima chemare.Poate…e ultimul ceas de strigare.Sau poate…doar amintire.Iti va fi dor de mine.Iti va fi dor de ceea ce esti cand sunt cu tine…O lumina, un soare…o patima de culoare, o adiere de vant…fericirea-ti luand.As vrea…sa ramana in tine o fericire deplina.Dar pentru ca…e vorba despre mine…tot iti va fi luat.Tot se va intoarce importriva ta.Scapare…vei spera, dar pari a nu o avea.Ma strigi.Iti aud glasul…un dor perpetuu, o durere cumplita.Din nou..ma strigi.Imi inchid ochii, incercand sa iau legatura cu tine.Si…ce crezi?Vanturi grele vin spre mine.Cerurile sublime, de altadata, acum,se-ntuneca, nu mai comunica.Ma asteptam la asta.Sufletul meu si-a revenit cand ai plecat.Dar te-ai intors, m-ai dat din nou peste cap.Sentimente contradictorii.Si-atunci as vrea ca electronii, de pe ultimul strat, a elementului dat (iubire), sa fie ingropati si-apoi de lume uitati.Iar ceilalti ramasi, sa fie sustrasi de la mine si dati…altcuiva.Devenind ruine, eu nu-i voi primi si voi cere sa fie inmormantati undeva.Undeva, mai departe de tine sau mine, mai departe de piatra funerara a numelui tau, undeva adanc in sufletul Sau…-a cerului-, sa nu-i poti gasi, sa nu-i poti atinge, sa nu-i ceri nimanui.Caci…in schimb vei primi otrava.Nu eu ti-am facut asta, ci propria ta nava de gandire…Si-acum…asteaptati sentinta, om parasit.Vei fi uitat.Undeva ingropat.Cu o cruce de lemn peste mormant, si un semn deasupra.Vei merge in pamant.Iar...repet, deasupra, va fi un simplu chip angelic,ce va spune tuturor, ca ai fost un ticalos, un om genial, nu somer, iar muntilor le va fi data porunca sa te acopere de ploi, si-spoi de foi, caci va incerca omenirea…cerului de a i te fura.Si atunci abia vei intelege.Ca poeziile tale au fost date ca o lege.pt vii si pentru morti.Pt muritori si nemuritori…Iar eu te rog, cand se vor deschide acele porti, intreaba de mine, si-apoi ia-mi chipul desfigurat si du-l printre acele ruine, create de noi doi, in serile cu luni noi…ingroapa-l langa tine, poet nemuritor…si-acel simplu scriitor…caci iubirea nu s-a stins, ci flacara s-a aprins ..tot mai mult.Desi..era acel tumult.eu inca..te ador.si pentru tine din cer cobor, suflet nemuritor.Genialul pe care il ai in tine, pune-l in mine…si va cunoaste lumea ca fac parte din tine, din sufletul tau amarnic, puternic…si astfel vom trai vesnic…amandoi, poeti pe niste foi nepieritoare, pline de valoare…Atat iti mai cer…ingroapa-ma langa tine si astfel in noapte, cand te voi cauta, cand voi tanji dupa atingerea ta,sa-ti fur genialul pentru-o secunda vesnica…sa se intregeasca cristalul…
Aceasta postare a fost editata de Beatricepop: 26 October 2011 - 04:54 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS