sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Trepidatii la motorul bora Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Danielzb 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-October 11

Scris 25 October 2011 - 08:44 PM

Am o BORA din 2004 decembrie TDI 90 CP, 93545 km reali ,la mine este de noua, cu care nu am avut nici o problema pana acum. Nu mai trage si scoate fum negru. Cand accelerez tremura motorul. Ca sa ajungi la 100 de km/ora trebuie sa astepti............ Apas acceleratia pana jos si nu te baga in scaun deloc. Cred ca undeva nu face vacum. Am fost la 5 testere si nu stiu ce are nici acum. Eghereul a fost curatat, supapa de la turbo a fost schimbata, debitmetrul de aer a fost schimbat, 2 bujii incandescente au fost schimbate. Cu toate acestea nu stiu ce are inca. Poate ma ajuta cineva. Cred ca ultima varianta este sa merg la reprezentanta dar cred ca o sa ma coste ceva. Astept parerile voastre. Multumesc.

Aceasta postare a fost editata de Danielzb: 25 October 2011 - 08:52 PM

0

#2 Utilizator offline   Dorin12345 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-November 11

Scris 06 November 2011 - 08:47 PM

Vezi postareaDanielzb, la 25 October 2011 - 08:44 PM, a spus:

Am o BORA din 2004 decembrie TDI 90 CP, 93545 km reali ,la mine este de noua, cu care nu am avut nici o problema pana acum. Nu mai trage si scoate fum negru. Cand accelerez tremura motorul. Ca sa ajungi la 100 de km/ora trebuie sa astepti............ Apas acceleratia pana jos si nu te baga in scaun deloc. Cred ca undeva nu face vacum. Am fost la 5 testere si nu stiu ce are nici acum. Eghereul a fost curatat, supapa de la turbo a fost schimbata, debitmetrul de aer a fost schimbat, 2 bujii incandescente au fost schimbate. Cu toate acestea nu stiu ce are inca. Poate ma ajuta cineva. Cred ca ultima varianta este sa merg la reprezentanta dar cred ca o sa ma coste ceva. Astept parerile voastre. Multumesc.

buna
fum negru inseamna ardere incompleta a carburantului
motor care tremura inseamna ca e iesit din "balata" adica unul sau ..... din cilindri nu contribuie la acelerare
banuiesc injector

PS: dute la un tester si un meserias bun !
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Audi A4 2002 Ciprian111  2 2.668
Replici noi Atasamente instalatii gpl colly76dm  7 17.972
Replici noi cutie in 6 trepte tupacadi  0 2.926
Replici noi Dacia Solenza