Vanzarea/ cumpararea pe Ebay
Scris 09 February 2006 - 04:29 PM
Asa cum zice si titlul, IP-urile de RDS din Romania nu mai pot accesa ebay.com si ebay.de
Vestea pica intr-un moment prost (cel putin pentru mine) desi nu in urma cu mult timp e-bay isi anuntase intentia de a deschide un birou in Romania.
Vestea pica intr-un moment prost (cel putin pentru mine) desi nu in urma cu mult timp e-bay isi anuntase intentia de a deschide un birou in Romania.
Scris 09 February 2006 - 04:43 PM
exact.
solutii exista.
nu dau mai multe amanunte aici, ca mai aveti nevoie sa blocati un IP sau altul si
nu e bine.
Dar eu am cumparat, folosesc, si sa stii ca nu īncetineste surf-ul.
asa ca...
solutii exista.
nu dau mai multe amanunte aici, ca mai aveti nevoie sa blocati un IP sau altul si
asa ca...
Scris 09 February 2006 - 05:01 PM
Pai cel mai recomandat sistem e Onion Routing, cu cel putin o implementare celebra gratuita. Bineinteles ca submineaza eforturile de moderare, dar libertatea conteaza pana la urma, nu?
Scris 09 February 2006 - 05:32 PM
Citeaza
hmmm int. ca spui asta, eu chiar vazusem acum ceva vreme pe www.ebay.com o camera digitala ce ma interesa de multa vreme dar n-am gasit-o in romania si ma batea gandul sa o iau de acolo... dar teama de vreo teapa...
am vazut si la politia in actiune la emisiune niste hacker ce trageau tepe pe acolo
Scris 10 February 2006 - 11:25 PM
Sunt si eu curios de chestia asta.Daca poti avea incredere in comeznile pe care e faci pe Ebay.Sau daca sunt ceva modalitati care sa iti mareasca sansele de a primi obiectul comandat
Scris 10 February 2006 - 11:35 PM
cred ca cel mai simplu e sa īncerci...īncercarea moarte n-are.
si ne zici si noua poma
si ne zici si noua poma
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ads | Ledah7 | 0 | 1.189 |
|
creare webshop
cer sfaturi utile |
Zambiee99 | 0 | 944 |
|
AFACERE CONSIGNATIE | Ffilip | 1 | 1.376 |
|
Magazinul virtual - importanta lui pentru afaceristi | ducesadg | 17 | 11.032 |
|
Ce alte site-uri de licitatii online mai cunoasteti?(la fel ca ebay.com) | johnyk_vl | 7 | 4.934 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS