sal'! Am o problema cu o casca si cu 2 boxe! Am conectat boxele la line-in iar casca (ca nu stiu cum sa-i spun) am conectat-o la un jack mai jos! Am 6 intrari, si am conectat-o dedesubtul boxelor (line-in)! Dar problema consta ca in casca sunetele se aud foarte incet si nu stiu cum pot sa remediez chestia asta! La boxe se aude perfect dar in casca se aude prost si foarte incet! Am incercat sa dau sonorul mai tare dar degeaba! Stie cineva o solutie! Eu vreau practic sa sa auda si in boxe dar si in casca!
Pagina 1 din 1
speaker 3
Scris 10 February 2006 - 09:37 AM
predator, la Feb 10 2006, 02:16 AM, a spus:
sal'! Am o problema cu o casca si cu 2 boxe! Am conectat boxele la line-in iar casca (ca nu stiu cum sa-i spun) am conectat-o la un jack mai jos! Am 6 intrari, si am conectat-o dedesubtul boxelor (line-in)! Dar problema consta ca in casca sunetele se aud foarte incet si nu stiu cum pot sa remediez chestia asta! La boxe se aude perfect dar in casca se aude prost si foarte incet! Am incercat sa dau sonorul mai tare dar degeaba! Stie cineva o solutie! Eu vreau practic sa sa auda si in boxe dar si in casca!
Din cate stiu eu poti sa faci chestia asta numai daca setezi placa de sunet sa scoata semnal de la 3.1 in sus (vei pierde din calitate deoarece o parte de sunet se va auzii in boxe si o parte in casti (asa ma gandesc ca ar fii logic)).... acum depinde de placa de sunet in mare.
Scris 10 February 2006 - 10:23 AM
ia-ti alta placa de sunet.
Ia-ti alt sistem
Ia-ti alte casti
Nu cred ca ar trebui sa apara asemenea probleme la o placa buna
Ia-ti alt sistem
Ia-ti alte casti
Nu cred ca ar trebui sa apara asemenea probleme la o placa buna
Scris 24 February 2006 - 07:33 PM
Pai... in primul rand... daca vreti sa faceti faza aia trebuie sa stiti ca aveti nevoie de placa de sunet 5.1, preferabil cu 3 iesiri + 2 intrari. Daca e asa atunci pe line-IN (care e INTRARE nu iesire) auziti un sunet parazit. La o placa de sunet buna acel sunet... NU EXISTA !
Acuma... daca aveti placa 5.1 cu 3 mufe din care 2 sunt alternativ intrari sau iesiri... e mai nahpa cazul... verificati setarea din Control Panel, la volum, advanced > My rear speakers...
Apropo ! recomand sa conectati castile in boxe daca se poate... mi-a zis un electronist ca daca ai impedante diferite pe canale e posibil ca unul din ele sa cedeze... si ramaneti cu placa de sunet stereo, in cel mai bun caz.
Acuma... daca aveti placa 5.1 cu 3 mufe din care 2 sunt alternativ intrari sau iesiri... e mai nahpa cazul... verificati setarea din Control Panel, la volum, advanced > My rear speakers...
Apropo ! recomand sa conectati castile in boxe daca se poate... mi-a zis un electronist ca daca ai impedante diferite pe canale e posibil ca unul din ele sa cedeze... si ramaneti cu placa de sunet stereo, in cel mai bun caz.
Scris 01 March 2006 - 08:53 PM
Am conectat boxele la line-in
pai corect era sa conectezi la,line-out, iar problema ta o rezolvi f simplu si ieftin. cumpara un dublor de mufa jack stereo si baga amandoua mufele in aceeasi iesire si vie fi sigur ca o sa auzi exact aceeasi calitate in ambele. bafta
pai corect era sa conectezi la,line-out, iar problema ta o rezolvi f simplu si ieftin. cumpara un dublor de mufa jack stereo si baga amandoua mufele in aceeasi iesire si vie fi sigur ca o sa auzi exact aceeasi calitate in ambele. bafta
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Calculatorul se opreste cand incerc sa scriu cd-uri? | no5knd | 13 | 7.974 |
|
Imprimanta LEXMARK 640
Probleme instalare |
PETROLUL | 1 | 1.598 |
|